bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 43979216 zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste OKI 43979216 inkt toner? Op deze website kan je aan de slag met de meest bekende verkopers voor extra goedkope toners. Het patroon OKI 43979216 toner zwart extra hoge capaciteit met kleurcode zwart (black) kan jij toepassen voor jouw zakelijke documenten. Denk dan aan “echte” toners van OKI. Velerlei verkooppunten als o.a. Inktbaas.nl of Inktwereld.nl hanteren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€137,50
Huismerk prijs€68,75
LeverancierOKI
SoortOKI 43979216 toner zwart extra hoge capaciteit
Productnummer43979216
Kleurenzwart
Capaciteit12.000 prints
EAN-nummer5031713045656

Goedkoopste OKI 43979216 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 43979216 toner is 12.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat is financieel interessanter in vergelijking met kleine winkels. Inkt.nl of Inktbaas.nl zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze hanteren een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. Standaard hebben zij ook een betrouwbaar huismerk.

  • Aantrekkelijke inkt bestel je online bij winkels als Inktwereld.nl en Handyman.nl.
  • Originele 43979216 inkt toners kosten je ongeveer €137,50.
  • OKI imitatie inkt kan veel geld besparen. Je levert maar weinig kwaliteit in.
  • Ga voor een XL-toner met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
  • Andere tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, loop alle eco-printinstellingen na (bijvoorbeeld minimale kwaliteit) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans of Baskerville Old Face.
  • Via onze website vind je erkende webshops waar je probleemloos en snel 43979216 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen OKI 43979216 toner zwart extra hoge capaciteit vergelijken
OKI toners zijn niet goedkoop. Deze specifieke zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €151,25. Online ben je een stuk voordeliger uit en ligt de verkoopprijs rond de €137,50. De voordeligste optie is het huismerk (imitatie inkt). Daarvoor moet je denken aan €68,75. Klik verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
OKI 43979216 toner zwart extra hoge capaciteit originele inkt€137,50
OKI 43979216 toner zwart extra hoge capaciteit multipack (merk toners)€275,00
OKI 43979216 toner zwart extra hoge capaciteit huismerk inkt * €68,75
OKI 43979216 toner zwart extra hoge capaciteit huismerk duopack * €137,50
Overzicht met prijzen van de 43979216 tonercartridge (black) in april 2024. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van OKI aanschaffen?

Gelijk OKI 43979216 inkt kopen? Deze toner of alternatieven van het huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internet als bij computerzaken. Advies van de specialist: shop bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze leveranciers helpen bij problemen, de meeste voorraad en voeren meestal een goed huismerk.

  • Winkels in de regio: Hema, Action, Albert Heijn, Handyman, Media Markt, Expert, Kruidvat, Jumbo.
  • Grote nationale winkels als Fonq, Coolblue, Amazon, Blokker, Bol.com, Ebay zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
  • Toonaangevende inktwinkels als Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben de beste acties en kortingen.
oki-43979216-zwart-black-toner

Originele zwarte 43979216 inkt van OKI bestellen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De OKI 43979216 toner zwart extra hoge capaciteit originele zwarte toner is dan wat je zoekt. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van OKI en bieden standaard een hoge kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Onze tip als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen zin in gedoe hebt.

  • Originele tonercartridges van OKI voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
  • Je garantie blijft gewoon behouden.
  • Geen lastige storing en meldingen. Na plaatsing direct printen.
  • Een minpunt van originele toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €137,50).

OKI 43979216 toner zwart extra hoge capaciteit huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Koop dan eens imitatie inkt van een ander merk. Het 43979216 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Je bespaart door een lagere prijs van de toner en doordat deze inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Ons advies als je de goedkoopste prints wilt maken.

  • OKI 43979216 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
  • Dat komt met name omdat er veel meer inkt in het patroon zit wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
  • De kwaliteit van de printjes is erg goed (vooral als je veel in zwart print).
  • De negatieve kant van klooninkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van OKI verwisseld maar kan je nog niet printen? In het volgende overzicht tref je algemene printproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Gebeurt vaak bij huismerk-toners. Klik op “ok” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gevonden.Loop nog eens na of je het stukje tape goed verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kies voor het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het is nog verstandiger om regelmatig een testpagina af te drukken.
De tonercartridge lekt inkt.Stop het printen meteen, haal alle toner uit de printer en maak alles grondig schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Veel voorkomende printproblemen m.b.t. OKI 43979216 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoeveel betaal ik voor een OKI 43979216 toner zwart extra hoge capaciteit toner?
De verkoopprijs van de OKI 43979216 met kleuromschrijving zwart (black) toner is standaard zo’n €113,64 excl. de btw (dat betekent €137,50 inclusief btw). Als je een multipack / voordeelverpakking bestelt betaal je uiteindelijk zo’n €275,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het nummer 43979216 dalen de printkosten aanzienlijk. De verkoopprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €68,75) en het aantal printjes ligt hoger (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, moet moet ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Dit los je als volgt op: controleer of het patroon juist geplaatst is, en controleer of je het plasticje los hebt gemaakt. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en bekijk de status van de printkop.

Is een OKI 43979216 toner zwart extra hoge capaciteit huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 43979216 alternatief gebruiken is in de basis een goed idee. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. De winkelprijs is voordeliger en de patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit is vrijwel hetzelfde. Het kan voorkomen dat je te maken kunt krijgen met storingen en foutcodes. Deze kan je meestal simpel verhelpen.

Hoe kan ik snel de OKI 43979216 toner navullen?
Een toner bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Hiervoor bestel je een set navulinkt die geschikt is voor het OKI inktpatroon. Online kun je verdere uitleg zoeken: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Daarop volgend spuit je de zwarte inkt in het inktpatroon. Verder mag je het product opnieuw vastklikken. Ter controle probeer je of de gekloonde OKI inkt goed werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie