bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 728 F9J67A cyaan / blauw cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 728 F9J67A inktcartridge? Op deze website kan je aan de slag met goede printshops voor extra goedkope cartridges. Artikel HP 728 F9J67A met de kleur cyaan (blauw) biedt uitkomst voor de mooiste kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor originele patronen van HP. Velerlei verkopers als o.a. Staples of inktcartridge store verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn een stuk goedkoper, er zit meer inkt in en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€93,50
Huismerk prijs€46,75
MerkHP
ProductHP 728 F9J67A
ArtikelcodeF9J67A
Officiële kleurcyaan
Hoeveelheid (ml)130 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-nummer0888793397862

Goedkoopste HP 728 F9J67A inkt kopen februari 2024

De hoeveelheid (ml) van de F9J67A cartridge is 130 milliliter. De printomvang is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je bestelt het dan stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. Easy-ink en Mediamarkt.nl zijn betrouwbare winkels waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze hebben een groot aanbod en geven extra ondersteuning. Gewoonlijk bieden ze ook een voordelig huismerk.

 • De voordeligste inkt is aan te schaffen bij webshops zoals 112supplies & Paradigit.
 • Originele F9J67A inktcartridges koop je online vanaf €93,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, loop alle eco-printinstellingen na (denk aan eco-modus) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans of Brush Script.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar erkende verkopers waar je probleemloos en snel F9J67A cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 728 F9J67A cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Dit model blauwe inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €102,85. Bij online printshops kan dat voordeliger. Online vind je de cartridges al voor €93,50. De gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is er omgerekend al voor €46,75. Ook interessant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 728 F9J67A originele inkt€93,50
HP 728 F9J67A multipack (merkcartridge)€187,00
HP 728 F9J67A huismerk inkt * €46,75
HP 728 F9J67A huismerk duopack * €93,50
Tabel met prijzen voor de F9J67A cartridge (blauw) in februari 2024. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Waar kan ik de inktpatronen van HP aanvragen?

Gemakkelijk HP 728 F9J67A inkt bestellen? Dit cartridgetype of huismerk alternatieven zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internetshops als in de retail. Kooptip: shop bij een online inktshop. Deze shops bieden de beste service, kunnen razendsnel bezorgen en verstrekken doorgaans een goed huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Hema, Action, Handyman, Bruna, Kruidvat, Expert, Primera, Jumbo.
 • Landelijke winkels als Ebay, Amazon, Bol.com, Blokker, Wehkamp, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktwebshops als Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste zoekfunctie en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-728-f9j67a-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe F9J67A inkt van HP kopen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP 728 F9J67A originele blauwe inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en zorgen voor de mooiste printjes. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met frustrerende foutcodes. De beste optie als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van HP leveren de mooiste printjes.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen frustrerende errors of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Een aandachtspunt bij de “echte” merk cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld €93,50).

HP 728 F9J67A huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Koop dan eens imitatie inkt van een ander merk. Het F9J67A huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. De besparing komt tot stand door een hele lage prijs per cartridge en omdat de patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze tip als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 728 F9J67A cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dat komt met name omdat er meer inkt in zit in vergelijking met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints is erg goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Het nadeel van imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen of storingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van de cartridges

Heb je intussen de cyaan inkt van HP verwisseld maar kan je nog niet printen? In het volgende overzicht zie je de meest gangbare problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Komt vaak voor bij imitatie inkt. Klik op “doorgaan” en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gedetecteerd.Loop nog eens na of je het dopje / plastic weg hebt gehaald en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De cartridges zijn uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom elke week een testpagina te printen.
Er lekt inkt in de printer.Stop met printen, klik de cartridge uit de gleuven en maak alles direct schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Relevante printproblemen in relatie tot HP 728 F9J67A inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoe duur is de HP 728 F9J67A inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de HP 728 F9J67A met kleur cyaan (blauw) cartridge is om en nabij de €77,27 excl. btw (dat is €93,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack / voordeelverpakking koopt betaal je uiteindelijk zo’n €187,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code F9J67A kan je nog meer besparen. De adviesprijs van de huismerk-cartridges ligt lager (+/- €46,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (er zit meer inkt in).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuwe inktcartridge niet wordt herkend. Loop eerst de volgende punten eens na: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en kijk of je het beschermingsmateriaal juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Controleer of de contactpunten schoon zijn en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is een HP 728 F9J67A huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk F9J67A alternatief inkopen is normaal gesproken niet verkeerd. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper in verhouding tot merkinkt. De winkelprijs is aantrekkelijker en de patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printjes is uitstekend. Het belangrijkste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met foutcodes en printerstoringen. Dergelijke foutcodes kan je doorgaans eenvoudig verhelpen.

Kan ik vanuit huis de HP 728 F9J67A inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor deze handeling bestel je een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Vervolgens injecteer je de blauwe inkt in het reservoir. Verder kun je alles weer opnieuw assembleren. Achteraf probeer je of de nieuwe HP inkt correct functioneert door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie