bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44036021 geel / yellow toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste OKI 44036021 inkt toner? Via onze vergelijker bieden wij de populairste inktwebshops voor voordelige toners. Deze OKI 44036021 toner geel met de kleur geel (yellow) is geschikt voor al jouw kleurrijke afdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van OKI. Veel leveranciers als o.a. Office Centre of Go4inkt faciliteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben een grotere inhoud inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€147,50
Huismerk prijzen€73,75
FabrikantOKI
ProductOKI 44036021 toner geel
Productnummer44036021
Kleur beschrijvinggeel
Printcapaciteit15.000 prints
EAN-nummer5031713046325

Goedkoopste OKI 44036021 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 44036021 toner is 15.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat kan daar financieel interessanter dan in een lokale shop. Sneltoner.nl en Handyman.nl zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele OKI toners. Ze bieden een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Standaard bieden ze ook een prima huismerk.

  • De goedkoopste inkt is te koop bij shops als Inktshop.nl en Staples.
  • Originele 44036021 inkt toners koop je vanaf €147,50.
  • OKI imitatie inkt kan veel geld besparen. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
  • Ga voor een XL-toner met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
  • Adviezen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk aan beperkte kwaliteit) en test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans & Calibri.
  • Op Inktaanbieding.nl check je bekende aanbieders waar je goedkope 44036021 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen OKI 44036021 toner geel vergelijken
OKI toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit type gele tonercartridge heeft een adviesprijs van €162,25. In de webshops is dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €147,50. De gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Daarvoor moet je denken aan €73,75. Meer daarover lees je onder het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
OKI 44036021 toner geel originele inkt€147,50
OKI 44036021 toner geel multipack (merk toners)€295,00
OKI 44036021 toner geel huismerk inkt * €73,75
OKI 44036021 toner geel huismerk duopack * €147,50
Prijsoverzicht van de 44036021 tonercartridge (yellow) in april 2024. * Disclaimer: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van OKI aanvragen?

Snel OKI 44036021 inkt kopen? Deze toner of alternatieven van het huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel online als bij computerwinkels. Tip van onze medewerkers: bestel sowieso bij een online inktshop. Deze winkels hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en faciliteren meestal een uitstekend huismerk.

  • Plaatselijke winkels: Bruna, Action, Handyman, Albert Heijn, Primera, Media Markt, Jumbo, Kruidvat.
  • Populaire internetwinkels als Fonq, Bol.com, Wehkamp, Amazon, Ebay, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • De grote inktwebshops als Inktweb.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden een top-service en zijn het scherpst qua prijs.
oki-44036021-geel-yellow-toner

Originele gele 44036021 inkt van OKI kopen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De OKI 44036021 toner geel originele gele toner is dat een goede koop. De toners worden gefabriceerd door OKI en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke storing en meldingen. De beste optie als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet zit te wachten op storingen.

  • Originele patronen van OKI voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen hinderlijke storing en meldingen. Je kunt altijd printen.
  • De schaduwkant van de “echte” merk toners is dat het vrij duur is (gemiddeld kost het €147,50).

OKI 44036021 toner geel huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kijk eens naar namaak-inkt van een ander merk. Het 44036021 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is fors goedkoper. Dit heeft te maken met een scherpe stukprijs en doordat deze inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

  • OKI 44036021 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • Het grootste voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
  • De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder (zeker bij gewone tekstdocumenten).
  • Het nadeel van budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van de toners

Heb je deze geel inkt van OKI verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de onderstaande tabel bekijk je de meest gangbare printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Gebeurt vaak bij huismerk-inkt. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Toner wordt niet herkend.Kijk of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Loop de geplaatste toners even na en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kies voor het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het advies van experts is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en zorg dat je alles grondig reinigt. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Gangbare printproblemen met de OKI 44036021 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Hoe duur is de OKI 44036021 toner geel toner?
De kostprijs van een OKI 44036021 met kleur geel (yellow) toner is gemiddeld zo’n €121,90 excl. btw (dat is €147,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack selecteert betaal je uiteindelijk zo’n €295,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het serienummer 44036021 dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €73,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Het kan voorkomen dat een gloednieuwe toner wordt geweigerd door de printer. Je kunt het volgende proberen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en kijk of je het stukje tape juist verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en open het reinigingsprogramma.

Is een OKI 44036021 toner geel huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 44036021 alternatief proberen is een veel gevallen niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper dan originele producten. De verkoopprijs is voordeliger en de toners zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vrijwel hetzelfde. Een aandachtspunt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk snel herstellen.

Op welke manier kan ik de OKI 44036021 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je thuis doen. Voor dit karwei koop je een complete navulset met inkt voor het OKI inktpatroon. Online kan je achtergrondinformatie opzoeken: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Daarop volgend plaats je de injectiespuit met gele inkt in het aangegeven gaatje. Daaropvolgend mag je alles in elkaar klikken. Ter controle test je uit of de bijgevulde OKI inkt goed werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie