bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 46861306 magenta / roze / rood toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste OKI 46861306 inkt toner? Op deze website vind je de meest populaire printshops voor spotgoedkope toners. De OKI 46861306 toner magenta hoge capaciteit bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) kun je gebruiken voor al jouw kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de verschillende merkartikelen van OKI. Veel printshops zoals bijvoorbeeld Inkt-bestellen.nl of Inktweb.nl hanteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is vele malen lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€204,50
Huismerk vanafprijs€102,25
MerkOKI
ProductOKI 46861306 toner magenta hoge capaciteit
Productcode46861306
Kleur omschrijvingmagenta
Capaciteit10.000 prints
EAN-code5031713071105

Goedkoopste OKI 46861306 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 46861306 toner is 10.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat kan daar veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. replacedirect en Handyman.nl zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze hanteren duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Standaard voeren ze ook een interessant huismerk.

  • De goedkoopste inkt schaf jij aan via webwinkels als printershop & Inktbaas.nl.
  • Originele 46861306 inkt toners koop je vanaf €204,50.
  • OKI imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
  • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
  • Instructies om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (onder ander snelle modus) of kies een zuinig lettertype zoals Ecofont en Brush Script.
  • Via deze site check je geschikte bedrijven waar je probleemloos en snel 46861306 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen OKI 46861306 toner magenta hoge capaciteit vergelijken
OKI toners zijn best prijzig. Een dergelijke rode tonercartridge heeft een prijs van zo’n €224,95. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €204,50. De goedkoopste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is er omgerekend al voor €102,25. Ook interessant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
OKI 46861306 toner magenta hoge capaciteit originele inkt€204,50
OKI 46861306 toner magenta hoge capaciteit multipack (merk toners)€409,00
OKI 46861306 toner magenta hoge capaciteit huismerk inkt * €102,25
OKI 46861306 toner magenta hoge capaciteit huismerk duopack * €204,50
Prijstabel voor de 46861306 tonercartridge (roze / rood) in april 2024. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van OKI kopen?

Gemakkelijk OKI 46861306 inkt bestellen? Dit type toner of huismerk alternatieven bieden veel winkels aan. Zowel bij online aanbieders als bij boekhandels. Belangrijk: ga naar een webwinkel die zich focust op inkt. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en leveren normaal gesproken een voortreffelijk huismerk.

  • Winkels in de buurt: Handyman, Bruna, Hema, Action, Expert, Primera, Jumbo, Kruidvat.
  • Grote webwinkels als Bol.com, Amazon, Blokker, Fonq, Wehkamp, Ebay zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
  • Toonaangevende inktaanbieders als Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben doorgaans de beste deals.
oki-46861306-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 46861306 inkt van OKI bestellen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De OKI 46861306 toner magenta hoge capaciteit originele rode toner is dan de beste keuze. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van OKI en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen werken altijd en je voorkomt storende waarschuwingen of foutmeldingen. Ons advies als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en niet van gepruts houdt.

  • Originele patronen van OKI bieden de beste kwaliteit prints.
  • Je garantie blijft gewoon behouden.
  • Geen vervelende foutcodes en printerstoringen. Ze werken altijd.
  • De negatieve kant van originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €204,50).

OKI 46861306 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kijk eens naar klooninkt van derde partijen. Het 46861306 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

  • OKI 46861306 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
  • De belangrijkste reden hiervan is dat imitatie producten meer inkt bevatten ten opzichte van originele producten.
  • De kwaliteit is verrassend goed (vooral als je veel in zwart print).
  • De schaduwkant van huismerk inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van jouw toners

Heb je de magenta inkt van OKI vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het onderstaande overzicht vind je bekende issues met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Dit zien we vaak bij klooninkt. Klik op “ok” en ga door met afdrukken.
Printer herkent toner niet.Bekijk of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Voer een toners check uit en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Wat je kunt doen isom minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt.Stop het printen meteen, klik de toner uit de gleuven en maak alles grondig schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Meest gezochte issues bij de OKI 46861306 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Hoeveel betaal ik voor een OKI 46861306 toner magenta hoge capaciteit toner?
De huidige kostprijs van de OKI 46861306 met kleur magenta (roze / rood) toner is doorgaans +/- €169,01 excl. de btw (wat neerkomt op €204,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking kiest moet je denken aan €409,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code 46861306 kan je nog meer besparen. De verkoopprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €102,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer ml).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, hoe los ik dit op?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuwe toner niet wordt gedetecteerd. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: check of de patronen goed geplaatst zijn, en onderzoek of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en onderzoek de printkop.

Is een OKI 46861306 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 46861306 alternatief proberen is een veel gevallen niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper vergeleken met originele inktpatronen. De aanbiedingsprijs is aantrekkelijker en de patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is gewoon erg goed. Houd er wel rekening mee dat je soms te maken hebt met foutcodes en printerstoringen. Deze kan je doorgaans snel herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de OKI 46861306 toner navullen?
Een toner bijvullen kan je thuis doen. Voor die werkzaamheden gebruik je een handige navulset inclusief inkt voor het OKI inktpatroon. Online zijn hiervoor handleidingen te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. In stap 2 spuit je de rode inkt in het reservoir. Afsluitend kun jij het artikel in elkaar zetten. Als afronding probeer je of de nagevulde OKI inkt op de juiste manier werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie