bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44844505 geel / yellow toner

Wil jij ook de goedkoopste OKI 44844505 inkt toner? Via onze vergelijker kan je aan de slag met de meest bekende webshops voor extra goedkope toners. Deze OKI 44844505 toner geel met de kleur geel (yellow) is geschikt voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Je kunt kiezen uit “echte” toners van OKI. Verschillende inktaanbieders als bijvoorbeeld printerinktshop.nl en Sneltoner.nl verkopen ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is erg scherp, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€202,50
Huismerk tarieven€101,25
MerkOKI
ProductOKI 44844505 toner geel
Productcode44844505
Officiële kleurgeel
Effectiviteit10.000 prints
EAN-nummer5031713053798

Goedkoopste OKI 44844505 inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 44844505 toner is 10.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dit is stukken voordeliger in vergelijking met kleine winkels. Bol.com of Paradigit zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele OKI toners. Ze bieden een uitstekend assortiment en geven advies / service. Over het algemeen hebben zij ook een voordelig huismerk.

  • De beste inkt is aan te schaffen bij webwinkels zoals Inktshop.nl of Vikingdirect.nl.
  • Originele 44844505 inkt toners kosten je ongeveer €202,50.
  • OKI imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
  • Ga voor een XL-toner met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijvoorbeeld snel-modus) & probeer lettertypes zoals Ecofont Sans & Garamond.
  • Via deze site klik je eenvoudig door naar goede shops waar je moeiteloos 44844505 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen OKI 44844505 toner geel vergelijken
OKI toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort gele tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €222,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je gemiddeld €202,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (imitatie inkt). Deze zijn er al vanaf €101,25. Ook relevant: besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
OKI 44844505 toner geel originele inkt€202,50
OKI 44844505 toner geel multipack (merk toners)€405,00
OKI 44844505 toner geel huismerk inkt * €101,25
OKI 44844505 toner geel huismerk duopack * €202,50
Geschatte prijzen van de 44844505 tonercartridge (yellow) in mei 2024. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van OKI kopen?

Snel OKI 44844505 inkt kopen? Deze inkt of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel via webshops als in de retail. Belangrijk: koop altijd bij een internet printshop. Deze winkels bieden top-service, bezorgen supersnel aan huis en faciliteren bovendien een uitstekend huismerk.

  • Fysieke verkooppunten: Hema, Handyman, Bruna, Action, Media Markt, Expert, Kruidvat, Primera.
  • Grote nationale winkels als Ebay, Blokker, Fonq, Amazon, Coolblue, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
  • Toonaangevende inktaanbieders als Inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en stunten regelmatig met hoge kortingen.
oki-44844505-geel-yellow-toner

Originele gele 44844505 inkt van OKI bestellen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De OKI 44844505 toner geel originele gele toner is dan de beste koop. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van OKI en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Ons advies als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet zit te wachten op storingen.

  • Originele patronen van OKI zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
  • Geen lastige storing en meldingen. Je kunt altijd printen.
  • De schaduwkant van de “echte” merk toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld genomen €202,50).

OKI 44844505 toner geel huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg dan namaak-inkt van een ander merk. Het 44844505 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is fors goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en omdat deze toners eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als je met name let op de prijs.

  • OKI 44844505 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
  • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten ten opzichte van originele producten.
  • De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder (zeker als je vaak in zwart-wit print).
  • Een aandachtspunt bij huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van je toners

Heb je intussen de geel inkt van OKI verwisseld maar kan je niet afdrukken? In het onderstaande overzicht vind je de meest voorkomende afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Klik op “ok” en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende toner.Onderzoek of je het stukje tape los hebt gemaakt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printerinkt droogt uit.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Het is nog beter om even elke week een testafdrukje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Annuleer de eventuele printopdracht, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en zorg dat je alles grondig reinigt. Plaats altijd een nieuw product.
De meest voorkomende printproblemen m.b.t. OKI 44844505 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoeveel betaal ik voor een OKI 44844505 toner geel toner?
De gemiddelde kostprijs van de OKI 44844505 met de kleur geel (yellow) toner is standaard zo’n €167,36 excl. btw (dat betekent €202,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack prefereert betaal je zo’n €405,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het serienummer 44844505 kan je fors besparen. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €101,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer ml).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, moet moet ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuwe toner niet wordt opgepakt. Je kunt een aantal dingen proberen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en kijk of je het plakkertje verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Controleer of de contactpunten schoon zijn en neem de printkop onder handen.

Is het OKI 44844505 toner geel huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 44844505 alternatief bestellen is in de basis een juiste beslissing. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper vergeleken met merk-inkt. Het tarief is goedkoper en deze inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken doet amper onder voor merkinkt. Een minpunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met storing en meldingen. Dit soort storingen kan je meestal simpel verhelpen.

Hoe kan ik snel de OKI 44844505 toner navullen?
Het bijvullen van een toner is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Hiervoor werk je met de navulinkt set die beschikbaar is voor het OKI inktpatroon. Op Youtube en diverse website zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder de capsule. Daarop volgend spuit je de gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daaropvolgend kan je het product opnieuw assembleren. Tenslotte test je of de vernieuwde OKI inkt juist op het papier gespoten wordt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie