bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 711 CZ130A cyaan / blauw cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 711 CZ130A inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met geschikte printwinkels voor verrassend goedkope cartridges. Het artikel HP 711 CZ130A bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) komt van pas bij het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Kies bijvoorbeeld voor merkproducten van HP. Diverse leveranciers als bijvoorbeeld Inktbaas.nl en inktcartridge store hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn een stuk goedkoper, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€22,50
Huismerk verkoopprijs€11,25
LeverancierHP
ArtikelHP 711 CZ130A
ArtikelnummerCZ130A
Kleurcodecyaan
Hoeveelheid (ml)29 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-code0886112841133

Goedkoopste HP 711 CZ130A inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de CZ130A cartridge is 29 milliliter. De intensiteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit is stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. Inktweb.nl & Inktbaas.nl zijn goede adressen voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze verkopen een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. Meestal leveren zij ook een voordelig huismerk.

 • De beste inkt koop je via internet bij leveranciers zoals Inktweb.nl en Inktdiscount.nl.
 • Originele CZ130A inktcartridges haal je in huis vanaf €22,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Andere tips om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijv. beperkte kwaliteit) & overweeg een lettertype als Courier & Garamond.
 • Via deze site vergelijk je de meest populaire shops waar je voordelig en snel CZ130A cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 711 CZ130A cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Een dergelijke blauwe inktcartridge heeft een adviesprijs van €24,75. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €22,50. Een optie met een scherpere prijs is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €11,25. Spring verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 711 CZ130A originele inkt€22,50
HP 711 CZ130A multipack (merkcartridge)€45,00
HP 711 CZ130A huismerk inkt * €11,25
HP 711 CZ130A huismerk duopack * €22,50
Tabel met de geschatte prijzen van de CZ130A cartridge (blauw) in juli 2024. * Belangrijk: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Vandaag nog HP 711 CZ130A inkt kopen? Dit cartridgetype of alternatieven van het huismerk bieden veel winkels aan. Zowel bij de online printshops als bij boekhandels. Ons advies: bestel sowieso bij een online inktspeciaalzaak. Zij hebben betrouwbare service, kunnen uit eigen magazijn leveren en faciliteren tevens een uitstekend huismerk.

 • Retailers: Hema, Handyman, Albert Heijn, Bruna, Kruidvat, Media Markt, Expert, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Blokker, Ebay, Bol.com, Coolblue, Wehkamp, Fonq hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktwinkels als Inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben de beste ondersteuning en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-711-cz130a-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe CZ130A inkt van HP kopen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP 711 CZ130A originele blauwe inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je hebt geen last van vervelende foutmeldingen. De beste keuze als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen irritante storing en meldingen. Het doet wat het met doen.
 • Het ongunstige van originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld kost het €22,50).

HP 711 CZ130A huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Bestel dan eens imitatie inkt van een ander merk. Het CZ130A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is fors goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een scherpe stukprijs en doordat deze cartridges gevuld worden met meer inkt. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Een aanrader als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 711 CZ130A cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er meer inkt in zit ten opzichte van originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het ongunstige van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je deze cyaan inkt van HP vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de bijgaande tabel bieden we een overzicht met gangbare cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Gebeurt vaak bij klooninkt. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Onderzoek of je het plakkertje los hebt gemaakt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Loop de geplaatste cartridges even na en selecteer het onderhoudsprogramma.
De cartridges zijn uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om regelmatig een testpagina af te drukken.
Er lekt inkt in de printer.Stop de afdruktaak, klik de cartridge uit de gleuven en zorg dat je alles grondig reinigt. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Algemene inktproblemen met de HP 711 CZ130A inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat zijn de kosten van de HP 711 CZ130A inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de HP 711 CZ130A met kleuromschrijving cyaan (blauw) cartridge is gewoonlijk €18,60 excl. btw (dat is €22,50 inclusief btw). Als je een multipack of duoverpakking koopt betaal je uiteindelijk zo’n €45,00. Met een huismerk cartridge met de fabrikantcode CZ130A ben je doorgaans voordeliger uit. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €11,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer volume).

De cartridge wordt niet herkend, wat kan ik doen?
Het kan voorkomen dat een net nieuw patroon niet wordt opgepakt. Je kunt het volgende proberen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het plakkertje juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en kies voor het reinigingsprogramma.

Is een HP 711 CZ130A huismerk alternatief slim?
Een huismerk CZ130A alternatief kiezen is bijna altijd een juiste beslissing. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper ten opzichte van originele inktpatronen. De prijs is goedkoper en de cartridges zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar. Een minpunt is dat je wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je veelal eenvoudig herstellen.

Kan ik ook zelf de HP 711 CZ130A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je ook helemaal zelf. Voor dit karwei neem je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website is een groot aantal tips te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Vervolgens injecteer je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daaropvolgend kan je het product opnieuw assembleren. Aansluitend probeer je of de vernieuwde HP inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie