bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 43640302 zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste OKI 43640302 inkt toner? Op deze website vergelijk je erkende inktshops voor spotgoedkope toners. Artikel OKI 43640302 toner zwart met kleur zwart (black) kun je gebruiken voor eenvoudige tekstdocumenten. Populair zijn de originele patronen van OKI. Diverse aanbieders zoals bijvoorbeeld Inktbaas.nl & Inktshop.nl hanteren ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€42,50
Huismerk tarieven€21,25
MerkOKI
ModelOKI 43640302 toner zwart
Artikelnummer43640302
Kleur omschrijvingzwart
Effectiviteit2.000 prints
EAN5031713038634

Goedkoopste OKI 43640302 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 43640302 toner is 2.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dit kan daar qua prijs veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Coolblue.nl & Mediamarkt.nl zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze hanteren een uitstekend assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Doorgaans voeren ze ook een betrouwbaar huismerk.

  • Aantrekkelijke inkt is te bestellen via verkopers als Inkt.nl & Goedkoopprinten.nl.
  • Originele 43640302 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €42,50.
  • OKI imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is gewoon erg goed.
  • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
  • Adviezen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, test de diverse eco-printinstellingen (denk aan eco-modus) of kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic en Calibri.
  • Via dit portaal klik je direct door naar bekende aanbieders waar je op een gebruiksvriendelijke manier 43640302 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen OKI 43640302 toner zwart vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Dit model zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €46,75. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het om en nabij de €42,50. De goedkoopste optie is het huismerk (klooninkt). Deze is er omgerekend al voor €21,25. Ook relevant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
OKI 43640302 toner zwart originele inkt€42,50
OKI 43640302 toner zwart multipack (merk toners)€85,00
OKI 43640302 toner zwart huismerk inkt * €21,25
OKI 43640302 toner zwart huismerk duopack * €42,50
Prijstabel voor de 43640302 tonercartridge (black) in april 2024. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van OKI aanschaffen?

Meteen OKI 43640302 inkt bestellen? Dit inktpatroon of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel bij online leveranciers als bij kantoorspeciaalzaken. Kooptip: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze leveranciers bieden top-service, bezorgen supersnel aan huis en bieden normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

  • Retailers: Bruna, Action, Hema, Albert Heijn, Kruidvat, Media Markt, Expert, Jumbo.
  • Grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Wehkamp, Blokker, Ebay, Amazon bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • Populaire inktaanbieders als Inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben een handige zoektool en bieden de hoogste kortingen.
oki-43640302-zwart-black-toner

Originele zwarte 43640302 inkt van OKI kopen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De OKI 43640302 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste koop. Deze toners worden gemaakt door OKI en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met lastige foutcodes. De beste koop als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen zin in gedoe hebt.

  • Originele inktpatronen van OKI bieden de hoogste printkwaliteit.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Ze werken altijd.
  • Het nadeel van de “echte” merk toners is dat het nogal duur is (gemiddeld genomen €42,50).

OKI 43640302 toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 43640302 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dit heeft te maken met een lage stukprijs en doordat deze inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

  • OKI 43640302 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat er veel meer inkt in het patroon zit in vergelijking met originele producten.
  • De kwaliteit van de prints is verrassend goed (vooral als je veel in zwart print).
  • Een minpunt van budget inkt is dat je te maken krijgt met errorcodes.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de toners

Heb je intussen de zwart inkt van OKI geplaatst maar kan je nog niet printen? In de volgende tabel tref je algemene inktproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Klik het venster weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Toner wordt niet herkend.Onderzoek of je het kapje weg hebt gehaald en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en start het onderhoudsprogramma op.
Last van opgedroogde inkt.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Als oplossing raden we aan om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Een lekkende tonercartridge.Zet de printer uit, klik de toner uit de gleuven en zorg dat je alles grondig reinigt. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Gangbare problemen aangaande OKI 43640302 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de OKI 43640302 toner zwart toner?
De kostprijs van een OKI 43640302 bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €35,12 excl. btw (€42,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack of duoverpakking koopt betaal je zo’n €85,00. Met een huismerk toner met het serienummer 43640302 ben je doorgaans voordeliger uit. De adviesprijs van de huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €21,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (je krijgt meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat kan ik doen?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Je kunt het volgende proberen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en bekijk of je het plasticje helemaal hebt verwijderd. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is een OKI 43640302 toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 43640302 alternatief bestellen is vaak een goed idee. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper vergeleken met originele producten. De prijs is gunstiger en deze patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is vergelijkbaar. Het kan voorkomen dat er sprake kan zijn van storingscodes en foutmeldingen. Zulke storingen kan je normaliter simpel herstellen.

Kan ik ook zelf de OKI 43640302 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Daarvoor gebruik je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het OKI inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Vervolgens plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het reservoir. Afsluitend kun je alles weer opnieuw assembleren. Als laatste check je of de gekloonde OKI inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie