bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 41515211 cyaan / blauw toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste OKI 41515211 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl vind je goede inktshops voor voordelige toners. Het artikel OKI 41515211 toner cyaan met kleuromschrijving cyaan (blauw) is ideaal voor de mooiste kleurenafdrukken. Denk dan aan fabrikant (merk) toners van OKI. Meerdere winkels als bijv. Vikingdirect.nl en 123inkt leveren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is erg scherp, er zit meer inkt in en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€29,50
Huismerk tarieven€14,75
LeverancierOKI
SoortOKI 41515211 toner cyaan
Artikelcode41515211
Officiële kleurcyaan
Effectiviteit15.000 prints
EAN-nummer5031713922322

Goedkoopste OKI 41515211 inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 41515211 toner is 15.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dit kan daar qua prijs veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. printershop & Goedkoopprinten.nl zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele OKI toners. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Vaak beschikken ze over een goed huismerk.

  • De voordeligste inkt bestel je online bij webshops zoals Officesavers en Paradigit.
  • Originele 41515211 inkt toners koop je vanaf €29,50.
  • OKI imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
  • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
  • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk aan minimale kwaliteit) en probeer lettertypes zoals Ecofont Sans of Baskerville Old Face.
  • Via onze website vind je de directe links naar goede printshops waar je goedkope 41515211 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen OKI 41515211 toner cyaan vergelijken
OKI toners zijn best prijzig. Een dergelijke blauwe tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €32,45. In de webshops is dat voordeliger. Online vind je de toners al voor €29,50. Een optie met een scherpere prijs is het eigen huismerk. Deze is te bestellen v.a. €14,75. Lees meer over voordelen en gevaren van huismerk toners. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
OKI 41515211 toner cyaan originele inkt€29,50
OKI 41515211 toner cyaan multipack (merk toners)€59,00
OKI 41515211 toner cyaan huismerk inkt * €14,75
OKI 41515211 toner cyaan huismerk duopack * €29,50
Prijsoverzicht van de 41515211 tonercartridge (blauw) in mei 2024. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van OKI verkrijgen?

Snel OKI 41515211 inkt bestellen? Dit type toner of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internetshops als in de winkel in de buurt. Advies van de specialist: bestel bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dergelijke aanbieders hebben betrouwbare service, bezorgen supersnel aan huis en verstrekken tevens een uitstekend huismerk.

  • Lokale winkels: Albert Heijn, Bruna, Action, Handyman, Primera, Expert, Jumbo, Kruidvat.
  • Grote webwinkels als Blokker, Coolblue, Bol.com, Ebay, Amazon, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • De bekende inktwinkels als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en communiceren dikwijls fikse kortingen.
oki-41515211-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 41515211 inkt van OKI bestellen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De OKI 41515211 toner cyaan originele blauwe toner is dan de beste koop. De toners zijn afkomstig van OKI en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met storende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet zit te wachten op storingen.

  • Originele tonercartridges van OKI bieden de hoogste printkwaliteit.
  • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
  • Geen lastige storing en meldingen. Het doet wat het met doen.
  • Een belangrijk nadeel van originele merktoners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €29,50).

OKI 41515211 toner cyaan huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kijk eens naar imitatie inkt van een ander merk. Het 41515211 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Deze besparing is mogelijk dankzij een hele lage prijs per toner en omdat de inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

  • OKI 41515211 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
  • Dit komt vooral door het feit dat imitatie producten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele producten.
  • De kwaliteit is verrassend goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
  • Het nadeel van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met storingen en foutcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van je toners

Heb je onderhand de cyaan inkt van OKI verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de bijgaande tabel bieden we een overzicht met bekende issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Dit zien we vaak bij huismerk-toners. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Printer herkent toner niet.Bekijk of je de beschermingstape hebt weggedaan en maak de toner schoon met een droge doek.
De printer laat strepen achter op op het papier.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en voer het onderhoudsproces uit.
De inkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop weer vrij te maken. Een goede oplossing is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De tonercartridge lekt.Stop de afdruktaak, verwijder de verschillende toners en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest gangbare inktproblemen aangaande OKI 41515211 inkt.

Veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de OKI 41515211 toner cyaan toner?
De kostprijs van een OKI 41515211 met kleuromschrijving cyaan (blauw) toner is standaard zo’n €24,38 excl. de btw (dat maakt €29,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack selecteert betaal je zo’n €59,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de fabrikantcode 41515211 kan je nog meer besparen. De verkoopprijs van de huismerk-toners ligt lager (+/- €14,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuwe toner het niet doet. We bieden daarom een aantal oplossingen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en check of je de beschermingstape verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is een OKI 41515211 toner cyaan huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 41515211 alternatief gebruiken is vaak een juiste beslissing. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper in vergelijking met originele inktpatronen. De prijs is interessanter en de toners bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Het grootste nadeel is dat er sprake kan zijn van storingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaal gesproken zelfstandig herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de OKI 41515211 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je zelf ook thuis doen. Voor die werkzaamheden koop je een set navulinkt die geschikt is voor het OKI inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites lees je daarvoor veel tips: Je haalt de toner uit elkaar. Vervolgens spuit je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daaropvolgend kun je alles weer terugzetten in originele staat. Tenslotte controleer je of de vernieuwde OKI inkt op de juiste manier werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie