bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44036024 zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste OKI 44036024 inkt toner? Op deze website bekijk je erkende verkopers voor verrassend voordelige toners. Het artikel OKI 44036024 toner zwart met de kleur zwart (black) is ideaal voor jouw zakelijke documenten. Er zijn diverse opties binnen de verschillende merkartikelen van OKI. Heel wat inktshops als o.a. Vikingdirect.nl of Sneltoner.nl faciliteren ook zogenaamde huismerk-toners. Je betaalt een stuk minder, ze hebben doorgaans meer milliliters en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€64,50
Huismerk prijs€32,25
FabrikantOKI
ProductOKI 44036024 toner zwart
Artikelcode44036024
Kleur beschrijvingzwart
Intensiteit15.000 prints
EAN-code5031713046356

Goedkoopste OKI 44036024 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 44036024 toner is 15.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dit is financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. printershop en Inktbaas.nl zijn betrouwbare winkels voor het kopen van originele OKI toners. Ze bieden een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Dikwijls beschikken ze over een betrouwbaar huismerk.

  • Inkt aanbiedingen bestel je online bij aanbieders zoals Easy-ink & printerinktshop.nl.
  • Originele 44036024 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €64,50.
  • OKI imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
  • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk dan aan draft mode) of selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic en Brush Script.
  • Via onze vergelijker check je populaire aanbieders waar je moeiteloos 44036024 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen OKI 44036024 toner zwart vergelijken
OKI toners zijn best prijzig. Deze zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €70,95. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €64,50. De aantrekkelijkste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is er omgerekend al voor €32,25. Bekijk ook info over voordelen en gevaren van huismerk toners. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
OKI 44036024 toner zwart originele inkt€64,50
OKI 44036024 toner zwart multipack (merk toners)€129,00
OKI 44036024 toner zwart huismerk inkt * €32,25
OKI 44036024 toner zwart huismerk duopack * €64,50
Prijslijst van de 44036024 tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van OKI aanschaffen?

Vandaag nog OKI 44036024 inkt kopen? Dit type inkt of een budget huismerk alternatief zijn goed verkrijgbaar. Zowel op internetplatformen als bij boekhandels. Ons advies: bestel bij een webwinkel die zich focust op inkt. Zij bieden top-service, de meeste voorraad en leveren normaal gesproken een uitstekend huismerk.

  • Retailers: Handyman, Action, Albert Heijn, Hema, Primera, Media Markt, Kruidvat, Expert.
  • Bekende webshops als Coolblue, Wehkamp, Bol.com, Amazon, Ebay, Blokker zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
  • De bekende inktshops als Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Printabout.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en hebben vaak de scherpste prijs.
oki-44036024-zwart-black-toner

Originele zwarte 44036024 inkt van OKI kopen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De OKI 44036024 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste koop. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van OKI en resulteren in de mooiste prints. Deze toners werken altijd na plaatsing en je voorkomt hinderlijke foutmeldingen of storingen. Een aanrader als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het vooral simpel moet zijn.

  • Originele toners van OKI voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen lastige storingen en foutcodes. Ze werken altijd.
  • Een belangrijk nadeel van originele merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld kost het €64,50).

OKI 44036024 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan klooninkt van goedkope merken. Het 44036024 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Je bespaart door een lagere verkoopprijs en doordat deze toners eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste optie als je met name let op de prijs.

  • OKI 44036024 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
  • Een belangrijk voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten als je het vergelijkt met originele merkinkt.
  • De kwaliteit is prima (zeker in zwart-wit).
  • Een minpunt van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de zwart inkt van OKI geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het onderstaande overzicht vind je de meest voorkomende problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Sluit de melding en probeer gewoon te printen.
Printer herkent toner niet.Kijk of je het plakkertje los hebt gemaakt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
De toners zijn uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor correcte printkop functionaliteiten. Een voordeliger alternatief is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt.Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder de lekkende toner en zorg dat je alles grondig reinigt. Stuur het defecte product retour.
Alledaagse issues aangaande OKI 44036024 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is prijs van de OKI 44036024 toner zwart toner?
De prijs van een OKI 44036024 bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €53,31 excl. de btw (dus €64,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack koopt kost het ongeveer €129,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het OEM-nummer 44036024 kan je nog meer besparen. De prijs van de deze huismerk-toners is interessanter (+/- €32,25) en maximale aantal afdrukken is beter (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms gebeurt het dat een net nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Dat is op de volgende manier op te lossen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en bekijk of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de contactpunten van de toner goed schoon en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het OKI 44036024 toner zwart huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 44036024 alternatief aanschaffen is in de regel een juiste beslissing. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. De verkoopprijs is goedkoper en deze inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde. Het grootste nadeel is dat er sprake kan zijn van storing en meldingen. Dergelijke problemen kan je veelal eenvoudig herstellen.

Hoe kan ik snel de OKI 44036024 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je thuis doen. Voor deze handeling werk je met navulinkt set die ontwikkeld is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende DIY-websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarna injecteer je de zwarte inkt in het inktpatroon. Later mag je alles opnieuw vastklikken. Als check check je of de budget OKI inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie