bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 771C B6Y08A chromatic red / rood cartridge

Wil jij ook de goedkoopste HP 771C B6Y08A inktcartridge? Op deze webpagina vind je de beste inktwebshops voor goedkope cartridges. Deze HP 771C B6Y08A bedoeld voor de kleur chromatic red (rood) kan jij toepassen voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Denk dan aan fabrikant (merk) patronen van HP. Heel wat inktaanbieders als bijvoorbeeld Inkt-bestellen.nl & Inktwereld.nl bezorgen ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is erg scherp, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€232,50
Huismerk verkoopprijs€116,25
LeverancierHP
SoortHP 771C B6Y08A
ProductcodeB6Y08A
Kleur beschrijvingchromatic red
Inhoud (ml)775 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN0887111300539

Goedkoopste HP 771C B6Y08A inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de B6Y08A cartridge is 775 milliliter. De printomvang is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je bestelt het dan stukken voordeliger in vergelijking met kleine winkels. printershop en printerinktshop.nl zijn suggesties voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze hanteren een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Gewoonlijk voorzien ze ook in een prima huismerk.

 • Inkt deals is aan te schaffen bij shops als 112supplies & Paradigit.
 • Originele B6Y08A inktcartridges zijn te bestellen v.a. €232,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (onder ander beperkte kwaliteit) of overweeg een lettertype als Ryman Eco en Garamond.
 • Via onze vergelijker klik je eenvoudig door naar de betrouwbaarste verkopers waar je probleemloos en snel B6Y08A cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 771C B6Y08A chromatic red / rood vergelijken
HP inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model rode inktcartridge heeft een prijs van zo’n €255,75. In de webshops is dat voordeliger en betaal je circa €232,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze koop je al vanaf €116,25. Lees ook het gedeelte over besparen dankzij huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 771C B6Y08A originele inkt€232,50
HP 771C B6Y08A multipack (merkcartridge)€465,00
HP 771C B6Y08A huismerk inkt * €116,25
HP 771C B6Y08A huismerk duopack * €232,50
Tabel met de geschatte prijzen van de B6Y08A cartridge (rood) in juli 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Direkt HP 771C B6Y08A inkt bestellen? Dit type cartridge of een budget huismerk alternatief hebben veel shops in hun assortiment. Zowel op internetplatformen als bij gespecialiseerde winkels. Onze tip: shop bij een online inktspeciaalzaak. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, een grote voorraad en bieden vaak een uitmuntend huismerk.

 • Lokale winkels: Bruna, Albert Heijn, Handyman, Action, Expert, Media Markt, Primera, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Fonq, Blokker, Amazon, Wehkamp, Ebay, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktwebwinkels als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en zijn het scherpst qua prijs.
hp-771c-b6y08a-chromatic-red-rood-inktcartridge

Originele rode B6Y08A inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De HP 771C B6Y08A originele rode inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met storende foutmeldingen. De beste koop als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • De schaduwkant van originele cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld genomen €232,50).

HP 771C B6Y08A huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens imitatie inkt van goedkope merken. Het B6Y08A huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een lagere verkoopprijs en omdat de inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor een betere prijs. De beste optie als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 771C B6Y08A chromatic red / rood huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Het grootste voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten in vergelijking met originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een aandachtspunt bij budget inkt is dat je te maken krijgt met errors of foutcodes.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de (huismerk) chromatic red inkt van HP vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het volgende overzicht vind je de meest voorkomende cartridge problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Gebeurt vaak bij huismerk-inkt. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Controleer of je het kapje goed verwijderd hebt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en voer het onderhoudsproces uit.
Last van opgedroogde inkt.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop weer vrij te maken. Het advies van experts is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De cartridge lekt inkt.Stop het printen meteen, verwijder de verschillende cartridge en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest gangbare issues m.b.t. HP 771C B6Y08A inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de HP 771C B6Y08A inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 771C B6Y08A bedoeld voor de kleur chromatic red (rood) cartridge is ongeveer €192,15 excl. btw (dat maakt €232,50 inclusief de btw). Indien je een multipack of duoverpakking wenst betaal je ongeveer €465,00. Met een huismerk cartridge met het nummer B6Y08A dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €116,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (gevuld met meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuwe inktcartridge wordt geweigerd door de printer. We bieden daarom een aantal oplossingen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en bekijk of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is het HP 771C B6Y08A huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk B6Y08A alternatief proberen is vaak lucratief. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper dan merk-inkt. De aanschafprijs is goedkoper en de cartridges zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit is vergelijkbaar. Een minpunt is dat er sprake kan zijn van foutcodes en printerstoringen. Dergelijke problemen kan je doorgaans eenvoudig oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de HP 771C B6Y08A inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit klusje neem je de navulinkt set die beschikbaar is voor het HP inktpatroon. Op internet kan je achtergrondinformatie opzoeken: Je haalt de cartridge uit elkaar. Nu injecteer je de rode inkt in het aangegeven gaatje. Als laatste mag je het product terugzetten in originele staat. Aansluitend controleer je of de budget HP inkt correct functioneert door een testprint te doen.

Plaats een reactie