bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 727 B3P19A cyaan / blauw cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 727 B3P19A inktcartridge? Op deze website bekijk je de meest bekende leveranciers voor betaalbare cartridges. Artikel HP 727 B3P19A met de kleur cyaan (blauw) is ideaal voor scherpe kleurrijke afdrukken. Kies bijvoorbeeld voor verschillende merkartikelen van HP. Verschillende printwinkels als o.a. Alleeninkt.nl & coolblue.nl verstrekken ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€70,50
Huismerk tarieven€35,25
MerkHP
SoortHP 727 B3P19A
ProductnummerB3P19A
Kleurcodecyaan
Inhoud (ml)130 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-nummer0887111963741

Goedkoopste HP 727 B3P19A inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de B3P19A cartridge is 130 milliliter. De capaciteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dat kan daar financieel interessanter dan in een lokale shop. Inkclub & Handyman.nl zijn erkende verkooppunten waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze verkopen heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de regel hebben zij ook een goed huismerk.

 • De beste inkt schaf jij aan via leveranciers zoals Sneltoner.nl en Totaalinkt.shop .
 • Originele B3P19A inktcartridges koop je vanaf €70,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (o.a minimale kwaliteit) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco of Baskerville Old Face.
 • Via onze vergelijker klik je eenvoudig door naar gespecialiseerde winkels waar je op een gebruiksvriendelijke manier B3P19A cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 727 B3P19A cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Deze specifieke blauwe inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €77,55. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier zijn ze er al vanaf €70,50. De gunstige optie is huismerk-inkt. Daarvoor moet je denken aan €35,25. Ook interessant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 727 B3P19A originele inkt€70,50
HP 727 B3P19A multipack (merkcartridge)€141,00
HP 727 B3P19A huismerk inkt * €35,25
HP 727 B3P19A huismerk duopack * €70,50
Prijstabel voor de B3P19A cartridge (blauw) in juli 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP aanvragen?

Snel HP 727 B3P19A inkt kopen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk bieden veel winkels aan. Zowel bij de online printshops als in de retail. Belangrijk: koop altijd bij een internet printshop. Deze leveranciers bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en hanteren meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Handyman, Bruna, Action, Albert Heijn, Primera, Media Markt, Kruidvat, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Fonq, Bol.com, Blokker, Coolblue, Ebay, Amazon verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktwebshops als 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-727-b3p19a-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe B3P19A inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP 727 B3P19A originele blauwe inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en resulteren in de mooiste prints. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je krijgt geen irritante foutmeldingen. Een aanrader als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen irritante foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • Een minpunt van merkcartridges is dat het vrij duur is (gemiddelde kosten liggen op €70,50).

HP 727 B3P19A huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kies dan voor imitatie inkt van derde partijen. Het B3P19A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en doordat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 727 B3P19A cyaan / blauw huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er meer inkt in zit dan merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van imitatie inkt is dat je last hebt van foutmeldingen of storingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je de cyaan inkt van HP vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de onderstaande tabel bekijk je de meest voorkomende problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Komt soms voor bij huismerken. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Kijk of je het kapje hebt weggedaan en maak de cartridge schoon met een droge doek.
De printer laat strepen achter op op het papier.Check of je cartridges goed in de printer zitten en start een onderhoudsprogramma.
De cartridges zijn uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een alternatief is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Er lekt inkt in de printer.Stop het printen meteen, klik de cartridge uit de gleuven en maak de houder schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Meest gezochte printproblemen in relatie tot HP 727 B3P19A inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Hoe duur is de HP 727 B3P19A inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 727 B3P19A met kleurcode cyaan (blauw) cartridge is standaard zo’n €58,26 excl. de btw (dat maakt €70,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack neemt moet je denken aan €141,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het nummer B3P19A dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €35,25) en maximale aantal afdrukken is beter (ze bevatten meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw patroon het niet doet. Er zijn een aantal easy fixes bekend: loop de patronen in de printer na, en onderzoek of je het beschermkapje verwijderd hebt. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en bekijk de status van de printkop.

Is een HP 727 B3P19A huismerk alternatief interessant?
Een huismerk B3P19A alternatief gebruiken is vaak erg aantrekkelijk. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper ten opzichte van originele producten. De aanschafprijs is gunstiger en deze cartridges bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vrijwel hetzelfde. Het kan voorkomen dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutcodes. Deze kan je gewoonlijk snel verhelpen.

Tegen lage kosten de HP 727 B3P19A inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor deze handeling koop je een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is een groot aantal tips te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. Daarop volgend spuit je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Verder mag je het product in elkaar zetten. Achteraf probeer je of de bijgevulde HP inkt op de juiste manier werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie