bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 973X F6T81AE cyaan / blauw cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 973X F6T81AE inktcartridge? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met goede inktshops voor betaalbare cartridges. Het product HP 973X F6T81AE met kleur cyaan (blauw) komt van pas bij scherpe kleurrijke afdrukken. Kies bijvoorbeeld voor verschillende merkartikelen van HP. Verschillende inktaanbieders als Staples en Inkclub hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs ligt een stuk lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€92,50
Huismerk vanafprijs€46,25
MerkHP
ProductHP 973X F6T81AE
SerienummerF6T81AE
Kleurcyaan
Inhoud (ml)86 milliliter
Capaciteit7.000 prints
EAN-code0889296544661

Goedkoopste HP 973X F6T81AE inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de F6T81AE cartridge is 86 milliliter. De effectiviteit is 7.000 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit kan daar veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. Sneltoner.nl of Inkt-bestellen.nl zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze verkopen een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Doorgaans hanteren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via webwinkels zoals Go4inkt en Inktbaas.nl.
 • Originele F6T81AE inktcartridges haal je in huis vanaf €92,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk aan conceptmodus) en kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans of Baskerville Old Face.
 • Via onze website check je geschikte webshops waar je op een gebruiksvriendelijke manier F6T81AE cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 973X F6T81AE cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Deze blauwe inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €101,75. Bij de inktshops is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €92,50. De voordeligste optie is het huismerk. Deze is er omgerekend al voor €46,25. Lees meer over de voordelen en nadelen van het huismerk. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 973X F6T81AE originele inkt€92,50
HP 973X F6T81AE multipack (merkcartridge)€185,00
HP 973X F6T81AE huismerk inkt * €46,25
HP 973X F6T81AE huismerk duopack * €92,50
Tabel met de geschatte prijzen van de F6T81AE cartridge (blauw) in juli 2024. * Disclaimer: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP verkrijgen?

Meteen HP 973X F6T81AE inkt bestellen? Dit inktpatroon of een alternatief huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als bij computerwinkels. Onze tip: bestel sowieso bij een internet printshop. Dit soort aanbieders hebben betrouwbare service, hebben de snelste levertijd en verkopen tevens een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de regio: Action, Bruna, Handyman, Albert Heijn, Jumbo, Kruidvat, Primera, Expert.
 • Grote nationale winkels als Fonq, Wehkamp, Blokker, Amazon, Coolblue, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Echte inktshops als 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben doorgaans de beste deals.
hp-973x-f6t81ae-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe F6T81AE inkt van HP bestellen

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP 973X F6T81AE originele blauwe inktcartridge is in dat geval een aanrader. De cartridges worden gefabriceerd door HP en bieden de beste kwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Een aanrader als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele cartridges van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige storingen of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Het grootste nadeel van merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld betaal je €92,50).

HP 973X F6T81AE huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derde partijen. Het F6T81AE huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Deze besparing is mogelijk dankzij een hele lage prijs per cartridge en doordat deze producten tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste koop als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 973X F6T81AE cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Een belangrijk voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit vergeleken met originele producten.
 • De printkwaliteit is uitstekend (zeker in zwart-wit).
 • De schaduwkant van alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van HP vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de tabel hieronder staan veel voorkomende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Komt soms voor bij klooninkt. Sluit de pop-up want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent cartridge niet.Bekijk of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie strepen op mijn printjes.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en start het onderhoudsprogramma op.
De printkop is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De inktcartridge lekt.Zet je printopdracht in de wacht, verwijder de lekkende cartridge en maak alles grondig schoon. Stuur het defecte product retour.
Algemene printproblemen met betrekking tot HP 973X F6T81AE inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de HP 973X F6T81AE inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 973X F6T81AE met de kleur cyaan (blauw) cartridge is ongeveer €76,45 excl. de btw (wat neerkomt op €92,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking koopt liggen de kosten op zo’n €185,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het serienummer F6T81AE ben je doorgaans voordeliger uit. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt lager (+/- €46,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inhoud).

De printer detecteert de cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Het kan voorkomen dat een nieuw patroon weigert. Dat is op de volgende manier op te lossen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en kijk of je het plasticje hebt weggedaan. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de cartridge schoon en bekijk de status van de printkop.

Is een HP 973X F6T81AE huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk F6T81AE alternatief kiezen is een veel gevallen een juiste beslissing. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. De aanbiedingsprijs is lager en de inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De printkwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Een negatieve kant is dat je soms te maken hebt met printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je vaak eenvoudig verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de HP 973X F6T81AE inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor dit klusje werk je met een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website kan je achtergrondinformatie opzoeken: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Vervolgens spuit je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Daarna kan je het product terugzetten in originele staat. Als laatste controleer je of de gekloonde HP inkt goed werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie