bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 46507614 magenta / roze / rood toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste OKI 46507614 inkt toner? Op deze webpagina tref je de meest bekende leveranciers voor verrassend goedkope toners. Het product OKI 46507614 toner magenta met kleuromschrijving magenta (roze / rood) is ideaal voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Er zijn diverse opties binnen de originele patronen van OKI. Meer en meer leveranciers zoals bijvoorbeeld Totaalinkt.shop & Inktwereld.nl leveren ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn veel lager geprijsd, er zit meer inkt in en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€176,50
Huismerk vanafprijs€88,25
FabrikantOKI
ModelOKI 46507614 toner magenta
Artikelnummer46507614
Kleurenmagenta
Effectiviteit11.500 prints
EAN-nummer5031713068501

Goedkoopste OKI 46507614 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 46507614 toner is 11.500 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je koopt het veel gunstiger dan in de winkel. Inktcartridge store of Inktdiscount.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele OKI toners. Ze verkopen duizenden producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Dikwijls voorzien ze ook in een interessant huismerk.

  • Inkt deals is te koop bij webshops als bol.com of Paradigit.
  • Originele 46507614 inkt toners koop je vanaf €176,50.
  • OKI imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
  • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
  • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk dan aan beperkte kwaliteit) of probeer lettertypes zoals Courier en Brush Script.
  • Via inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar erkende winkels waar je goedkoop en eenvoudig 46507614 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen OKI 46507614 toner magenta vergelijken
OKI toners kunnen best duur zijn. Dit model rode tonercartridge kost in de winkel al snel €194,15. Bij de inktshops is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €176,50. De beste optie is het huismerk (namaak inkt). Daarvoor moet je denken aan €88,25. Lees ook het gedeelte over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
OKI 46507614 toner magenta originele inkt€176,50
OKI 46507614 toner magenta multipack (merk toners)€353,00
OKI 46507614 toner magenta huismerk inkt * €88,25
OKI 46507614 toner magenta huismerk duopack * €176,50
Prijslijst van de 46507614 tonercartridge (roze / rood) in april 2024. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van OKI inkopen?

Direkt OKI 46507614 inkt kopen? Deze specifieke toner (en eigen-merk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij de online printshops als bij kantoorwinkels. Belangrijk: bestel sowieso bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze shops hebben verstand van zaken, kunnen snel thuisbezorgen en hanteren vaak een goed huismerk.

  • Lokale winkels: Action, Bruna, Albert Heijn, Handyman, Kruidvat, Media Markt, Expert, Jumbo.
  • Populaire internetwinkels als Amazon, Wehkamp, Blokker, Coolblue, Bol.com, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
  • Echte inktwebshops als 123inkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en bieden de hoogste kortingen.
oki-46507614-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 46507614 inkt van OKI kopen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De OKI 46507614 toner magenta originele rode toner voorziet hierin. De toners worden gefabriceerd door OKI en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je vermijdt lastige storing en meldingen. De beste optie als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet zit te wachten op storingen.

  • Originele inktpatronen van OKI geven de mooiste prints.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen irritante printerstoringen en foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
  • De negatieve kant van de “echte” merk toners is dat het nogal duur is (gemiddelde kosten liggen op €176,50).

OKI 46507614 toner magenta huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kies dan voor namaak-inkt van goedkope merken. Het 46507614 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze toners gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor een betere prijs. De beste optie als je met name let op de prijs.

  • OKI 46507614 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
  • Dit komt vooral door het feit dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen originele producten.
  • De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde (helemaal als je het meest in zwart print).
  • De schaduwkant van budget inkt is dat je hinder kunt hebben van storingscodes en foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de toners

Heb je deze magenta inkt van OKI vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de tabel hieronder bieden we een overzicht met de meest bekende problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Dit kan voorkomen bij huismerken. Sluit de pop-up en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Achterhaal of je het ontluchtingslabel verwijderd hebt en maak de toner schoon met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is nog verstandiger om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De printer / tonercartridge lekt inkt.Zet de printer uit, verwijder snel alle toners en maak met een vochtig doekje alles schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Bekende afdrukproblemen met betrekking tot OKI 46507614 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de verkoopprijs van de OKI 46507614 toner magenta toner?
De verkoopprijs van de OKI 46507614 met de kleur magenta (roze / rood) toner is gewoonlijk €145,87 excl. btw (wat neerkomt op €176,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking of multipack selecteert betaal je uiteindelijk zo’n €353,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code 46507614 ben je doorgaans voordeliger uit. De adviesprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €88,25) en ze hebben meer printcapaciteit (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuwe toner niet wordt gedetecteerd. We bieden daarom een aantal oplossingen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en onderzoek of je het kapje hebt weggedaan. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Neem de toner af met een pluisvrije doek en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is het OKI 46507614 toner magenta huismerk alternatief slim?
Een huismerk 46507614 alternatief proberen is een veel gevallen niet verkeerd. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. De aanbiedingsprijs is lager en de inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printadrukken is uitstekend. Het kan voorkomen dat je wordt geconfronteerd met storingscodes en foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je normaliter zelf verhelpen.

Op welke manier kan ik de OKI 46507614 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit karwei werk je met navulinkt set die ontwikkeld is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarop volgend plaats je de injectiespuit met rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als dat gelukt is mag je het product in elkaar klikken. Achteraf probeer je of de nieuwe OKI inkt op de juiste manier werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie