bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 728 F9K17A cyaan / blauw cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 728 F9K17A inktcartridge? Op deze webpagina bieden wij de populairste verkooppunten voor voordelige cartridges. Artikel HP 728 F9K17A met kleurcode cyaan (blauw) is te gebruiken voor prachtige kleurrijke printjes. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de “echte” cartridges van HP. Verschillende printshops als o.a. Totaalinkt.shop en Easy-ink bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€187,50
Huismerk vanafprijs€93,75
MerkHP
ArtikelHP 728 F9K17A
ArtikelcodeF9K17A
Kleur beschrijvingcyaan
Hoeveelheid (ml)300 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN-code0889894377937

Goedkoopste HP 728 F9K17A inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de F9K17A cartridge is 300 milliliter. De capaciteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. Coolblue.nl of Inktdiscount.nl zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze verkopen over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. In de basis voorzien ze ook in een aantrekkelijk huismerk.

 • De voordeligste inkt is verkrijgbaar via bedrijven zoals bol.com of Printabout.nl.
 • Originele F9K17A inktcartridges zijn te bestellen v.a. €187,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk dan aan printen in concept) & overweeg een lettertype als Ecofont en Times New Roman.
 • Via onze website klik je eenvoudig door naar erkende verkopers waar je voordelig en snel F9K17A cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 728 F9K17A cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model blauwe inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €206,25. Bij online printshops kan dat voordeliger. Online vind je de cartridges al voor €187,50. De goedkoopste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is te bestellen v.a. €93,75. Bekijk de details over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 728 F9K17A originele inkt€187,50
HP 728 F9K17A multipack (merkcartridge)€375,00
HP 728 F9K17A huismerk inkt * €93,75
HP 728 F9K17A huismerk duopack * €187,50
Prijsoverzicht van de F9K17A cartridge (blauw) in juli 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Vandaag nog HP 728 F9K17A inkt bestellen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel op internetplatformen als bij winkeliers. Advies van de specialist: shop bij een online inktspeciaalzaak. Deze winkels helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en hebben doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Handyman, Hema, Bruna, Kruidvat, Jumbo, Media Markt, Expert.
 • Landelijke winkels als Coolblue, Ebay, Fonq, Bol.com, Blokker, Amazon hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktwinkels als 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Printabout.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden een top-service en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-728-f9k17a-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe F9K17A inkt van HP bestellen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 728 F9K17A originele blauwe inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je wordt niet verrast met vervelende foutcodes. Een aanrader als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele cartridges van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen irritante errors of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Het ongunstige van de “echte” merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld kost het €187,50).

HP 728 F9K17A huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens klooninkt van derden. Het F9K17A huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een hele lage prijs per cartridge en doordat deze inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Een aanrader als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 728 F9K17A cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit komt vooral door het feit dat er meer inkt in zit dan originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is uitstekend (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het grootste nadeel van huismerk inkt is dat je ongemak kunt ervaren door errors of foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je de cyaan inkt van HP verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de onderstaande tabel staan de meest gangbare afdrukproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerk-cartridges. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Cartridge wordt niet herkend.Check of je het stukje tape verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Kies voor het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het is nog beter om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Er lekt inkt in de printer.Beëindig de huidige afdruktaken, onttrek de cartridge en maak met een vochtig doekje alles schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Meest gezochte cartridge problemen bij de HP 728 F9K17A inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Hoeveel betaal ik voor een HP 728 F9K17A inktcartridge ?
De prijs van een HP 728 F9K17A met kleur cyaan (blauw) cartridge is gewoonlijk €154,96 excl. btw (wat neerkomt op €187,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking / multipack prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €375,00. Dankzij een huismerk cartridge met het serienummer F9K17A betaal je veel minder. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt lager (+/- €93,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer milliliters).

De cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Soms gebeurt het dat een nieuw patroon niet wordt herkend. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en onderzoek of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd. Download de juiste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het HP 728 F9K17A huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk F9K17A alternatief proberen is normaal gesproken niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. Het tarief is aantrekkelijker en de patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Een aandachtspunt is dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je normaliter zelf oplossen.

Kan ik de HP 728 F9K17A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je ook helemaal zelf. In dat geval bestel je een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Online zijn hiervoor handleidingen te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Vervolgens spuit je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als dat gelukt is kan je het patroon in elkaar klikken. Aansluitend bekijk je of de bijgevulde HP inkt op de juiste manier werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie