bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 09004079 zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste OKI 09004079 toner/ drum inkt toner? Via onze vergelijk-tool bieden wij de meest bekende verkooppunten voor extra voordelige toners. Het patroon OKI 09004079 toner/ drum met de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. Populair zijn de merkproducten van OKI. Velerlei inktshops als Staples en Inktwereld.nl bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€237,50
Huismerk prijzen€118,75
LeverancierOKI
TypeOKI 09004079 toner/ drum
Productnummer9004079
Officiële kleurzwart
Intensiteit17.000 prints
EAN-nummer5031713925811

Goedkoopste OKI 09004079 toner/ drum inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 9004079 toner is 17.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je bestelt het dan veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Inktweb.nl of Handyman.nl zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze hebben een uitstekend assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de regel voeren ze ook een goed huismerk.

  • De goedkoopste inkt is verkrijgbaar via verkooppunten zoals Inkclub en Printabout.nl.
  • Originele 9004079 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €237,50.
  • OKI imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
  • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
  • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (alssnel printen) of kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco of Garamond.
  • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar de populairste printwinkels waar je voordelig en snel 9004079 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen OKI 09004079 toner/ drum vergelijken
OKI toners zijn normaal gesproken vrji duur. Deze specifieke zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €261,25. Via internet is het goedkoper en kost het om en nabij de €237,50. De gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is te bestellen v.a. €118,75. Bekijk de details over de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
OKI 09004079 toner/ drum originele inkt€237,50
OKI 09004079 toner/ drum multipack (merk toners)€475,00
OKI 09004079 toner/ drum huismerk inkt * €118,75
OKI 09004079 toner/ drum huismerk duopack * €237,50
Geschatte prijzen van de 9004079 tonercartridge (black) in april 2024. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van OKI aanvragen?

Meteen OKI 09004079 toner/ drum inkt kopen? Dit type toner of een budget huismerk alternatief zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online aanbieders als in de winkel in de buurt. Tip van onze medewerkers: bezoek een een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze shops helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en leveren tevens een heel behoorlijk huismerk.

  • Lokale winkels: Handyman, Hema, Albert Heijn, Bruna, Media Markt, Kruidvat, Jumbo, Expert.
  • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Blokker, Ebay, Bol.com, Amazon, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • Toonaangevende inktaanbieders als Inktwereld.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een handige zoektool en hebben vaak interessante kortingsacties.
oki-09004079-zwart-black-toner

Originele zwarte 9004079 inkt van OKI kopen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De OKI 09004079 toner/ drum originele zwarte toner is dan de beste koop. Deze toners worden gemaakt door OKI en leveren een optimaal resultaat. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke storing en meldingen. De beste optie als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

  • Originele patronen van OKI geven de mooiste prints.
  • Je behoudt garantie op jouw printer.
  • Geen frustrerende storingen en foutcodes. Ze werken altijd.
  • Een minpunt van merk toners is de hoge prijs (gemiddeld genomen €237,50).

OKI 09004079 toner/ drum huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor namaak-inkt van goedkope merken. Het 9004079 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze producten wél helemaal gevuld worden. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste koop als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

  • OKI 09004079 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
  • De belangrijkste reden hiervan is dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
  • De kwaliteit van de prints is uitstekend (helemaal als je het meest in zwart print).
  • Het belangrijkste nadeel van namaak inkt is dat je last hebt van storingen en foutcodes.

Moeilijkheden bij het vervangen van je toners

Heb je de zwart inkt van OKI verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het schema hieronder vind je veel voorkomende issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Dit zien we vaak bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent toner niet.Onderzoek of je het plakkertje goed verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De inkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is nog verstandiger om even elke week een testafdrukje te doen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Breek de printopdracht af, haal alle toner uit de printer en reinig de complete printer. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest gangbare toner-problemen in relatie tot OKI 09004079 toner/ drum inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de OKI 09004079 toner/ drum toner?
De adviesprijs van de OKI 09004079 toner/ drum met kleurcode zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €196,28 excl. de btw (€237,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack bestelt betaal je zo’n €475,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het OEM-nummer 9004079 dalen de printkosten aanzienlijk. De verkoopprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €118,75) en je kunt er meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, moet moet ik doen?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw inktpatroon het niet doet. Dit los je als volgt op: achterhaal de status van de patronen in de printer, en kijk of je het stukje tape hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een OKI 09004079 toner/ drum huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 9004079 alternatief kopen is normaal gesproken een juiste beslissing. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper ten opzichte van originele producten. De prijs is lager en de inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de prints is vergelijkbaar. Het belangrijkste nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je gewoonlijk gemakkelijk oplossen.

Op welke manier kan ik de OKI 09004079 toner/ drum toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je thuis doen. Voor deze handeling koop je een set navulinkt die geschikt is voor het OKI inktpatroon. Op internet is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Nu injecteer je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Afsluitend kan je het product opnieuw assembleren. Als check achterhaal je of de bijgevulde OKI inkt correct functioneert door een testprint te doen.

Plaats een reactie