bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44036022 magenta / roze / rood toner

Op zoek naar de goedkoopste OKI 44036022 inkt toner? Via onze vergelijker tref je geschikte winkels voor spotgoedkope toners. De OKI 44036022 toner magenta met de kleur magenta (roze / rood) is relevant voor prachtige kleurrijke printjes. Denk dan aan fabrikant (merk) toners van OKI. Flink wat inktshops als Office Centre of Inktwereld.nl hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn een stuk goedkoper, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€147,50
Huismerk tarief€73,75
MerkOKI
TypeOKI 44036022 toner magenta
Artikelcode44036022
Kleur beschrijvingmagenta
Capaciteit15.000 prints
EAN-nummer5031713046332

Goedkoopste OKI 44036022 inkt bestellen maart 2024

De capaciteit van de 44036022 toner is 15.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dit is financieel interessanter in vergelijking met kleine winkels. 123inkt of Paradigit zijn suggesties waar men terecht kan voor originele OKI toners. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. In de basis hanteren zij ook een interessant huismerk.

  • De voordeligste inkt bestel je online bij verkooppunten zoals Inktwereld.nl of Vikingdirect.nl.
  • Originele 44036022 inkt toners zijn te bestellen v.a. €147,50.
  • OKI imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
  • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
  • Adviezen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (o.a conceptmodus) & kies een zuinig lettertype zoals Ecofont en Brush Script.
  • Via onze vergelijker check je gespecialiseerde verkooppunten waar je op een gebruiksvriendelijke manier 44036022 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen OKI 44036022 toner magenta vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Dit model rode tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €162,25. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je gemiddeld €147,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (namaak inkt). Reken op een bedrag van €73,75. Ook interessant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
OKI 44036022 toner magenta originele inkt€147,50
OKI 44036022 toner magenta multipack (merk toners)€295,00
OKI 44036022 toner magenta huismerk inkt * €73,75
OKI 44036022 toner magenta huismerk duopack * €147,50
Prijsoverzicht van de 44036022 tonercartridge (roze / rood) in maart 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van OKI bestellen?

Meteen OKI 44036022 inkt kopen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel bij online bedrijven als bij computerzaken. Kooptip: koop altijd bij een online inktspeciaalzaak. Deze leveranciers bieden top-service, een grote voorraad en voeren normaal gesproken een uitstekend huismerk.

  • Retailers: Albert Heijn, Bruna, Action, Hema, Jumbo, Media Markt, Expert, Primera.
  • Grote platformen als Fonq, Wehkamp, Amazon, Coolblue, Bol.com, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
  • Echte inktshops als Printabout.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste service en hebben de beste acties en kortingen.
oki-44036022-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 44036022 inkt van OKI bestellen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De OKI 44036022 toner magenta originele rode toner voorziet hierin. Deze toners worden gemaakt door OKI en zorgen voor de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Een aanrader als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet zit te wachten op storingen.

  • Originele toners van OKI zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
  • Geen lastige errors of foutmeldingen. Ze werken altijd.
  • De negatieve kant van originele toners is dat het nogal duur is (gemiddeld betaal je €147,50).

OKI 44036022 toner magenta huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Bestel dan eens namaak-inkt van derde leveranciers. Het 44036022 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel de helft zo goedkoop. Je kunt zoveel besparen door een hele lage prijs per toner en omdat deze toners eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste optie als je met name let op de prijs.

  • OKI 44036022 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
  • De belangrijkste reden hiervan is dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
  • De printkwaliteit is uitstekend (vooral als je veel in zwart print).
  • Het grootste nadeel van namaak inkt is dat je hinder kunt hebben van storingen of foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je toners

Heb je intussen de magenta inkt van OKI verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht bieden we een overzicht met veel voorkomende afdrukproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Komt soms voor bij imitatie inkt. Klik op “ok” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent toner niet.Kijk of je het stukje tape goed verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
De inkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Een alternatief is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop de afdruktaak, verwijder snel alle toners en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Gangbare afdrukproblemen aangaande OKI 44036022 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de OKI 44036022 toner magenta toner?
De adviesprijs van de OKI 44036022 met kleuromschrijving magenta (roze / rood) toner is doorgaans +/- €121,90 excl. de btw (dat betekent €147,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking kiest betaal je ongeveer €295,00. Dankzij een huismerk toner met het nummer 44036022 dalen de printkosten aanzienlijk. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners ligt lager (+/- €73,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuwe toner wordt geweigerd door de printer. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Check of de patronen wel goed vastzitten, en loop nog eens na of je het stukje tape juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Neem de toner af met een pluisvrije doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is een OKI 44036022 toner magenta huismerk alternatief slim?
Een huismerk 44036022 alternatief bestellen is meestal lucratief. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper ten opzichte van merkinkt. De kostprijs is aantrekkelijker en deze patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Houd er wel rekening mee dat er zich situaties kunnen voordoen met storingscodes en foutmeldingen. Dit kan je meestal zelfstandig oplossen.

Voor een voordelige prijs de OKI 44036022 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Daarvoor bestel je een navulset die speciaal bedoeld is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is een groot aantal tips te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Vervolgens spuit je de rode inkt in het aangegeven gaatje. Afsluitend kun je alles weer opnieuw assembleren. Als laatste test je of de bijgevulde OKI inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie