bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 43872305 geel / yellow toner

Interesse in de goedkoopste OKI 43872305 inkt toner? Op deze website kan je aan de slag met de betrouwbaarste printwinkels voor verrassend goedkope toners. Het product OKI 43872305 toner geel met de kleur geel (yellow) is uitermate geschikt voor perfect ogende kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van OKI. Flink wat aanbieders als bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl & bol.com bieden ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs ligt een stuk lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€89,50
Huismerk tarieven€44,75
FabrikantOKI
ProductOKI 43872305 toner geel
Productcode43872305
Kleur omschrijvinggeel
Printomvang2.000 prints
EAN5031713039778

Goedkoopste OKI 43872305 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 43872305 toner is 2.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dit is veel gunstiger dan in een lokale shop. Coolblue.nl en Inkt-bestellen.nl zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze hebben een groot aanbod en geven advies / service. Dikwijls bieden ze ook een aantrekkelijk huismerk.

  • De goedkoopste inkt is te koop bij webshops zoals Inktwereld.nl en Office Centre.
  • Originele 43872305 inkt toners zijn te bestellen v.a. €89,50.
  • OKI imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is gewoon erg goed.
  • Ga voor een XL-toner met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
  • Andere tips om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, loop alle eco-printinstellingen na (alsmilieuvriendelijk) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier en Times New Roman.
  • Via dit portaal klik je direct door naar de meest bekende bedrijven waar je goedkoop en eenvoudig 43872305 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen OKI 43872305 toner geel vergelijken
OKI toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model gele tonercartridge kent een vanafprijs van €98,45. In de webshops is dat voordeliger en betaal je gemiddeld €89,50. De gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is te bestellen v.a. €44,75. Ook relevant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
OKI 43872305 toner geel originele inkt€89,50
OKI 43872305 toner geel multipack (merk toners)€179,00
OKI 43872305 toner geel huismerk inkt * €44,75
OKI 43872305 toner geel huismerk duopack * €89,50
Prijstabel voor de 43872305 tonercartridge (yellow) in april 2024. * N.b.: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van OKI bestellen?

Vandaag nog OKI 43872305 inkt bestellen? Deze inkt of alternatieven van het huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internet als in de retail. Onze tip: bestel sowieso bij een online inktshop. Deze bedrijven bieden de beste service, de meeste voorraad en faciliteren bovendien een prima huismerk.

  • Fysieke verkooppunten: Action, Bruna, Hema, Albert Heijn, Jumbo, Expert, Media Markt, Kruidvat.
  • Grote webwinkels als Blokker, Fonq, Amazon, Coolblue, Bol.com, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
  • Erkende inktshops als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben de beste ondersteuning en stunten regelmatig met hoge kortingen.
oki-43872305-geel-yellow-toner

Originele gele 43872305 inkt van OKI bestellen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De OKI 43872305 toner geel originele gele toner is dan de beste keuze. De toners zijn afkomstig van OKI en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met lastige storingscodes en foutmeldingen. De beste optie als je wilt printen in hoge kwaliteit en je geen zin hebt in foutmeldingen.

  • Originele inktpatronen van OKI bieden de beste kwaliteit prints.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen lastige foutcodes en printerstoringen. Na plaatsing direct printen.
  • Het grootste nadeel van originele toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €89,50).

OKI 43872305 toner geel huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kijk eens naar imitatie inkt van een ander merk. Het 43872305 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is fors goedkoper. Je kunt zoveel besparen door een hele lage prijs per toner en omdat de inktpatronen meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt printen.

  • OKI 43872305 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
  • Het grootste voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
  • De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde (zeker in zwart-wit).
  • De negatieve kant van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met errors of foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de geel inkt van OKI verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de onderstaande tabel vind je veel voorkomende inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Gebeurt vaak bij klooninkt. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Check of je het plakkertje goed verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Voer het reinigingsprogramma uit waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is nog verstandiger om elke week een testpagina te printen.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop het printen meteen, verwijder de lekkende toner en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Gangbare toner-problemen in relatie tot OKI 43872305 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de OKI 43872305 toner geel toner?
De huidige kostprijs van de OKI 43872305 met de kleur geel (yellow) toner is standaard zo’n €73,97 excl. btw (€89,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking / duopack wenst kost het ongeveer €179,00. Dankzij een huismerk toner met de code 43872305 dalen de printkosten aanzienlijk. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is interessanter (+/- €44,75) en ze hebben meer printcapaciteit (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat kan ik doen?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw patroon niet wordt herkend. Je kunt het volgende proberen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer of je het kapje juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de toner schoon met een droge doek en reinig de printkop.

Is het OKI 43872305 toner geel huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk 43872305 alternatief kopen is een veel gevallen zeer interessant. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper vergeleken met originele inktpatronen. De aanbiedingsprijs is lager en deze patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printeradrukken doet amper onder voor merkinkt. Het kan voorkomen dat je eventueel last kan krijgen van errors of foutcodes. Dergelijke problemen kan je veelal eenvoudig herstellen.

Op welke manier kan ik de OKI 43872305 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Om dat te doen werk je met navulinkt sets die toepasbaar zijn op het OKI inktpatroon. Op Youtube en diverse fora lees je daarvoor veel tips: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap spuit je de gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als laatste kan je het patroon in elkaar klikken. Ter controle check je of de bijgevulde OKI inkt correct functioneert door het starten van een testprint.

Plaats een reactie