bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 45396203 cyaan / blauw toner

Wil jij ook de goedkoopste OKI 45396203 inkt toner? Via onze vergelijk-tool bieden wij toonaangevende winkels voor spotgoedkope toners. De OKI 45396203 toner cyaan hoge capaciteit met kleurcode cyaan (blauw) is geschikt voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit fabrikant (merk) toners van OKI. Verschillende inktwebshops als o.a. Alleeninkt.nl en Inktweb.nl verkopen ook zogenaamde huismerk-toners. Je betaalt een stuk minder, ze hebben een grotere inhoud inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€150,50
Huismerk verkoopprijs€75,25
LeverancierOKI
ArtikelOKI 45396203 toner cyaan hoge capaciteit
Productnummer45396203
Kleurcyaan
Printvermogen11.500 prints
EAN5031713057611

Goedkoopste OKI 45396203 inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 45396203 toner is 11.500 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je krijgt het dan een stuk goedkoper dan bij een regionale speciaalzaak. Officesavers en Paradigit zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele OKI toners. Ze bieden duizenden producten en geven advies / service. Doorgaans voorzien ze ook in een aantrekkelijk huismerk.

  • De voordeligste inkt is aan te schaffen bij webshops als inktcartridge store en Handyman.nl.
  • Originele 45396203 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €150,50.
  • OKI imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is erg goed.
  • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
  • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (denk aan lage kwaliteit) of test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco of Calibri.
  • Op Inktaanbieding.nl klik je direct door naar geschikte webshops waar je moeiteloos 45396203 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen OKI 45396203 toner cyaan hoge capaciteit vergelijken
OKI toners kunnen best duur zijn. Dit model blauwe tonercartridge kent een vanafprijs van €165,55. Bij de inktshops is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €150,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt. Deze zijn er al vanaf €75,25. Klik verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
OKI 45396203 toner cyaan hoge capaciteit originele inkt€150,50
OKI 45396203 toner cyaan hoge capaciteit multipack (merk toners)€301,00
OKI 45396203 toner cyaan hoge capaciteit huismerk inkt * €75,25
OKI 45396203 toner cyaan hoge capaciteit huismerk duopack * €150,50
Prijsoverzicht van de 45396203 tonercartridge (blauw) in mei 2024. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van OKI kopen?

Snel OKI 45396203 inkt kopen? Deze specifieke toner (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel via online winkels als bij boekenwinkels. Advies van de specialist: bestel bij een webwinkel die zich focust op inkt. Zij bieden de beste service, de meeste voorraad en verkopen normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

  • Retailers: Hema, Handyman, Albert Heijn, Action, Expert, Jumbo, Primera, Media Markt.
  • Populaire internetwinkels als Blokker, Coolblue, Bol.com, Ebay, Wehkamp, Fonq breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
  • Toonaangevende inktwebshops als Inkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak interessante kortingsacties.
oki-45396203-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 45396203 inkt van OKI kopen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De OKI 45396203 toner cyaan hoge capaciteit originele blauwe toner stelt jou niet teleur. De toners zijn afkomstig van OKI en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met frustrerende storingscodes en foutmeldingen. De beste optie als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het gewoon plug&play moet zijn.

  • Originele toners van OKI zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
  • Geen frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
  • Het nadeel van de “echte” merk toners is dat het nogal duur is (gemiddeld €150,50).

OKI 45396203 toner cyaan hoge capaciteit huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens klooninkt van derde leveranciers. Het 45396203 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de toner en omdat de patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

  • OKI 45396203 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
  • Dit komt vooral door het feit dat ze meer inkt bevatten dan originele inktpatronen.
  • De kwaliteit is erg goed (helemaal als je het meest in zwart print).
  • Een minpunt van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van de toners

Heb je de cyaan inkt van OKI geplaatst maar kan je nog niet printen? In de bijgaande tabel tref je de meest bekende printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Komt soms voor bij imitatie inkt. Sluit de melding en probeer een testafdruk te maken .
Geen toner gedetecteerd.Achterhaal of je het kapje hebt weggedaan en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en voer het onderhoudsproces uit.
De toners zijn uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit voor een goed werkende printkop. Een voordeliger alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt.Beëindig de huidige afdruktaken, onttrek de toner en maak alles grondig schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Algemene inktproblemen met de OKI 45396203 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat zijn de kosten van de OKI 45396203 toner cyaan hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een OKI 45396203 met de kleur cyaan (blauw) toner is om en nabij de €124,38 excl. de btw (dat betekent €150,50 inclusief de btw). Als je een multipack of duoverpakking wenst betaal je ongeveer €301,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het serienummer 45396203 dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-toners is interessanter (+/- €75,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw inktpatroon niet meteen werkt. We bieden daarom een aantal oplossingen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en kijk of je het ontluchtingslabel verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en inspecteer de printkop goed.

Is een OKI 45396203 toner cyaan hoge capaciteit huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 45396203 alternatief nemen is in de basis erg aantrekkelijk. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper dan merkinkt. Het tarief is goedkoper en deze inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printeradrukken is praktisch dezelfde. Een minpunt is dat er sprake kan zijn van errors of foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je meestal zelf herstellen.

Hoe werkt de OKI 45396203 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. Voor dit karwei bestel je een navulset die speciaal bedoeld is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Vervolgens spuit je de blauwe inkt in het inktpatroon. Verder kan je het patroon in elkaar zetten. Nadien bekijk je of de nieuwe OKI inkt op de juiste manier werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie