bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 41515212 zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste OKI 41515212 inkt toner? Op deze pagina bekijk je de betrouwbaarste printshops voor goedkope toners. Het product OKI 41515212 toner zwart met de kleur zwart (black) is ideaal voor al jouw basic zwart-wit printjes. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met originele patronen van OKI. Flink wat webshops als Office Centre of Inkt.nl hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn veel lager geprijsd, er zit meer inkt in en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€40,50
Huismerk prijs€20,25
FabrikantOKI
ProductOKI 41515212 toner zwart
Productcode41515212
Officiële kleurzwart
Printvermogen15.000 prints
EAN-code5031713922339

Goedkoopste OKI 41515212 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 41515212 toner is 15.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je bestelt het dan veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. printershop & Mediamarkt.nl zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze bieden een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Dikwijls hebben zij ook een betrouwbaar huismerk.

  • Inkt aanbiedingen bestel je online bij winkels zoals replacedirect en Office Centre.
  • Originele 41515212 inkt toners koop je vanaf €40,50.
  • OKI imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
  • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
  • Adviezen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk dan aan snel printen) & overweeg een lettertype als Courier & Times New Roman.
  • Via ons platform klik je eenvoudig door naar de meest populaire winkels waar je moeiteloos 41515212 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen OKI 41515212 toner zwart vergelijken
OKI toners zijn normaal gesproken vrji duur. Deze specifieke zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €44,55. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je circa €40,50. De gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze zijn er al vanaf €20,25. Zie hiervoor ook het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
OKI 41515212 toner zwart originele inkt€40,50
OKI 41515212 toner zwart multipack (merk toners)€81,00
OKI 41515212 toner zwart huismerk inkt * €20,25
OKI 41515212 toner zwart huismerk duopack * €40,50
Tabel met prijzen voor de 41515212 tonercartridge (black) in april 2024. * Disclaimer: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van OKI aanschaffen?

Meteen OKI 41515212 inkt kopen? Deze toner (en eigen-merk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij internet-leveranciers als bij winkeliers. Tip van onze medewerkers: ga naar een inkt-speciaalzaak op internet. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, hebben de snelste levertijd en voeren tevens een uitstekend huismerk.

  • Regionale winkels: Action, Bruna, Handyman, Hema, Jumbo, Media Markt, Expert, Primera.
  • Populaire internetwinkels als Fonq, Bol.com, Coolblue, Ebay, Amazon, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
  • Erkende inktwebshops als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en communiceren dikwijls fikse kortingen.
oki-41515212-zwart-black-toner

Originele zwarte 41515212 inkt van OKI kopen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De OKI 41515212 toner zwart originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. De toners zijn afkomstig van OKI en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je hebt geen last van irritante waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je hoge kwaliteit prints wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

  • Originele patronen van OKI voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
  • Je behoudt garantie op jouw printer.
  • Geen lastige errors of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
  • Een minpunt van merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €40,50).

OKI 41515212 toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Bestel dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het 41515212 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een scherpe stukprijs en omdat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

  • OKI 41515212 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
  • De belangrijkste reden hiervan is dat imitatie producten meer inkt bevatten dan originele inkt.
  • De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
  • Het grootste nadeel van klooninkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen of storingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van de toners

Heb je intussen de zwart inkt van OKI vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder zie je veel voorkomende inktproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Printer herkent toner niet.Kijk of je het stukje tape weg hebt gehaald en maak de toner schoon met een droge doek.
De printer laat strepen achter op op het papier.Check of je toners goed in de printer zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De toners zijn uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Het is nog beter om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Zet de printer meteen stil, haal alle toner uit de printer en reinig de complete printer. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Bekende printproblemen m.b.t. OKI 41515212 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een OKI 41515212 toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de OKI 41515212 met kleuromschrijving zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €33,47 excl. btw (dus €40,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack of voordeelverpakking koopt kost het ongeveer €81,00. Door te printen met een huismerk toner met de code 41515212 betaal je veel minder. De verkoopprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €20,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw inktpatroon niet meteen werkt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en achterhaal of je het lipje juist verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en reinig de printkop met het programma.

Is een OKI 41515212 toner zwart huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 41515212 alternatief kopen is een veel gevallen lucratief. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper ten opzichte van originele producten. Het tarief is gunstiger en de toners hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printadrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Houd er wel rekening mee dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen. Dit kan je normaal gesproken gemakkelijk oplossen.

Tegen lage kosten de OKI 41515212 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je thuis doen. Hiervoor werk je met navulinkt sets die toepasbaar zijn op het OKI inktpatroon. Op internet kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Vervolgens injecteer je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Later mag je het product in elkaar zetten. Als laatste achterhaal je of de nagevulde OKI inkt goed werkt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie