bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44844506 magenta / roze / rood toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste OKI 44844506 inkt toner? Op deze pagina helpen wij jou aan een overzicht met de betrouwbaarste inktwebshops voor goedkope toners. Het artikel OKI 44844506 toner magenta met de kleur magenta (roze / rood) is te gebruiken voor prachtige kleurrijke printjes. Populair zijn de merkproducten van OKI. Velerlei inktaanbieders als Mediamarkt.nl of Easy-ink hanteren ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is erg scherp, de toners zijn gevuld met meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€202,50
Huismerk prijzen€101,25
FabrikantOKI
ModelOKI 44844506 toner magenta
Productcode44844506
Officiële kleurmagenta
Intensiteit10.000 prints
EAN-code5031713053804

Goedkoopste OKI 44844506 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 44844506 toner is 10.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je krijgt het dan stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktshop.nl & Alleeninkt.nl zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele OKI toners. Ze hanteren duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. In de basis verkopen ze ook een prima huismerk.

  • De beste inkt is te koop bij aanbieders als bol.com of Office Centre.
  • Originele 44844506 inkt toners kosten je ongeveer €202,50.
  • OKI imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
  • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
  • Andere tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (alslage kwaliteit) en selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic en Calibri.
  • Op Inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar geschikte verkopers waar je op een gebruiksvriendelijke manier 44844506 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen OKI 44844506 toner magenta vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Een dergelijke rode tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €222,75. Bij de inktshops is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €202,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is te bestellen v.a. €101,25. Klik verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
OKI 44844506 toner magenta originele inkt€202,50
OKI 44844506 toner magenta multipack (merk toners)€405,00
OKI 44844506 toner magenta huismerk inkt * €101,25
OKI 44844506 toner magenta huismerk duopack * €202,50
Prijslijst van de 44844506 tonercartridge (roze / rood) in april 2024. * N.b.: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van OKI aanvragen?

Gelijk OKI 44844506 inkt bestellen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij de online printshops als bij boekenwinkels. Onze tip: bestel sowieso bij een online inktshop. Deze winkels bieden de beste service, kunnen uit eigen magazijn leveren en leveren doorgaans een voortreffelijk huismerk.

  • Winkels in de omgeving: Handyman, Hema, Bruna, Albert Heijn, Expert, Primera, Kruidvat, Media Markt.
  • Grote nationale winkels als Blokker, Wehkamp, Bol.com, Amazon, Ebay, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • Online inktshops als Inkt.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste service en hebben vaak de scherpste prijs.
oki-44844506-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 44844506 inkt van OKI bestellen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De OKI 44844506 toner magenta originele rode toner stelt jou niet teleur. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van OKI en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen doen altijd en je voorkomt lastige foutmeldingen. Ons advies als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het gewoon plug&play moet zijn.

  • Originele toners van OKI bieden de hoogste printkwaliteit.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen hinderlijke storingen of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
  • Het ongunstige van originele toners is dat het nogal duur is (gemiddeld betaal je €202,50).

OKI 44844506 toner magenta huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kijk eens naar namaak-inkt van een ander merk. Het 44844506 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. De besparing komt tot stand door een hele lage prijs per toner en omdat de inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

  • OKI 44844506 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat imitatie producten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
  • De kwaliteit van de afdrukken is bijna net zo goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
  • Het belangrijkste nadeel van namaak inkt is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van jouw toners

Heb je de magenta inkt van OKI vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In het onderstaande overzicht bekijk je de meest bekende inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gedetecteerd.Kijk of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Check of je toners goed in de printer zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De printerinkt droogt uit.Voer het reinigingsprogramma uit voor een goed werkende printkop. Een goede oplossing is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop meteen met printen, haal de betreffende toner uit de printer en maak alles grondig schoon. Stuur het defecte product retour.
Meest gezochte issues met de OKI 44844506 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de adviesprijs van de OKI 44844506 toner magenta toner?
De kostprijs van een OKI 44844506 met kleuromschrijving magenta (roze / rood) toner is doorgaans +/- €167,36 excl. btw (dus €202,50 inclusief btw). Als je een duopack of voordeelverpakking prefereert betaal je zo’n €405,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het OEM-nummer 44844506 betaal je een veel lagere prijs. De adviesprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €101,25) en maximale aantal afdrukken is beter (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw patroon niet meteen werkt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer nog eens of je het plakkertje verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is een OKI 44844506 toner magenta huismerk alternatief slim?
Het huismerk 44844506 alternatief aanschaffen is in de regel een juiste beslissing. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper in verhouding tot originele inkt. De aanbiedingsprijs is lager en de toners zijn gevuld met meer inkt. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar. Nadelig effect is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Deze kan je vaak snel herstellen.

Kan ik ook zelf de OKI 44844506 toner navullen?
Een toner bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Om dat te doen koop je een handige navulset inclusief inkt voor het OKI inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites lees je daarvoor veel tips: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Hierna injecteer je de rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Later mag je het product in elkaar klikken. Ter controle controleer je of de budget OKI inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie