bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 42918913 geel / yellow toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste OKI 42918913 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de meest bekende inktshops voor voordelige toners. Het artikel OKI 42918913 toner geel met kleur geel (yellow) kun je gebruiken voor de mooiste kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de fabrikant (merk) toners van OKI. Velerlei printshops zoals Goedkoopprinten.nl of Inkclub verkopen ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is veel lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€307,50
Huismerk vanafprijs€153,75
MerkOKI
SoortOKI 42918913 toner geel
Artikelcode42918913
Kleur beschrijvinggeel
Printomvang15.000 prints
EAN-nummer5031713026815

Goedkoopste OKI 42918913 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 42918913 toner is 15.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dit is veel gunstiger dan in de winkel. Inkt.nl en Inkt-bestellen.nl zijn erkende verkooppunten waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze hebben een gigantisch aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Gewoonlijk bieden ze ook een voordelig huismerk.

  • Aanbiedingen met inkt is te bestellen via winkels als bol.com & printerinktshop.nl.
  • Originele 42918913 inkt toners kosten je ongeveer €307,50.
  • OKI imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is erg goed.
  • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
  • Adviezen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk dan aan snelle modus) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier & Brush Script.
  • Via inktaanbieding.nl klik je direct door naar gespecialiseerde inktaanbieders waar je de beste 42918913 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen OKI 42918913 toner geel vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Dit type gele tonercartridge heeft een prijs van zo’n €338,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Online vind je de toners al voor €307,50. De beste optie is huismerk-inkt. Reken op een bedrag van €153,75. Klik verder naar: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
OKI 42918913 toner geel originele inkt€307,50
OKI 42918913 toner geel multipack (merk toners)€615,00
OKI 42918913 toner geel huismerk inkt * €153,75
OKI 42918913 toner geel huismerk duopack * €307,50
Prijsoverzicht van de 42918913 tonercartridge (yellow) in april 2024. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van OKI bestellen?

Direkt OKI 42918913 inkt kopen? Dit type inkt of een alternatief huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via webshops als in de winkel in de buurt. Belangrijk: shop bij een internet printshop. Dergelijke aanbieders bieden altijd ondersteuning, kunnen razendsnel bezorgen en verkopen meestal een uitmuntend huismerk.

  • Winkels in de omgeving: Bruna, Albert Heijn, Action, Hema, Kruidvat, Expert, Jumbo, Primera.
  • Grote platformen als Blokker, Coolblue, Amazon, Bol.com, Wehkamp, Ebay breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
  • Erkende inktwebshops als Inktwereld.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste zoekfunctie en stunten regelmatig met hoge kortingen.
oki-42918913-geel-yellow-toner

Originele gele 42918913 inkt van OKI kopen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De OKI 42918913 toner geel originele gele toner is dan de beste koop. De toners worden gefabriceerd door OKI en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen doen altijd en je hebt niet te maken met storende foutmeldingen. De beste optie als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen zin in gedoe hebt.

  • Originele inktpatronen van OKI zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
  • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Je kunt altijd printen.
  • De schaduwkant van merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld betaal je €307,50).

OKI 42918913 toner geel huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kijk eens naar imitatie inkt van derden. Het 42918913 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dat komt door een scherpe stukprijs en omdat deze patronen volledig worden gevuld. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste keuze als je de goedkoopste prints wilt maken.

  • OKI 42918913 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
  • Een belangrijk voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele producten.
  • De kwaliteit is erg goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
  • Het grootste nadeel van namaak inkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je toners

Heb je onderhand de geel inkt van OKI verwisseld maar kan je nog niet printen? In het schema hieronder staan de meest gangbare printproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Klik het venster weg en hervat de afdruktaak.
Geen toner gedetecteerd.Loop nog eens na of je het kapje weg hebt gehaald en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en begin met het standaard onderhoud.
De printkop is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is ook een idee om elke week een testpagina te printen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Annuleer de eventuele printopdracht, haal de betreffende toner uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Stuur het defecte product retour.
De meest bekende issues bij de OKI 42918913 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de OKI 42918913 toner geel toner?
De verkoopprijs van de OKI 42918913 met kleuromschrijving geel (yellow) toner is gewoonlijk €254,13 excl. de btw (dus €307,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack koopt betaal je ongeveer €615,00. Dankzij een huismerk toner met de code 42918913 kan je fors besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is interessanter (+/- €153,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze bevatten meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat is het stappenplan?
Het kan voorkomen dat een nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Er zijn een aantal easy fixes bekend: achterhaal de status van de patronen in de printer, en loop nog eens na of je het stukje tape helemaal hebt verwijderd. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en reinig de printkop met het programma.

Is een OKI 42918913 toner geel huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk 42918913 alternatief kopen is bijna altijd niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper in verhouding tot originele inkt. De verkoopprijs is aantrekkelijker en de inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder. Houd er wel rekening mee dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen. Deze kan je veelal gemakkelijk verhelpen.

Kan ik ook zelf de OKI 42918913 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je ook helemaal zelf. Voor die werkzaamheden gebruik je een handige navulset inclusief inkt voor het OKI inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Voorts injecteer je de gele inkt in het reservoir. Verder kan je het product opnieuw vastklikken. Als laatste test je of de vernieuwde OKI inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie