bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 981A J3M68A cyaan / blauw cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 981A J3M68A inktcartridge? Op deze webpagina helpen wij jou aan een overzicht met de populairste webshops voor extra voordelige cartridges. Het product HP 981A J3M68A met kleuromschrijving cyaan (blauw) is geschikt voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Populair zijn de fabrikant (merk) patronen van HP. Steeds meer webshops als bijv. Inktdiscount.nl & printershop leveren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs ligt een stuk lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€98,50
Huismerk tarieven€49,25
FabrikantHP
ModelHP 981A J3M68A
ArtikelnummerJ3M68A
Kleur omschrijvingcyaan
Volume (ml)70 milliliter
Printcapaciteit6.000 prints
EAN-code0888793202067

Goedkoopste HP 981A J3M68A inkt bestellen februari 2024

Het volume (ml) van de J3M68A cartridge is 70 milliliter. De printcapaciteit is 6.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dat kan daar een stuk goedkoper dan in de winkel. Inkclub & Staples zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze hanteren een groot aanbod en geven extra ondersteuning. Meestal verkopen ze ook een prima huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt koop je via internet bij shops zoals Officesavers of Inktdiscount.nl.
 • Originele J3M68A inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €98,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is uitstekend.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Per printje is dat goedkoper.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (o.a snelle modus) & probeer lettertypes zoals Century Gothic en Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal vergelijk je erkende webshops waar je eenvoudig J3M68A cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 981A J3M68A cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Deze specifieke blauwe inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €108,35. In de webshops is dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €98,50. De goedkoopste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is er omgerekend al voor €49,25. Zie hiervoor ook het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 981A J3M68A originele inkt€98,50
HP 981A J3M68A multipack (merkcartridge)€197,00
HP 981A J3M68A huismerk inkt * €49,25
HP 981A J3M68A huismerk duopack * €98,50
Prijslijst van de J3M68A cartridge (blauw) in februari 2024. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP inkopen?

Gemakkelijk HP 981A J3M68A inkt bestellen? Dit type inkt of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel online als bij computerzaken. Tip van onze medewerkers: bestel sowieso bij een internet printshop. Deze winkels hebben verstand van zaken, hebben de snelste levertijd en hanteren doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

 • Retailers: Action, Handyman, Hema, Albert Heijn, Primera, Media Markt, Kruidvat, Jumbo.
 • Bekende webshops als Bol.com, Fonq, Blokker, Coolblue, Ebay, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktspecialisten als Inktwereld.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste hulp en bieden de hoogste kortingen.
hp-981a-j3m68a-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe J3M68A inkt van HP bestellen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP 981A J3M68A originele blauwe inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden gemaakt door HP en leveren een optimaal resultaat. De patronen doen altijd en je voorkomt vervelende storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je wilt printen in hoge kwaliteit en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele cartridges van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante errors of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Het nadeel van originele cartridges is de hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €98,50).

HP 981A J3M68A huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Probeer dan eens klooninkt van derde fabrikanten. Het J3M68A huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dit heeft te maken met een scherpe stukprijs en doordat deze inktpatronen meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 981A J3M68A cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Een belangrijk voordeel is dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de afdrukken is verrassend goed (zeker in zwart-wit).
 • De schaduwkant van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen of storingen.

Lastige situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de cyaan inkt van HP verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de bijgaande tabel check je de meest gangbare afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerk-cartridges. Sluit de pop-up en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent cartridge niet.Controleer of je de beschermingstape verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Check of je cartridges goed in de printer zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om zo de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Een lekkende inktcartridge.Breek de printopdracht af, onttrek de cartridge en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest bekende inktproblemen in relatie tot HP 981A J3M68A inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat zijn de kosten van de HP 981A J3M68A inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 981A J3M68A met de kleur cyaan (blauw) cartridge is gewoonlijk €81,40 excl. btw (wat neerkomt op €98,50 inclusief btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking koopt liggen de kosten op zo’n €197,00. Dankzij een huismerk cartridge met het nummer J3M68A kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €49,25) en het aantal printjes ligt hoger (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat kan ik doen?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw inktpatroon niet meteen werkt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en kijk of je de beschermingstape los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de cartridge schoon en open het reinigingsprogramma.

Is het HP 981A J3M68A huismerk alternatief interessant?
Het huismerk J3M68A alternatief kiezen is een veel gevallen een goed idee. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper in verhouding tot originele merkinkt. De prijs is gunstiger en deze inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar. Het grootste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Zulke storingen kan je doorgaans zelfstandig verhelpen.

Kan ik de HP 981A J3M68A inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor die werkzaamheden bestel je een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora is een groot aantal tips te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap spuit je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Nu mag je alles opnieuw assembleren. Als afronding bekijk je of de budget HP inkt goed op het papier komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie