bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 43459371 cyaan / blauw toner

Interesse in de goedkoopste OKI 43459371 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl tref je toonaangevende leveranciers voor goedkope toners. Het artikel OKI 43459371 toner cyaan bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) biedt uitkomst voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Denk dan aan echte merkartikelen van OKI. Diverse winkels als Goedkoopprinten.nl en Inkclub faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer ML inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€82,50
Huismerk prijzen€41,25
LeverancierOKI
SoortOKI 43459371 toner cyaan
Seriecode43459371
Kleurcyaan
Intensiteit2.500 prints
EAN-code5031713045434

Goedkoopste OKI 43459371 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 43459371 toner is 2.500 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dit kan daar veel voordelige dan in de winkel. Inktwereld.nl of Staples zijn goede adressen voor het aanschaffen van originele OKI toners. Ze verkopen een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. In de basis hebben zij ook een aantrekkelijk huismerk.

  • Aantrekkelijke inkt koop je via internet bij leveranciers als Inktshop.nl of Office Centre.
  • Originele 43459371 inkt toners koop je vanaf €82,50.
  • OKI imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
  • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
  • Andere tips om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk dan aan eco-modus) of selecteer een zuinig lettertype als Courier en Brush Script.
  • Op Inktaanbieding.nl klik je direct door naar erkende aanbieders waar je snel en simpel 43459371 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen OKI 43459371 toner cyaan vergelijken
OKI toners zijn normaal gesproken vrji duur. Een dergelijke blauwe tonercartridge heeft een prijs van zo’n €90,75. In de webshops is dat voordeliger en betaal je circa €82,50. De beste optie is het eigen huismerk. Deze is te bestellen v.a. €41,25. Lees meer over de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
OKI 43459371 toner cyaan originele inkt€82,50
OKI 43459371 toner cyaan multipack (merk toners)€165,00
OKI 43459371 toner cyaan huismerk inkt * €41,25
OKI 43459371 toner cyaan huismerk duopack * €82,50
Overzicht met prijzen van de 43459371 tonercartridge (blauw) in april 2024. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van OKI verkrijgen?

Gemakkelijk OKI 43459371 inkt bestellen? Dit type inkt of een alternatief huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel bij internet-leveranciers als bij gespecialiseerde winkels. Belangrijk: bestel bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij hebben betrouwbare service, kunnen razendsnel bezorgen en hebben vaak een prima huismerk.

  • Regionale winkels: Bruna, Action, Hema, Handyman, Primera, Media Markt, Jumbo, Expert.
  • Landelijke winkels als Ebay, Amazon, Bol.com, Blokker, Fonq, Coolblue breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
  • Online inktwebshops als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een handige zoektool en bieden de hoogste kortingen.
oki-43459371-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 43459371 inkt van OKI kopen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De OKI 43459371 toner cyaan originele blauwe toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden gemaakt door OKI en resulteren in de mooiste prints. De patronen doen altijd en je krijgt geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. De beste optie als je wilt printen in hoge kwaliteit en niet van gepruts houdt.

  • Originele inktpatronen van OKI geven de mooiste prints.
  • Je garantie blijft gewoon behouden.
  • Geen vervelende foutcodes. Printen werkt altijd.
  • Een belangrijk nadeel van originele toners is dat het nogal duur is (gemiddeld kost het €82,50).

OKI 43459371 toner cyaan huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Probeer dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het 43459371 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een hele lage prijs per toner en omdat de inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt, lagere kosten dus. Een aanrader als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

  • OKI 43459371 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
  • Het grootste voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met merk-inkt.
  • De kwaliteit van de printjes is bijzonder goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
  • Een aandachtspunt bij budget inkt is dat je soms te maken hebt met foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van je toners

Heb je ondertussen de cyaan inkt van OKI verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de onderstaande tabel check je algemene inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: toner ontbreekt.Bekijk of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Check of je toners goed in de printer zitten en begin met het standaard onderhoud.
De printkop is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Als oplossing raden we aan om elke week een testpagina te printen.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop het printen meteen, haal de betreffende toner uit de printer en maak met een vochtig doekje alles schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Alledaagse problemen met betrekking tot OKI 43459371 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de verkoopprijs van de OKI 43459371 toner cyaan toner?
De kostprijs van een OKI 43459371 met kleuromschrijving cyaan (blauw) toner is ongeveer €68,18 excl. btw (€82,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking selecteert liggen de kosten op zo’n €165,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het OEM-nummer 43459371 betaal je veel minder. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is interessanter (+/- €41,25) en het aantal printjes ligt hoger (er zit meer inkt in).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een vol inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Check of de patronen wel goed vastzitten, en achterhaal of je het plakkertje weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en reinig de printkop met het programma.

Is het OKI 43459371 toner cyaan huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 43459371 alternatief proberen is in de basis een goed idee. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper in vergelijking met originele producten. De kostprijs is aantrekkelijker en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is nagenoeg hetzelfde. Vervelend is wel dat je wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen. Zulke storingen kan je doorgaans gemakkelijk herstellen.

Tegen lage kosten de OKI 43459371 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Om dat te doen neem je een set navulinkt die geschikt is voor het OKI inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is ondersteunende informatie te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Nu spuit je de blauwe inkt in het inktpatroon. Dan kan je het patroon in elkaar zetten. Nadien test je of de gekloonde OKI inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie