bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 981X L0R09A cyaan / blauw cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 981X L0R09A inktcartridge? Via onze vergelijk-tool kan je aan de slag met de meest populaire winkels voor betaalbare cartridges. Het artikel HP 981X L0R09A met kleur cyaan (blauw) biedt uitkomst voor al jouw kleurrijke afdrukken. Populair zijn de echte merkartikelen van HP. Een groeiend aantal verkopers zoals Alleeninkt.nl of Inkt.nl bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is vele malen lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€128,50
Huismerk tarieven€64,25
MerkHP
SoortHP 981X L0R09A
ProductnummerL0R09A
Kleur omschrijvingcyaan
Volume (ml)116 milliliter
Printomvang10.000 prints
EAN-nummer0889296095255

Goedkoopste HP 981X L0R09A inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de L0R09A cartridge is 116 milliliter. Het printvermogen is 10.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dit kan daar financieel interessanter dan in een lokale shop. printershop en Office Centre zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze hebben een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Gewoonlijk voorzien ze ook in een aantrekkelijk huismerk.

 • De voordeligste inkt bestel je online bij bedrijven zoals 123inkt of printerinktshop.nl.
 • Originele L0R09A inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €128,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is uitstekend.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, verdiep je in de eco-printinstellingen (o.a milieuvriendelijk) & probeer lettertypes zoals Century Gothic of Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl check je de beste leveranciers waar je de beste L0R09A cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 981X L0R09A cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Deze specifieke blauwe inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €141,35. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het zo’n €128,50. De goedkoopste optie is het huismerk (klooninkt). Deze koop je al vanaf €64,25. Bekijk de details over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 981X L0R09A originele inkt€128,50
HP 981X L0R09A multipack (merkcartridge)€257,00
HP 981X L0R09A huismerk inkt * €64,25
HP 981X L0R09A huismerk duopack * €128,50
Prijsoverzicht van de L0R09A cartridge (blauw) in juli 2024. * N.b.: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Snel HP 981X L0R09A inkt kopen? Deze inkt of huismerk alternatieven zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via online winkels als bij gespecialiseerde winkels. Onze tip: kies voor een internet printshop. Deze partijen bieden top-service, hebben de snelste levertijd en hebben tevens een voortreffelijk huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Albert Heijn, Hema, Bruna, Expert, Jumbo, Primera, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Wehkamp, Amazon, Blokker, Fonq, Ebay, Coolblue breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Toonaangevende inktaanbieders als Inktweb.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste service en zijn het scherpst qua prijs.
hp-981x-l0r09a-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe L0R09A inkt van HP bestellen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 981X L0R09A originele blauwe inktcartridge is dan de beste keuze. De cartridges worden gefabriceerd door HP en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Ons advies als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van HP geven de mooiste prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen irritante storing en meldingen. Je kunt altijd printen.
 • Een minpunt van originele cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld betaal je €128,50).

HP 981X L0R09A huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derden. Het L0R09A huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Je kunt zoveel besparen door een fors lagere adviesprijs en doordat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 981X L0R09A cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Het grootste voordeel is dat er meer inkt in zit als je het vergelijkt met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een aandachtspunt bij namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storing en meldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je cartridges

Heb je deze cyaan inkt van HP geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de onderstaande tabel zie je algemene afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Sluit de melding en ga door met afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Loop nog eens na of je het beschermkapje hebt weggedaan en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
De cartridges zijn uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop te reinigen. Het advies van experts is om elke week een testpagina te printen.
De inktcartridge lekt.Zet je printopdracht in de wacht, verwijder de verschillende cartridge en reinig de complete printer. Stuur het defecte product retour.
De meest bekende inktproblemen in relatie tot HP 981X L0R09A inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de HP 981X L0R09A inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de HP 981X L0R09A bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) cartridge is ongeveer €106,20 excl. de btw (dus €128,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking / multipack koopt betaal je ongeveer €257,00. Met een huismerk cartridge met de code L0R09A betaal je veel minder. Het tarief voor huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €64,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer volume).

De cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Je kunt het volgende proberen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en check of je het lipje los hebt gemaakt. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de cartridge schoon en voer reiniging van de printkop uit.

Is een HP 981X L0R09A huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk L0R09A alternatief aanschaffen is over het algemeen niet verkeerd. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper in vergelijking met originele producten. De winkelprijs is goedkoper en de patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printjes is praktisch dezelfde. Waar je op moet letten is dat er sprake kan zijn van storingscodes en foutmeldingen. Zulke storingen kan je normaal gesproken snel oplossen.

Hoe kan ik snel de HP 981X L0R09A inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Om dat te doen kan je aan de slag met een een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder de capsule. Vervolgens spuit je de blauwe inkt in het inktpatroon. Nu kun jij het artikel in elkaar klikken. Als laatste check je of de bijgevulde HP inkt correct functioneert door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie