bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt Lexmark Z35

Probleemloos inkt voor de Lexmark Z35 bestellen en laten bezorgen? Op Inktaanbieding.nl tref je de bekendste shops en kortingen voor cartridges en toners voor elke printer. Op die manier koop je direct goedkope kleureninkt (cyaan, magenta, geel) en natuurlijk de basis zwarte inkt die gebruikt kunnen worden in een z 35 in oktober 2023. Daarnaast ontdek je op inktaanbieding.nl bespaartips, info betreffende voordelen + nadelen van huismerk & bekende storingen en printer problemen.

 • Inktcartridges zijn er al vanaf €12,50.
 • Je hebt diverse kleuren voor de z 35: Zwart, Blauw (Cyaan), Geel (Yellow) en Roze (Magenta).
 • Er worden diverse soorten aangeboden: het huismerk of originele inkt van Lexmark.
 • Namaak inkt is voordeliger en wordt volledig gevuld. Hierdoor bespaar jij tot maar liefst 50%.
 • Een uitstekend inktproduct is de Lexmark 16/17 + Lexmark 26/27.
 • Aanrader: met een voordeelverpakking kan je nog meer besparen.

Onderwerpen: Bekijk de goedkoopste inkt voor Lexmark Z35 | Besparen op de printkosten | Welke inkt kan in een z 35? | Uitleg + info over inkt vervangen | Huismerk inkt gebruiken | Handige FAQ met veelgestelde vragen

MerknaamLexmark
Seriez
Model35
PrintersoortInkjet
Vaak bestelde cartridgeLexmark 16/17 + Lexmark 26/27
Vanafprijs €€ = €€€

Goedkoopste Lexmark Z35 printerinkt kopen (oktober 2023)

Printen is nu eenmaal duur. Een afdruk in zwart wit kost – afhankelijk van de gekozen inkt – gemiddeld een paar cent en eentje met kleuren al gauw €0,08 – €0,11 voor een afdruk. Middels de goedkoopste Lexmark Z35 cartridges bespaar je jaarlijks een hoop geld. Een bezoek brengen aan een kleine plaatselijke winkel om nieuwe inkt te kopen is bijna altijd onverstandig. Het is qua prijs gunstiger als je online de inktprijzen vergelijkt. Dit blijkt keer op keer uit de grootste prijsvergelijking die de Consumentenbond uitvoert. Dit speelt met name bij Lexmark originele merkcartridges en merktoners. In de bijgaande tabel vergelijk je populaire online aanbieders waar je zonder problemen gemakkelijk de juiste inkt kan bestellen. Per leverancier tonen we of ze klooninkt en/of de officiële producten hebben.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Tips om te besparen op de printkosten
Printen voor een gunstig tarief met de z 35? Hieronder bieden we diverse handigheidjes om te besparen op de printkosten.

 • Bestel altijd imitatie inkt. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde en je bespaart tot wel 55%.
 • Print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden. Printen in kleur is nu eenmaal duur.
 • Bekijk de verschillende printinstellingen eens. Kies bijvoorbeeld voor de optie snelle modus. De kwaliteit is iets minder, echter wordt er wel flink minder inkt verbruikt.
 • Kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic of Calibri.
 • Print dubbelzijdig. Zo verbruik je veel minder papier.
 • Haal de printer van het stroomnet als er geen afdruktaken zijn. Zo vermijd je dat de printer te vaak reinigt (wat weer inkt kost).

Welke inkt kan in een z 35?

Geeft de computer een berichtje dat de inkt op is? Opletten: Waarschuwingen m.b.t. de inktvoorraad zijn niet altijd nauwkeurig. Vervang niet direct de toner/cartridge bij een melding. Zorg dat je vast nieuwe inkt in huis hebt en plaats de nieuwe inkt pas op het moment dat de afdrukkwaliteit onaanvaardbaar is.

De all-in-one Lexmark Z35 is een zogenoemde inkjetprinter. Het maakt gebruik van cartridges. Achterhaal als eerst welke van de 4 kleuren (cyaan, geel, magenta of zwart) je moet vervangen. Hierna vergelijk je welke inkt geschikt is. Daar kom je eenvoudig achter.

