bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 746 P2V81A chroma red / rood cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 746 P2V81A inktcartridge? Via onze vergelijker vind je de meest populaire inktwebshops voor verrassend voordelige cartridges. Het product HP 746 P2V81A met kleuromschrijving chroma red (rood) is relevant voor mooie levendige kleurenafdrukken. Denk dan aan echte merkartikelen van HP. Meerdere winkels als o.a. printerinktshop.nl en Inkt.nl hanteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is veel lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€127,50
Huismerk tarief€63,75
FabrikantHP
SoortHP 746 P2V81A
ProductcodeP2V81A
Kleur beschrijvingchroma red
Hoeveelheid (ml)300 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-code0191628213566

Goedkoopste HP 746 P2V81A inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de P2V81A cartridge is 300 milliliter. De intensiteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. 123inkt of Alleeninkt.nl zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en geven extra ondersteuning. In de basis hanteren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt deals koop je via internet bij verkopers als Inktweb.nl of Handyman.nl.
 • Originele P2V81A inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €127,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is uitstekend.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Adviezen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (denk aan printen in concept) en probeer lettertypes zoals Ryman Eco of Times New Roman.
 • Via inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar goede verkooppunten waar je goedkope P2V81A cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 746 P2V81A chroma red / rood vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze specifieke rode inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €140,25. Via internet is het goedkoper en betaal je circa €127,50. De beste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze kosten komen neer op zo’n €63,75. Ook relevant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 746 P2V81A originele inkt€127,50
HP 746 P2V81A multipack (merkcartridge)€255,00
HP 746 P2V81A huismerk inkt * €63,75
HP 746 P2V81A huismerk duopack * €127,50
Prijslijst van de P2V81A cartridge (rood) in juli 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Direkt HP 746 P2V81A inkt bestellen? Dit type inkt of een budget huismerk alternatief zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als bij gespecialiseerde winkels. Advies van de specialist: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dit soort aanbieders helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en verstrekken bovendien een kwalitatief huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Bruna, Hema, Albert Heijn, Primera, Media Markt, Kruidvat, Jumbo.
 • Grote platformen als Coolblue, Fonq, Amazon, Ebay, Blokker, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktspecialisten als Inkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste hulp en hebben de beste aanbiedingen.
hp-746-p2v81a-chroma-red-rood-inktcartridge

Originele rode P2V81A inkt van HP kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 746 P2V81A originele rode inktcartridge voorziet hierin. De cartridges worden gefabriceerd door HP en leveren een optimaal resultaat. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je vermijdt irritante foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet houdt van gedoe.

 • Originele patronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • De schaduwkant van originele merkcartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld €127,50).

HP 746 P2V81A huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het P2V81A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dit heeft te maken met een hele lage prijs per cartridge en omdat de patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 746 P2V81A chroma red / rood huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
 • De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • De schaduwkant van namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingen of foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van je cartridges

Heb je de chroma red inkt van HP verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht zie je gangbare printproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt soms voor bij namaak-inkt. Sluit de melding en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent cartridge niet.Controleer nog eens of je het beschermkapje helemaal hebt verwijderd en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De cartridges zijn uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het is nog verstandiger om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De cartridge lekt inkt.Stop het printen meteen, onttrek de cartridge en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Alledaagse cartridge problemen met betrekking tot HP 746 P2V81A inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Welke prijzen zijn bekend voor de HP 746 P2V81A inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 746 P2V81A bedoeld voor de kleur chroma red (rood) cartridge is gewoonlijk €105,37 excl. btw (dat maakt €127,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking koopt liggen de kosten op zo’n €255,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het nummer P2V81A betaal je veel minder. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €63,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een net nieuwe inktcartridge wordt geweigerd door de printer. We bieden daarom een aantal oplossingen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en check of je het plasticje hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en open het reinigingsprogramma.

Is een HP 746 P2V81A huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk P2V81A alternatief kopen is vaak een goed idee. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper ten opzichte van originele inktpatronen. De kostprijs is goedkoper en de patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde. Nadelig effect is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storing en meldingen. Dit kan je normaal gesproken zelf herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de HP 746 P2V81A inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit karwei kies je voor de navulinkt set die beschikbaar is voor het HP inktpatroon. Online is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Hierna injecteer je de rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als dat gelukt is kun je alles weer opnieuw vastklikken. Als afronding bekijk je of de nieuwe HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie