bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 971XL CN626AE cyaan / blauw cartridge

Wil jij ook de goedkoopste HP 971XL CN626AE inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl vind je de meest populaire printwinkels voor extra voordelige cartridges. Deze HP 971XL CN626AE met kleur cyaan (blauw) biedt uitkomst voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van HP. Heel wat verkooppunten zoals bijvoorbeeld Mediamarkt.nl en Sneltoner.nl faciliteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn veel lager geprijsd, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€92,50
Huismerk vanafprijs€46,25
LeverancierHP
SoortHP 971XL CN626AE
SerienummerCN626AE
Kleur omschrijvingcyaan
Inhoud (ml)86,5 milliliter
Printcapaciteit6.600 prints
EAN-nummer0886112877385

Goedkoopste HP 971XL CN626AE inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de CN626AE cartridge is 86,5 milliliter. De printcapaciteit is 6.600 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dat is veel voordelige dan in een lokale shop. Inkt.nl of Handyman.nl zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze faciliteren een groot aanbod en geven advies / service. Vaak voorzien ze ook in een voordelig huismerk.

 • De voordeligste inkt koop je via internet bij bedrijven als coolblue.nl of Paradigit.
 • Originele CN626AE inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €92,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (alsbeperkte kwaliteit) of overweeg een lettertype als Ecofont Sans of Brush Script.
 • Via onze vergelijker check je de populairste printwinkels waar je zonder gedoe CN626AE cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 971XL CN626AE cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit model blauwe inktcartridge heeft een adviesprijs van €101,75. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je circa €92,50. De voordeligste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is te bestellen v.a. €46,25. Lees ook het gedeelte over besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 971XL CN626AE originele inkt€92,50
HP 971XL CN626AE multipack (merkcartridge)€185,00
HP 971XL CN626AE huismerk inkt * €46,25
HP 971XL CN626AE huismerk duopack * €92,50
Tabel met de geschatte prijzen van de CN626AE cartridge (blauw) in juli 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Meteen HP 971XL CN626AE inkt kopen? Deze inkt of een alternatief huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online leveranciers als bij boekhandels. Belangrijk: bestel sowieso bij een internet printshop. Deze bedrijven bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en faciliteren vaak een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de regio: Handyman, Bruna, Action, Albert Heijn, Kruidvat, Jumbo, Expert, Media Markt.
 • Grote platformen als Blokker, Bol.com, Wehkamp, Coolblue, Amazon, Ebay breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Erkende inktshops als Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden een top-service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-971xl-cn626ae-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe CN626AE inkt van HP kopen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 971XL CN626AE originele blauwe inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en bieden de beste kwaliteit. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met irritante storing en meldingen. De beste koop als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktcartridges van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen hinderlijke foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het nadeel van originele merkcartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld €92,50).

HP 971XL CN626AE huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derden. Het CN626AE huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere verkoopprijs en omdat de patronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Een aanrader als je met name let op de prijs.

 • HP 971XL CN626AE cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit komt vooral door het feit dat er veel meer inkt in het patroon zit dan inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit is bijzonder goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Het ongunstige van alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen of storingen.

Problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de cyaan inkt van HP verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de volgende tabel staan gangbare cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Negeer de melding en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gevonden.Bekijk of je het lipje weg hebt gehaald en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en voer het onderhoudsproces uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Voer het reinigingsprogramma uit voor een goed werkende printkop. Als oplossing raden we aan om even elke week een testafdrukje te doen.
De printer lekt inkt.Wacht met het afdrukken, klik de cartridge uit de gleuven en maak alles direct schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest gangbare problemen m.b.t. HP 971XL CN626AE inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een HP 971XL CN626AE inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de HP 971XL CN626AE met kleur cyaan (blauw) cartridge is ongeveer €76,45 excl. btw (dus €92,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking wenst moet je denken aan €185,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code CN626AE betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €46,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer milliliters).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat is de oplossing?
Soms gebeurt het dat een nieuwe inktcartridge wordt geweigerd door de printer. Je kunt het volgende proberen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en bekijk of je het stukje tape helemaal hebt verwijderd. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en onderzoek de printkop.

Is een HP 971XL CN626AE huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk CN626AE alternatief nemen is vaak zeer interessant. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper vergeleken met originele inkt. De aanschafprijs is interessanter en de cartridges bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit is vrijwel hetzelfde. Een minpunt is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals errors of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je vaak zelf verhelpen.

Kan ik vanuit huis de HP 971XL CN626AE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit klusje kies je voor een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het veiligheidskapje. Daarna injecteer je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daaropvolgend mag je alles terugzetten in originele staat. Als laatste bekijk je of de nagevulde HP inkt op de juiste manier werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie