bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 41304210 magenta / roze / rood toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste OKI 41304210 inkt toner? Via onze vergelijk-tool tref je de meest populaire aanbieders voor extra voordelige toners. Artikel OKI 41304210 toner magenta met de kleur magenta (roze / rood) is geschikt voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met merkproducten van OKI. Veel verkopers zoals bijvoorbeeld Alleeninkt.nl of Inktweb.nl leveren ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs ligt een stuk lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€58,50
Huismerk prijzen€29,25
FabrikantOKI
SoortOKI 41304210 toner magenta
Serienummer41304210
Kleurcodemagenta
Printomvang10.000 prints
EAN-code5031713921783

Goedkoopste OKI 41304210 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 41304210 toner is 10.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat kan daar stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. Inkclub en Alleeninkt.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele OKI toners. Ze beschikken over over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. Dikwijls hebben zij ook een voordelig huismerk.

  • De goedkoopste inkt bestel je online bij webshops zoals Inktwereld.nl of Paradigit.
  • Originele 41304210 inkt toners haal je in huis vanaf €58,50.
  • OKI imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De afdrukkwaliteit is erg goed.
  • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Per printje is dat goedkoper.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk dan aan conceptmodus) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier & Times New Roman.
  • Via inktaanbieding.nl klik je direct door naar de meest populaire verkopers waar je probleemloos en snel 41304210 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen OKI 41304210 toner magenta vergelijken
OKI toners kunnen best duur zijn. Dit model rode tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €64,35. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het zo’n €58,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt. Deze koop je al vanaf €29,25. Klik verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
OKI 41304210 toner magenta originele inkt€58,50
OKI 41304210 toner magenta multipack (merk toners)€117,00
OKI 41304210 toner magenta huismerk inkt * €29,25
OKI 41304210 toner magenta huismerk duopack * €58,50
Prijstabel voor de 41304210 tonercartridge (roze / rood) in april 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van OKI aanschaffen?

Meteen OKI 41304210 inkt kopen? Dit type toner of een alternatief huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via online shops als bij boekenwinkels. Belangrijk: bestel sowieso bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze bedrijven bieden top-service, de meeste voorraad en leveren normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

  • Winkels in de regio: Handyman, Albert Heijn, Hema, Bruna, Primera, Media Markt, Jumbo, Kruidvat.
  • Grote webwinkels als Coolblue, Blokker, Bol.com, Ebay, Wehkamp, Amazon verkopen de meest gangbare inktpatronen.
  • De grote inktspecialisten als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste hulp en bieden de hoogste kortingen.
oki-41304210-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 41304210 inkt van OKI kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De OKI 41304210 toner magenta originele rode toner is dat een goede koop. De toners zijn afkomstig van OKI en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je hebt geen last van vervelende foutmeldingen. Onze aanbeveling als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet houdt van gedoe.

  • Originele tonercartridges van OKI hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen vervelende storing en meldingen. Ze werken altijd.
  • Het grootste nadeel van merktoners is de hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €58,50).

OKI 41304210 toner magenta huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kijk eens naar imitatie inkt van goedkope merken. Het 41304210 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lage stukprijs en doordat deze patronen volledig worden gevuld. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

  • OKI 41304210 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
  • Dat komt met name omdat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen originele inkt.
  • De kwaliteit is prima (zeker bij gewone tekstdocumenten).
  • Een minpunt van imitatie inkt is dat je last hebt van storingscodes en foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je toners

Heb je intussen de magenta inkt van OKI geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het schema hieronder check je de meest bekende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt vaak voor bij klooninkt. Klik het venster weg en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: toner ontbreekt.Kijk of je het beschermkapje goed verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Voer een toners check uit en start een onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Een voordeliger alternatief is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt.Stop direct met printen, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en zorg dat je alles grondig reinigt. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest gangbare problemen in relatie tot OKI 41304210 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de OKI 41304210 toner magenta toner?
De kostprijs van een OKI 41304210 met kleur magenta (roze / rood) toner is gewoonlijk €48,35 excl. btw (dat maakt €58,50 inclusief de btw). Indien je een multipack of voordeelverpakking prefereert liggen de kosten op zo’n €117,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de fabrikantcode 41304210 betaal je veel minder. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €29,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, moet moet ik doen?
Soms gebeurt het dat een nieuw patroon niet meteen werkt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Controleer of de patronen goed vast zitten, en controleer of je het dopje / plastic hebt weggedaan. Onderzoek de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en kies voor het reinigingsprogramma.

Is een OKI 41304210 toner magenta huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 41304210 alternatief bestellen is in de regel niet schadelijk. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper in verhouding tot originele merkinkt. De kostprijs is lager en deze patronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints wordt nauwelijks beïnvloed. Een negatieve kant is dat je wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen. Dit kan je vaak gemakkelijk oplossen.

Voor een voordelige prijs de OKI 41304210 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je zelf ook thuis doen. Hiervoor bestel je een set navulinkt die geschikt is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Daarna injecteer je de rode inkt in het aangegeven gaatje. Afsluitend kan je het patroon met elkaar verbinden. Ter controle test je of de gekloonde OKI inkt goed werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie