bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44469706 cyaan / blauw toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste OKI 44469706 inkt toner? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met de meest bekende verkopers voor goedkope toners. Het patroon OKI 44469706 toner cyaan met kleurcode cyaan (blauw) is uitermate geschikt voor prachtige kleurrijke printjes. Denk dan aan merkproducten van OKI. Een groeiend aantal printshops als Inkt-bestellen.nl & printershop verstrekken ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs ligt een stuk lager, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€77,50
Huismerk prijs€38,75
LeverancierOKI
ArtikelOKI 44469706 toner cyaan
Artikelnummer44469706
Officiële kleurcyaan
Intensiteit2.000 prints
EAN-code5031713047988

Goedkoopste OKI 44469706 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 44469706 toner is 2.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dit is stukken voordeliger in vergelijking met kleine winkels. Inktwereld.nl en Inktbaas.nl zijn suggesties voor het aanschaffen van originele OKI toners. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en geven extra ondersteuning. In de regel voeren ze ook een voordelig huismerk.

  • De voordeligste inkt is verkrijgbaar via leveranciers als 123inkt of Inktdiscount.nl.
  • Originele 44469706 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €77,50.
  • OKI imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
  • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
  • Andere tips om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (denk dan aan eco-modus) en probeer lettertypes zoals Century Gothic en Baskerville Old Face.
  • Via dit portaal vergelijk je de populairste webshops waar je eenvoudig 44469706 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen OKI 44469706 toner cyaan vergelijken
OKI toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model blauwe tonercartridge kost in de winkel al snel €85,25. Via internet is het goedkoper en betaal je gemiddeld €77,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk. Daarvoor moet je denken aan €38,75. Bekijk de details over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
OKI 44469706 toner cyaan originele inkt€77,50
OKI 44469706 toner cyaan multipack (merk toners)€155,00
OKI 44469706 toner cyaan huismerk inkt * €38,75
OKI 44469706 toner cyaan huismerk duopack * €77,50
Tabel met prijzen voor de 44469706 tonercartridge (blauw) in april 2024. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van OKI aanschaffen?

Direkt OKI 44469706 inkt kopen? Deze toner (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel via internet als in de retail. Kooptip: ga naar een webwinkel die zich focust op inkt. Dit soort aanbieders helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en hebben meestal een heel behoorlijk huismerk.

  • Retailers: Handyman, Bruna, Hema, Albert Heijn, Primera, Media Markt, Kruidvat, Jumbo.
  • Bekende webshops als Fonq, Coolblue, Ebay, Bol.com, Blokker, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • Toonaangevende inktwinkels als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben een handige zoektool en hebben de beste aanbiedingen.
oki-44469706-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 44469706 inkt van OKI kopen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De OKI 44469706 toner cyaan originele blauwe toner stelt jou niet teleur. De toners worden gefabriceerd door OKI en bieden standaard een hoge kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet verrast met frustrerende foutmeldingen of storingen. Een aanrader als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet houdt van gedoe.

  • Originele patronen van OKI leveren de mooiste printjes.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen irritante errors of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
  • De negatieve kant van merktoners is dat het nogal duur is (gemiddeld betaal je €77,50).

OKI 44469706 toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Bestel dan eens namaak-inkt van goedkope merken. Het 44469706 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Je bespaart door toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat de patronen meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

  • OKI 44469706 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • Dit komt vooral door het feit dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
  • De afdrukkwaliteit is verrassend goed (zeker in zwart-wit).
  • Het ongunstige van imitatie inkt is dat je last hebt van waarschuwingen of foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je toners

Heb je onderhand de cyaan inkt van OKI geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de tabel hieronder bekijk je alledaagse inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Klik op “doorgaan” en ga door met afdrukken.
Toner wordt niet herkend.Bekijk of je het plasticje verwijderd hebt en maak de toner schoon met een droge doek.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. De beste tips is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Lekkende tonercartridge.Stop met printen, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak de houder schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Veel voorkomende printproblemen bij de OKI 44469706 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is de verkoopprijs van de OKI 44469706 toner cyaan toner?
De adviesprijs van de OKI 44469706 met de kleur cyaan (blauw) toner is gemiddeld zo’n €64,05 excl. de btw (dat maakt €77,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack kiest kost het ongeveer €155,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code 44469706 kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is voordeliger (+/- €38,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inhoud).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat nu?
Soms komt het voor dat een net nieuwe toner niet wordt herkend. Probeer eerst de volgende tips & tricks: achterhaal de status van de patronen in de printer, en controleer of je het plakkertje hebt losgemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en voer reiniging van de printkop uit.

Is een OKI 44469706 toner cyaan huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 44469706 alternatief inkopen is in de regel een goed idee. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper vergeleken met originele inkt. De winkelprijs is aantrekkelijker en de inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De afdrukkwaliteit is gewoon erg goed. Het grootste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van errors of foutmeldingen. Deze kan je normaal gesproken simpel verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de OKI 44469706 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit klusje werk je met navulinkt set die ontwikkeld is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is ondersteunende informatie te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Hierna plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het inktpatroon. Later kun je alles weer opnieuw assembleren. Aansluitend test je of de nieuwe OKI inkt correct functioneert door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie