bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 46861308 zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste OKI 46861308 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de meest bekende aanbieders voor voordelige toners. Het artikel OKI 46861308 toner zwart hoge capaciteit bedoeld voor de kleur zwart (black) is uitermate geschikt voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. Kies bijvoorbeeld voor fabrikant (merk) toners van OKI. Veel winkels als bijvoorbeeld Office Centre of coolblue.nl verkopen ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer ML inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€69,50
Huismerk prijs€34,75
LeverancierOKI
SoortOKI 46861308 toner zwart hoge capaciteit
Productnummer46861308
Kleur beschrijvingzwart
Printvermogen10.000 prints
EAN5031713071129

Goedkoopste OKI 46861308 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 46861308 toner is 10.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan veel voordelige dan in een lokale shop. replacedirect en Handyman.nl zijn suggesties voor het kopen van originele OKI toners. Ze faciliteren duizenden producten en geven extra ondersteuning. Gewoonlijk voorzien ze ook in een betrouwbaar huismerk.

  • Aantrekkelijke inkt schaf jij aan via winkels als Inkt.nl & printerinktshop.nl.
  • Originele 46861308 inkt toners zijn te bestellen v.a. €69,50.
  • OKI imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is erg goed.
  • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
  • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (onder ander snelle modus) en overweeg een lettertype als Courier & Calibri.
  • Op Inktaanbieding.nl vind je toonaangevende verkooppunten waar je voordelig en snel 46861308 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen OKI 46861308 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
OKI toners kunnen best duur zijn. Dit model zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €76,45. In de webshops is dat voordeliger. Online vind je de toners al voor €69,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (klooninkt). Deze zijn er al vanaf €34,75. Ook relevant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
OKI 46861308 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€69,50
OKI 46861308 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€139,00
OKI 46861308 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €34,75
OKI 46861308 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €69,50
Prijstabel voor de 46861308 tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van OKI verkrijgen?

Gelijk OKI 46861308 inkt kopen? Deze toner of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel bij de online printshops als bij boekhandels. Ons advies: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze winkels hebben betrouwbare service, kunnen snel thuisbezorgen en verstrekken normaal gesproken een kwalitatief huismerk.

  • Plaatselijke winkels: Hema, Handyman, Albert Heijn, Bruna, Primera, Expert, Jumbo, Kruidvat.
  • Grote platformen als Amazon, Coolblue, Bol.com, Blokker, Wehkamp, Fonq breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
  • Populaire inktspecialisten als Inkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben de beste ondersteuning en stunten regelmatig met hoge kortingen.
oki-46861308-zwart-black-toner

Originele zwarte 46861308 inkt van OKI kopen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De OKI 46861308 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner voorziet hierin. De toners zijn afkomstig van OKI en leveren de mooiste afdrukken. De patronen doen altijd en je vermijdt irritante foutcodes. De beste koop als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je geen zin hebt in foutmeldingen.

  • Originele inktpatronen van OKI voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
  • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
  • Geen hinderlijke storing en meldingen. Meteen printen na plaatsing.
  • Een minpunt van de “echte” merk toners is dat het vrij duur is (gemiddeld genomen €69,50).

OKI 46861308 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Koop dan eens imitatie inkt van derden. Het 46861308 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een fors lagere adviesprijs en omdat de patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

  • OKI 46861308 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt als je het vergelijkt met originele producten.
  • De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder (zeker als je vaak in zwart-wit print).
  • Het belangrijkste nadeel van alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingscodes en foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van OKI verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de tabel hieronder bieden we een overzicht met de meest voorkomende issues incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt vaak voor bij huismerken. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent toner niet.Controleer of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd en maak de toner schoon met een droge doek.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Check of je toners goed in de printer zitten en begin met het standaard onderhoud.
Printerinkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om zo de printkop te reinigen. Het is ook een idee om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt.Stop de afdruktaak, onttrek de toner en maak alles direct goed schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest voorkomende afdrukproblemen in relatie tot OKI 46861308 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een OKI 46861308 toner zwart hoge capaciteit toner?
De huidige kostprijs van de OKI 46861308 met de kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €57,44 excl. de btw (dat is €69,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack bestelt liggen de kosten op zo’n €139,00. Met een huismerk toner met de fabrikantcode 46861308 betaal je veel minder. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is voordeliger (+/- €34,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (er zit meer inkt in).

De toner cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Het kan voorkomen dat een net nieuw patroon niet meteen werkt. We bieden daarom een aantal oplossingen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en loop nog eens na of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Controleer of de contactpunten schoon zijn en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het OKI 46861308 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk 46861308 alternatief kopen is meestal niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper dan originele inktpatronen. De aanbiedingsprijs is aantrekkelijker en deze toners bevatten meer inkt. De printkwaliteit doet nauwelijks onder. Een aandachtspunt is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutcodes en printerstoringen. Dit kan je doorgaans snel oplossen.

Kan ik vanuit huis de OKI 46861308 toner navullen?
Een toner bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Hiervoor bestel je een set navulinkt die geschikt is voor het OKI inktpatroon. Op Youtube en diverse website is een groot aantal tips te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarop volgend injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Dan kun je alles weer terugzetten in originele staat. Als check test je uit of de vernieuwde OKI inkt goed op het papier komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie