bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 45862814 geel / yellow toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste OKI 45862814 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de meest populaire leveranciers voor betaalbare toners. De OKI 45862814 toner geel hoge capaciteit met kleur geel (yellow) kan jij toepassen voor perfect ogende kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit originele patronen van OKI. Steeds meer printshops als bijv. Inktbaas.nl & coolblue.nl leveren ook een gigantisch aanbod huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€142,50
Huismerk tarief€71,25
LeverancierOKI
ArtikelOKI 45862814 toner geel hoge capaciteit
Artikelcode45862814
Kleurengeel
Capaciteit10.000 prints
EAN-nummer5031713064084

Goedkoopste OKI 45862814 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 45862814 toner is 10.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat is veel gunstiger dan in een lokale shop. Sneltoner.nl of Handyman.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele OKI toners. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en jij kan terecht voor service. Doorgaans bieden ze ook een voordelig huismerk.

  • De voordeligste inkt is aan te schaffen bij webshops als printershop & Alleeninkt.nl.
  • Originele 45862814 inkt toners koop je online vanaf €142,50.
  • OKI imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
  • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
  • Instructies om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (alssnel printen) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco & Garamond.
  • Via ons platform vind je de directe links naar toonaangevende aanbieders waar je voordelig en snel 45862814 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen OKI 45862814 toner geel hoge capaciteit vergelijken
OKI toners zijn niet goedkoop. Deze gele tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €156,75. Bij de inktshops is het goedkoper. Online vind je de toners al voor €142,50. De meest gunstige optie is het huismerk. Daarvoor moet je denken aan €71,25. Ook interessant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
OKI 45862814 toner geel hoge capaciteit originele inkt€142,50
OKI 45862814 toner geel hoge capaciteit multipack (merk toners)€285,00
OKI 45862814 toner geel hoge capaciteit huismerk inkt * €71,25
OKI 45862814 toner geel hoge capaciteit huismerk duopack * €142,50
Overzicht met prijzen van de 45862814 tonercartridge (yellow) in april 2024. * N.b.: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van OKI aanschaffen?

Gemakkelijk OKI 45862814 inkt kopen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel via internetwinkels als bij gespecialiseerde winkels. Ons advies: bestel sowieso bij een internet printshop. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en hanteren bovendien een prima huismerk.

  • Regionale winkels: Action, Albert Heijn, Handyman, Hema, Jumbo, Expert, Primera, Media Markt.
  • Populaire internetwinkels als Blokker, Fonq, Ebay, Amazon, Wehkamp, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • Echte inktspecialisten als Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en hebben de beste aanbiedingen.
oki-45862814-geel-yellow-toner

Originele gele 45862814 inkt van OKI bestellen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De OKI 45862814 toner geel hoge capaciteit originele gele toner voorziet hierin. Deze toners worden gemaakt door OKI en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze toners werken altijd na plaatsing en je krijgt geen vervelende foutmeldingen. De beste koop als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het gewoon plug&play moet zijn.

  • Originele inktpatronen van OKI voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Het doet wat het met doen.
  • Een minpunt van merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €142,50).

OKI 45862814 toner geel hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan klooninkt van een ander merk. Het 45862814 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dit heeft te maken met een lage stukprijs en omdat deze toners simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

  • OKI 45862814 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen merk-inkt.
  • De printkwaliteit is uitstekend (zeker bij gewone tekstdocumenten).
  • Het ongunstige van budget inkt is dat je soms te maken hebt met storingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je toners

Heb je de (huismerk) geel inkt van OKI vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de tabel hieronder bieden we een overzicht met de meest voorkomende issues met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Geen toner gedetecteerd.Bekijk of je het plasticje verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Voer een toners check uit en voer het onderhoudsproces uit.
De printkop is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het advies van experts is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Een lekkende tonercartridge.Zet je printopdracht in de wacht, haal alle toner uit de printer en maak alles direct goed schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Algemene toner-problemen in relatie tot OKI 45862814 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe duur is de OKI 45862814 toner geel hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een OKI 45862814 met de kleur geel (yellow) toner is standaard zo’n €117,77 excl. btw (dus €142,50 inclusief btw). Zodra je een multipack of voordeelverpakking prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €285,00. Door te printen met een huismerk toner met de code 45862814 betaal je veel minder. De verkoopprijs van de huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €71,25) en maximale aantal afdrukken is beter (je krijgt meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, moet moet ik doen?
Het kan voorkomen dat een nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Dat is op de volgende manier op te lossen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer of je het beschermkapje hebt weggedaan. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het OKI 45862814 toner geel hoge capaciteit huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 45862814 alternatief nemen is in de regel niet schadelijk. Namaak inkt is soms wel 65% goedkoper vergeleken met originele producten. De verkoopprijs is gunstiger en deze inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printadrukken is gewoon erg goed. De schaduwkant is dat je wordt geconfronteerd met storingen en foutcodes. Dit soort storingen kan je meestal simpel herstellen.

Tegen lage kosten de OKI 45862814 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit karwei kies je voor een set navulinkt die geschikt is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende websites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Daarop volgend injecteer je de gele inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Later kun je alles weer in elkaar klikken. Nadien test je of de gekloonde OKI inkt correct functioneert door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie