bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44318605 geel / yellow toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste OKI 44318605 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met goede leveranciers voor verrassend voordelige toners. Het patroon OKI 44318605 toner geel met kleurcode geel (yellow) is te gebruiken voor prachtige kleurrijke printjes. Er zijn diverse opties binnen de merkproducten van OKI. Heel wat webshops als bijv. Goedkoopprinten.nl en Inktshop.nl faciliteren ook hele goede huismerk-patronen. Je betaalt een stuk minder, de toners zijn gevuld met meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€184,50
Huismerk tarief€92,25
MerkOKI
ModelOKI 44318605 toner geel
Productcode44318605
Kleur omschrijvinggeel
Capaciteit11.500 prints
EAN5031713045953

Goedkoopste OKI 44318605 inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 44318605 toner is 11.500 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dit is financieel interessanter als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktcartridge store & Handyman.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele OKI toners. Ze verkopen heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Gewoonlijk leveren zij ook een betrouwbaar huismerk.

  • Aanbiedingen met inkt bestel je online bij webwinkels als bol.com & Alleeninkt.nl.
  • Originele 44318605 inkt toners zijn te bestellen v.a. €184,50.
  • OKI imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is erg goed.
  • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
  • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (onder ander minimale kwaliteit) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier of Brush Script.
  • Via ons platform vind je de directe links naar populaire webwinkels waar je eenvoudig 44318605 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen OKI 44318605 toner geel vergelijken
OKI toners zijn best prijzig. Dit type gele tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €202,95. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Online vind je de toners al voor €184,50. De voordeligste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is te bestellen v.a. €92,25. Spring verder naar: de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
OKI 44318605 toner geel originele inkt€184,50
OKI 44318605 toner geel multipack (merk toners)€369,00
OKI 44318605 toner geel huismerk inkt * €92,25
OKI 44318605 toner geel huismerk duopack * €184,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 44318605 tonercartridge (yellow) in mei 2024. * Disclaimer: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van OKI kopen?

Gelijk OKI 44318605 inkt kopen? Dit type toner of huismerk alternatieven zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online aanbieders als bij computerzaken. Kooptip: kies voor een internet printshop. Deze partijen hebben verstand van zaken, hebben de snelste levertijd en leveren bovendien een kwalitatief huismerk.

  • Winkels in de omgeving: Action, Handyman, Albert Heijn, Hema, Jumbo, Expert, Primera, Kruidvat.
  • Grote nationale winkels als Wehkamp, Amazon, Coolblue, Bol.com, Ebay, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • De bekende inktspecialisten als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
oki-44318605-geel-yellow-toner

Originele gele 44318605 inkt van OKI kopen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De OKI 44318605 toner geel originele gele toner is dan de beste keuze. Deze toners worden vervaardigd door OKI en leveren de mooiste afdrukken. Deze toners werken altijd na plaatsing en je krijgt geen frustrerende storingscodes en foutmeldingen. De beste keuze als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het gewoon plug&play moet zijn.

  • Originele inktpatronen van OKI hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
  • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
  • Geen hinderlijke foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
  • Het grootste nadeel van originele merktoners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €184,50).

OKI 44318605 toner geel huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het 44318605 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is fors goedkoper. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en doordat deze patronen meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste koop als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

  • OKI 44318605 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
  • De belangrijkste reden hiervan is dat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van originele inktpatronen.
  • De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder (zeker bij gewone tekstdocumenten).
  • De schaduwkant van imitatie inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingen en foutcodes.

Issues bij het vervangen van je toners

Heb je de (huismerk) geel inkt van OKI verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de onderstaande tabel staan de meest gangbare printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende toner.Check of je het plasticje helemaal hebt verwijderd en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Ik zie strepen op mijn printjes.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Printerinkt is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om op die manier de printkop te reinigen. Het is nog beter om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De tonercartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, onttrek de toner en maak met een vochtig doekje alles schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest gangbare issues met de OKI 44318605 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de OKI 44318605 toner geel toner?
De gemiddelde kostprijs van de OKI 44318605 met de kleur geel (yellow) toner is om en nabij de €152,48 excl. de btw (dat is €184,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €369,00. Met een huismerk toner met het nummer 44318605 betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €92,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer ml).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw patroon weigert. Loopt dan de volgende checklist na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en achterhaal of je het beschermkapje los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de toner schoon met een droge doek en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is een OKI 44318605 toner geel huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 44318605 alternatief bestellen is meestal lucratief. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper dan originele inktpatronen. De verkoopprijs is lager en deze patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De printkwaliteit is uitstekend. Nadelig effect is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je meestal zelfstandig herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de OKI 44318605 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. In dat geval koop je een speciale set navulinkt voor het OKI inktpatroon. Online zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Vervolgens injecteer je de gele inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Later kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Achteraf test je of de budget OKI inkt goed op het papier komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie