bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 903 T6L87AE cyaan / blauw cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 903 T6L87AE inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl bieden wij de meest bekende verkopers voor spotgoedkope cartridges. Het patroon HP 903 T6L87AE met kleuromschrijving cyaan (blauw) kun je gebruiken voor mooie levendige kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de “echte” cartridges van HP. Flink wat leveranciers als Paradigit & 112supplies hanteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De verkoopprijs is erg interessant, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€9,75
Huismerk tarieven€4,88
LeverancierHP
ModelHP 903 T6L87AE
ProductcodeT6L87AE
Kleur beschrijvingcyaan
Inhoud (ml)4 milliliter
Printomvang315 prints
EAN-code0889894728791

Goedkoopste HP 903 T6L87AE inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de T6L87AE cartridge is 4 milliliter. De effectiviteit is 315 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dit kan daar stukken voordeliger in vergelijking met kleine winkels. Go4inkt en Vikingdirect.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele HP inktcartridges. Ze hanteren een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Standaard leveren zij ook een interessant huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is verkrijgbaar via webwinkels zoals Officesavers en printerinktshop.nl.
 • Originele T6L87AE inktcartridges kosten je ongeveer €9,75.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (denk dan aan snelle modus) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic en Calibri.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je de meest bekende inktwebshops waar je goedkoop en eenvoudig T6L87AE cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 903 T6L87AE cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit soort blauwe inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €10,73. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €9,75. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is te bestellen v.a. €4,88. Meer daarover lees je onder het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 903 T6L87AE originele inkt€9,75
HP 903 T6L87AE multipack (merkcartridge)€19,50
HP 903 T6L87AE huismerk inkt * €4,88
HP 903 T6L87AE huismerk duopack * €9,75
Prijsindicatie van de prijs voor een T6L87AE cartridge (blauw) in juli 2024. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Gelijk HP 903 T6L87AE inkt bestellen? Dit inktpatroon (en eigen-merk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel online als bij computerzaken. Onze tip: kies voor een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze leveranciers helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en hanteren bovendien een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Action, Handyman, Albert Heijn, Bruna, Expert, Kruidvat, Primera, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Bol.com, Fonq, Wehkamp, Coolblue, Blokker, Ebay hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De bekende inktwebwinkels als Printabout.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-903-t6l87ae-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe T6L87AE inkt van HP bestellen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP 903 T6L87AE originele blauwe inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met irritante foutmeldingen of storingen. De beste optie als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktcartridges van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het ongunstige van merkcartridges is de hoge prijs (gemiddeld genomen €9,75).

HP 903 T6L87AE huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Probeer dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het T6L87AE huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dat komt door een fors lagere adviesprijs en omdat deze cartridges tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 903 T6L87AE cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat er meer inkt in zit ten opzichte van inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit is uitstekend (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het nadeel van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met waarschuwingen of foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je intussen de cyaan inkt van HP verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de tabel hieronder bieden we een overzicht met gangbare afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Komt soms voor bij imitatie inkt. Sluit de melding en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gevonden.Achterhaal of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan en maak de contactpunten schoon.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en begin met het standaard onderhoud.
De printkop is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Een goede oplossing is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Een lekkende inktcartridge.Zet je printopdracht in de wacht, verwijder de verschillende cartridge en maak alles grondig schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Relevante cartridge problemen met de HP 903 T6L87AE inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de HP 903 T6L87AE inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 903 T6L87AE met kleuromschrijving cyaan (blauw) cartridge is gewoonlijk €8,06 excl. btw (dat betekent €9,75 inclusief de btw). Zodra je een duopack of voordeelverpakking prefereert liggen de kosten op zo’n €19,50. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het serienummer T6L87AE kan je nog meer besparen. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is interessanter (+/- €4,88) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inhoud).

De cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Dat is op de volgende manier op te lossen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en kijk of je het beschermmateriaal hebt weggedaan. Onderzoek de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de cartridge schoon en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een HP 903 T6L87AE huismerk alternatief slim?
Het huismerk T6L87AE alternatief nemen is normaal gesproken erg aantrekkelijk. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper in vergelijking met originele inkt. De kostprijs is voordeliger en deze inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de prints is vergelijkbaar. Houd er wel rekening mee dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je meestal eenvoudig herstellen.

Kan ik de HP 903 T6L87AE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit klusje kies je voor navulinkt set die ontwikkeld is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website kun je verdere uitleg zoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarna injecteer je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Daarna kun je alles weer opnieuw assembleren. Als check check je of de gekloonde HP inkt goed op het papier komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie