bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 09004447 zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste OKI 09004447 inkt toner? Op deze website bekijk je goede leveranciers voor extra goedkope toners. Het artikel OKI 09004447 toner zwart met kleur zwart (black) biedt uitkomst voor jouw zakelijke documenten. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de echte merkartikelen van OKI. Heel wat printwinkels als o.a. Totaalinkt.shop en 123inkt verstrekken ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is erg scherp, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€107,50
Huismerk verkoopprijs€53,75
FabrikantOKI
TypeOKI 09004447 toner zwart
Artikelnummer9004447
Kleur beschrijvingzwart
Effectiviteit2.200 prints
EAN-code5031713928997

Goedkoopste OKI 09004447 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 9004447 toner is 2.200 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Je koopt het financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. Officesavers of Mediamarkt.nl zijn prima printshops voor het kopen van originele OKI toners. Ze bieden duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Over het algemeen bieden ze ook een voordelig huismerk.

  • Inkt deals is te koop bij aanbieders zoals Inkclub & Alleeninkt.nl.
  • Originele 9004447 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €107,50.
  • OKI imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
  • Ga voor een XL-toner met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
  • Instructies om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (zoals beperkte kwaliteit) & selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic en Baskerville Old Face.
  • Via ons platform check je goede verkooppunten waar je de beste 9004447 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen OKI 09004447 toner zwart vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Deze zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €118,25. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €107,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (imitatie inkt). Daarvoor moet je denken aan €53,75. Ook relevant: besparen dankzij huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
OKI 09004447 toner zwart originele inkt€107,50
OKI 09004447 toner zwart multipack (merk toners)€215,00
OKI 09004447 toner zwart huismerk inkt * €53,75
OKI 09004447 toner zwart huismerk duopack * €107,50
Overzicht met prijzen van de 9004447 tonercartridge (black) in april 2024. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van OKI inkopen?

Gelijk OKI 09004447 inkt kopen? Dit type toner (en eigen-merk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online bedrijven als bij computerwinkels. Tip van onze medewerkers: kies voor een online inktshop. Deze partijen helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en voeren vaak een uitmuntend huismerk.

  • Winkels in de regio: Bruna, Handyman, Hema, Albert Heijn, Jumbo, Primera, Kruidvat, Expert.
  • Grote nationale winkels als Ebay, Amazon, Blokker, Fonq, Coolblue, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
  • Toonaangevende inktspecialisten als Inktwereld.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl leveren alles uit voorraad, hebben de beste ondersteuning en stunten regelmatig met hoge kortingen.
oki-09004447-zwart-black-toner

Originele zwarte 9004447 inkt van OKI kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De OKI 09004447 toner zwart originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. De toners worden gefabriceerd door OKI en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Een aanrader als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en niet van gepruts houdt.

  • Originele toners van OKI zorgen voor het beste resultaat.
  • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
  • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Printen werkt altijd.
  • Het grootste nadeel van merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld betaal je €107,50).

OKI 09004447 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Bestel dan eens imitatie inkt van een ander merk. Het 9004447 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. De besparing komt tot stand door een lagere prijs van de toner en omdat deze toners tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als je met name let op de prijs.

  • OKI 09004447 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
  • Dit komt vooral door het feit dat ze gevuld zijn met meer inkt in vergelijking met originele inkt.
  • De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde (met name bij afdrukken met enkel tekst).
  • Het grootste nadeel van budget inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van je toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van OKI geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In het onderstaande overzicht staan de meest bekende toner-problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Onderzoek of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan en maak de contactpunten schoon.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Loop de geplaatste toners even na en begin met het standaard onderhoud.
Printerinkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Een alternatief is om elke week een testpagina te printen.
De tonercartridge lekt de printer in. Breek de afdruktaak af, haal de betreffende toner uit de printer en maak alles grondig schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Veel voorkomende printproblemen aangaande OKI 09004447 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een OKI 09004447 toner zwart toner?
De kostprijs van een OKI 09004447 met kleuromschrijving zwart (black) toner is gewoonlijk €88,84 excl. de btw (dat maakt €107,50 inclusief de btw). Als je een multipack / voordeelverpakking neemt moet je denken aan €215,00. Met een huismerk toner met het nummer 9004447 dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-toners is interessanter (+/- €53,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inhoud).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Af en toe valt het voor dat een vol inktpatroon weigert. Dit los je als volgt op: Check of de patronen wel goed vastzitten, en achterhaal of je het beschermmateriaal hebt losgemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en start het reinigingsprogramma.

Is een OKI 09004447 toner zwart huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 9004447 alternatief bestellen is bijna altijd lucratief. Namaak inkt is soms wel 65% goedkoper ten opzichte van merkinkt. Het tarief is lager en de inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printadrukken is nagenoeg hetzelfde. Nadelig effect is dat je eventueel last kan krijgen van storingscodes en foutmeldingen. Deze kan je veelal zelf oplossen.

Voor een voordelige prijs de OKI 09004447 toner navullen?
Het bijvullen van een toner raden we alleen aan voor gevorderden. Hiervoor gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het OKI inktpatroon. Online is ondersteunende informatie te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Vervolgens injecteer je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als laatste kan je het patroon terugzetten in originele staat. Tenslotte test je of de gekloonde OKI inkt correct functioneert door het starten van een testprint.

Plaats een reactie