 1. Zoek op cartridgenummer of fabriekscode. Dit is te vinden op het patroon dat nu in de printer zit.
 2. Zoek op het printermodel. Hier betreft het de 35 uit de serie z van het merk Lexmark.
 3. Doorzoek de handleiding; daar geeft fabrikant ook aan welke inkt je kunt gebruiken.

Bij een aantal webwinkels als replacedirect en Office Centre worden tevens budgetmerken verkocht. Ze zijn te koop voor interessante tarieven en hebben meer ML inkt inhoud. Meer gegevens hierover bieden we in dit stukje.

TypeKleurInfo
Lexmark Z35 CyaanBlauwBlauwe inkt voor kleuren als Staalblauw en RAL 5005.
Lexmark Z35 MagentaRozeRoze inkt voor met name Bruinrood en RAL 3018.
Lexmark Z35 YellowGeelGele inkt voor tinten als Zinkgeel en RAL 1023.
Lexmark Z35 Key / BlackZwartZwarte inkt voor het afdrukken van eenvoudige tekstpagina’s.
Tabel met kleuren inktcartridges voor de z 35.

Erkende cartridges voor in een z 35.
We hebben diverse geselecteerd die toe te passen zijn op je printer.

 1. Lexmark 14 + 15 XL Multipack
 2. Lexmark 14 Zwart
 3. Lexmark 15 Kleur


Voordelige Lexmark Z35 cartridge vervangen

Heb jij je bestelling binnen? Dan wordt het tijd om de cartridge te vernieuwen. Verderop vind je een praktisch stappenplan waardoor jij het moeiteloos kunt doen.

Uitleg cartridges z 35 vervangen

 1. Welke kleur is aan vervanging toe?

  Je PC / Mac indiceert welk CMYK patroon er aan vervanging toe is.

 2. Oude cartridge onttrekken

  Zet de printerklep open en haal het oude patroon eruit. Dump ze niet in de container. Let op: dit behoort tot chemisch afval.

 3. Nieuwe inkt gebruiksklaar maken

  Haal de nieuwe cartridge uit de verpakking. Verwijder de tape zoals dit wordt aangegeven in de handleiding.

 4. Nieuwe inktcartridge in de printer plaatsen

  Plaats het inktpatroon in de daarvoor bedoelde sleuf. Let er goed op dat deze goed vastklikt en sluit de klep weer af.

 5. Nieuwe inkt laden

  De printer zal vervolgens starten met analyseren van de geplaatste inkt. Wanneer je alle stappen uitgevoerd hebt wordt het actuele inktniveau getoond. Een testafdruk geeft de laatste bevestiging.

printerinkt-Lexmark Z35

Beste Lexmark Z35 huismerk printerinkt kopen

Is de inkt op van jouw z 35? Dan ga je nieuwe inkt bestellen. Dan moet je een keuze maken: originele inkt van Lexmark of huismerk cartridges. Klooninkt is tot wel 50% goedkoper, heeft een lager vulpercentage en komt vaak net zo goed uit de test als originele merkinkt.

Wat wordt verstaan onder huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn ingezamelde oude merkproducten die worden geïnspecteerd en schoongemaakt en opnieuw worden gevuld. Dit proces gebeurt bij betrouwbare leveranciers en zijn vaak een keer zo goedkoop vergeleken met het A-merk. Klooninkt bevat altijd meer dan 90% inhoud, wat bij de grote merken niet perse het geval is. Dankzij deze producten ga je dus veel goedkoper printen. De printkwaliteit toont 99% overeenkomst met standaard inkt. 

Oplossingen op problemen met het installeren van een huismerk cartridge
Misschien komt er een bericht met een foutmelding wanneer je een patroon plaatst met imitatie inkt. Dat komt omdat Lexmark je wil dwingen dat jij hun eigen cartridges plaatst .Dit soort foutcode wegklikken en doorgaan met printen. Blijft de printer foutcodes geven? Dan vind je in de bijgaande opsomming enkele praktische adviezen.

 1. Begin met kijken of je de juiste namaak cartridge hebt aangeschaft. Zoek uit welk modelnummer erop staat en controleer of deze overeenstemt met de originele inkt.
 2. Zet de printer terug naar fabrieksinstellingen. Werkt het niet? Laat de printer dan 30 minuten uit staan.
 3. Loop nog eens na of de inktcartridge goed vastgeklikt zit.
 4. Als je een printer voor het eerst in gebruik neemt moet je mogelijk eerst een afdruk maken met originele inkt. Hierna kan alternatieve inkt in de printer worden gebruikt.
 5. Controleer nog eens of je het kapje hebt losgemaakt.
 6. Zorg voor schone contactpunten bij het patroon.
 7. Update de software (firmware) van de printer. Zie ook de website van Lexmark.
 8. Pleeg onderhoud aan de printkop.

Veelgestelde vragen

Ik kan niet zwart printen omdat de kleur leeg is, is dit op te lossen?
Diverse printers printen geen zwart-wit in het geval dat de blauwe, roze of gele inkt op is. Dat geeft grote irritatie. In veel gevallen is dit op te lossen. Ga naar de instellingen van de printer en kies voor zwart-wit. Heeft je printer die keuze niet? Plak wat schilderstape over op de volumelezer van de lege Lexmark Z35 cartridge.

Waarmee kan ik de inkt reinigen voor de z 35?
De meeste printproducten draaien automatisch een reinigingsprogramma zodat de printkop langer meegaat. Zo komt er altijd een mooie printafdruk uit de machine. Regelmatig de Lexmark cartridges stofvrij maken met een doekje wordt ook geadviseerd. Het systeem heeft een melding wanneer het tijd is om te reinigen. Ook als de printer uit staat (maar wel aan het de stroom zit) kunnen sommige printers de onderhoudsmodus inschakelen.

Kan ik de inkt voor de Lexmark Z35 bijvullen?
Er zijn speciale navulbare artikelen die je kunt kopen. Het betreft cartridges of toners die je zelf opnieuw kunt aanvullen met navulinkt. Vaak kan je het navullen ook laten doen bij printshops die hier ervaring mee hebben. Deze organisaties geven laag geprijsde imitatie artikelen en dus niet originele Lexmark cartridge-inkt.

Kan ik zelf de software en drivers updaten voor een z 35?
Jouw printer voorzien van nieuwe software kost tegenwoordig niet veel tijd. Normaliter herkent een windows of Mac computer de printer binnen een minuut. Zorg wel voor de bijbehorende printersoftware. Deze zijn moeiteloos te downloaden via de bijgeleverde CD van Lexmark. De populairste printer drivers voor je z 35 zijn te vinden op de website van Lexmark. In het downloadcentrum download je tevens uitgebreide ondersteuning zoals een gebruikershandleiding, tips voor het installeren en hulp voor het oplossen van problemen.

Hoe vind ik oplossingen bij storingen en error codes voor een z 35?
Een printerstoring is frustrerend en komt altijd op een verkeerd moment. De printer laat foutcodes zien. Zulke error-codes zijn op te zoeken via officiële platformen en via de klantenservice. Vervelende Lexmark Z35 storingen zijn; geen wifi, printkop fout, slechte verbinding met mobiele apparaten, vastgelopen papier, geen inkt, afdrukken kost veel inkt, wil niet scannen, wil niet printen, cartridgeprobleem, langzaam.

Hoe kan ik de printer in het netwerk opnemen?
De huidige Lexmark printersystemen hebben draadloze (wireless) printopties via airprint (WiFi). Dit heeft als voordeel dat je overal in huis kunt printen zonder kabel aan de PC of laptop. De z 35 WiFi printer biedt dus veel vrijheid via internet. Evengoed kan je eenvoudig een document of mail printen met een tablet (iPad) app of via de smartphone.

Kan ik een inkt abonnement afsluiten?
Op dit moment zien we meerdere fabrikanten die een inkt-abonnement aanbieden. Je ontvangt dan elke 8 weken, 4 keer per jaar of zodra de inkt bijna op is een nieuwe voordelige cartridge. Met die service weet je zeker dat je altijd over voldoende inkt beschikt en kun jij ervan op aan dat de printer je niet laat zitten. Je kunt kiezen uit een aantal cartridge abonnementen. Van voordelig (15 prints per maand) tot duur (250-1000 prints per maand).

Plaats een reactie