bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 43459369 geel / yellow toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste OKI 43459369 inkt toner? Op deze website bekijk je de betrouwbaarste verkooppunten voor verrassend goedkope toners. Artikel OKI 43459369 toner geel met kleur geel (yellow) komt van pas bij prachtige kleurrijke printjes. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met originele patronen van OKI. Veel webshops zoals inktknaller.nl & bol.com verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is veel lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€82,50
Huismerk verkoopprijs€41,25
FabrikantOKI
TypeOKI 43459369 toner geel
Serienummer43459369
Kleurcodegeel
Printcapaciteit2.500 prints
EAN-nummer5031713045410

Goedkoopste OKI 43459369 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 43459369 toner is 2.500 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dit is veel voordelige als je het vergelijkt met fysieke winkels. replacedirect & Paradigit zijn betrouwbare winkels voor het kopen van originele OKI toners. Ze hanteren duizenden producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Over het algemeen hebben zij ook een voordelig huismerk.

  • De voordeligste inkt is te koop bij aanbieders als Officesavers of Handyman.nl.
  • Originele 43459369 inkt toners koop je online vanaf €82,50.
  • OKI imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
  • Ga voor een XL-toner met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
  • Adviezen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (o.a milieuvriendelijk) en selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco of Baskerville Old Face.
  • Via onze website klik je direct door naar betrouwbare winkels waar je zonder gedoe 43459369 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen OKI 43459369 toner geel vergelijken
OKI toners kunnen best duur zijn. Een dergelijke gele tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €90,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het zo’n €82,50. De gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze kosten komen neer op zo’n €41,25. Lees ook het gedeelte over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
OKI 43459369 toner geel originele inkt€82,50
OKI 43459369 toner geel multipack (merk toners)€165,00
OKI 43459369 toner geel huismerk inkt * €41,25
OKI 43459369 toner geel huismerk duopack * €82,50
Overzicht met prijzen van de 43459369 tonercartridge (yellow) in april 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van OKI aanvragen?

Meteen OKI 43459369 inkt bestellen? Dit type inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel op internetplatformen als bij gespecialiseerde winkels. Advies van de specialist: bestel bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze winkels hebben verstand van zaken, kunnen razendsnel bezorgen en hebben normaal gesproken een goed huismerk.

  • Retailers: Handyman, Bruna, Albert Heijn, Hema, Jumbo, Kruidvat, Primera, Expert.
  • Grote nationale winkels als Ebay, Coolblue, Fonq, Blokker, Wehkamp, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
  • Toonaangevende inktwebwinkels als Inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden een top-service en hebben de beste acties en kortingen.
oki-43459369-geel-yellow-toner

Originele gele 43459369 inkt van OKI kopen

Wil jij gewoon de beste inkt? De OKI 43459369 toner geel originele gele toner is dat een goede koop. Deze toners worden geproduceerd door OKI en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van vervelende foutmeldingen of storingen. Onze aanbeveling als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en niet van gepruts houdt.

  • Originele inktpatronen van OKI geven de mooiste prints.
  • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
  • Geen lastige foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
  • Het nadeel van originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €82,50).

OKI 43459369 toner geel huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 43459369 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Je bespaart door een scherpe stukprijs en omdat deze toners meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Ons advies als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

  • OKI 43459369 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
  • Dit komt vooral door het feit dat imitatie producten meer inkt bevatten dan merk-inkt.
  • De kwaliteit is bijna net zo goed (vooral als je veel in zwart print).
  • Het ongunstige van budget inkt is dat je last hebt van storing en meldingen.

Issues bij het vervangen van jouw toners

Heb je intussen de geel inkt van OKI vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In het onderstaande overzicht vind je algemene inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit zien we vaak bij imitatie inkt. Klik het venster weg en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende toner.Check of je het plakkertje goed verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Check of je toners goed in de printer zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printerinkt droogt uit.Probeer het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een alternatief is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt de printer in. Beëindig de huidige afdruktaken, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en reinig de printer grondig. Plaats altijd een nieuw product.
Gangbare issues met de OKI 43459369 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Welke prijzen zijn bekend voor de OKI 43459369 toner geel toner?
De gemiddelde kostprijs van de OKI 43459369 met kleur geel (yellow) toner is om en nabij de €68,18 excl. btw (wat neerkomt op €82,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack kiest betaal je zo’n €165,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het serienummer 43459369 ben je doorgaans voordeliger uit. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is interessanter (+/- €41,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een net nieuwe toner niet wordt herkend. Je kunt het volgende proberen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en loop nog eens na of je het plasticje los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een OKI 43459369 toner geel huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 43459369 alternatief kopen is normaal gesproken lucratief. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper dan originele inkt. De aanbiedingsprijs is lager en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printjes gaat er amper op achteruit. Een minpunt is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je normaal gesproken zelf oplossen.

Kan ik vanuit huis de OKI 43459369 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je ook helemaal zelf. Voor dit klusje gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder de capsule. Nu spuit je de gele inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Afsluitend kun jij het artikel in elkaar zetten. Aansluitend achterhaal je of de bijgevulde OKI inkt correct functioneert door het starten van een testprint.

Plaats een reactie