bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 46861307 cyaan / blauw toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste OKI 46861307 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl vind je geschikte aanbieders voor spotgoedkope toners. Deze OKI 46861307 toner cyaan hoge capaciteit met de kleur cyaan (blauw) is relevant voor prachtige kleurrijke printjes. Denk dan aan echte merkartikelen van OKI. Een groeiend aantal verkooppunten als bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl of 112supplies hanteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Je betaalt een stuk minder, de toners zijn gevuld met meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€204,50
Huismerk tarief€102,25
FabrikantOKI
ProductOKI 46861307 toner cyaan hoge capaciteit
Productnummer46861307
Kleurcyaan
Effectiviteit10.000 prints
EAN-nummer5031713071112

Goedkoopste OKI 46861307 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 46861307 toner is 10.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dit is financieel interessanter dan in een lokale shop. Bol.com & printerinktshop.nl zijn goede adressen voor het kopen van originele OKI toners. Ze bieden heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. Over het algemeen hanteren zij ook een interessant huismerk.

  • Inkt deals is verkrijgbaar via verkooppunten zoals Sneltoner.nl of inktknaller.nl.
  • Originele 46861307 inkt toners haal je in huis vanaf €204,50.
  • OKI imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
  • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
  • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, kies de voordelige eco-printinstellingen (o.a minimale kwaliteit) of selecteer een zuinig lettertype als Courier & Brush Script.
  • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar toonaangevende inktshops waar je voordelig en snel 46861307 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen OKI 46861307 toner cyaan hoge capaciteit vergelijken
OKI toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze blauwe tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €224,95. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je gemiddeld €204,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (imitatie inkt). Daarvoor moet je denken aan €102,25. Ook interessant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
OKI 46861307 toner cyaan hoge capaciteit originele inkt€204,50
OKI 46861307 toner cyaan hoge capaciteit multipack (merk toners)€409,00
OKI 46861307 toner cyaan hoge capaciteit huismerk inkt * €102,25
OKI 46861307 toner cyaan hoge capaciteit huismerk duopack * €204,50
Geschatte prijzen van de 46861307 tonercartridge (blauw) in april 2024. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van OKI inkopen?

Meteen OKI 46861307 inkt kopen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel op internetplatformen als bij boekenwinkels. Onze tip: shop bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze shops bieden de beste service, een grote voorraad en verstrekken doorgaans een voortreffelijk huismerk.

  • Plaatselijke winkels: Hema, Albert Heijn, Action, Bruna, Expert, Kruidvat, Primera, Jumbo.
  • Populaire internetwinkels als Amazon, Fonq, Blokker, Wehkamp, Bol.com, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • Echte inktspecialisten als Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak interessante kortingsacties.
oki-46861307-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 46861307 inkt van OKI kopen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De OKI 46861307 toner cyaan hoge capaciteit originele blauwe toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden geproduceerd door OKI en leveren een optimaal resultaat. Deze toners werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met lastige foutmeldingen of storingen. Onze tip als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

  • Originele tonercartridges van OKI hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen frustrerende foutcodes en printerstoringen. Je kunt altijd printen.
  • Een belangrijk nadeel van originele toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld kost het €204,50).

OKI 46861307 toner cyaan hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Probeer dan eens imitatie inkt van derden. Het 46861307 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lage stukprijs en omdat de inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

  • OKI 46861307 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
  • Een belangrijk voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt ten opzichte van merk-inkt.
  • De printkwaliteit is verrassend goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
  • De schaduwkant van klooninkt is dat je te maken krijgt met storingscodes en foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de toners

Heb je intussen de cyaan inkt van OKI geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de onderstaande tabel tref je alledaagse inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Komt vaak voor bij namaak-inkt. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Toner wordt niet herkend.Bekijk of je de beschermingstape verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
Printerinkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Wat je kunt doen isom de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt.Wacht met het afdrukken, verwijder de lekkende toner en zorg dat je alles grondig reinigt. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest gangbare afdrukproblemen bij de OKI 46861307 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de OKI 46861307 toner cyaan hoge capaciteit toner?
De huidige kostprijs van de OKI 46861307 met kleurcode cyaan (blauw) toner is om en nabij de €169,01 excl. de btw (€204,50 inclusief de btw). Als je een multipack of voordeelverpakking bestelt liggen de kosten op zo’n €409,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het serienummer 46861307 ben je doorgaans voordeliger uit. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is voordeliger (+/- €102,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat kan ik doen?
Soms gebeurt het dat een nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Controleer of de patronen goed vast zitten, en controleer of je het ontluchtingslabel juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en kies voor het reinigingsprogramma.

Is een OKI 46861307 toner cyaan hoge capaciteit huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 46861307 alternatief kiezen is over het algemeen niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper ten opzichte van originele inkt. Het tarief is lager en de inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de prints is uitstekend. Nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met storingen of foutmeldingen. Zulke storingen kan je normaliter simpel verhelpen.

Hoe werkt de OKI 46861307 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit karwei kan je aan de slag met een de navulinkt set die beschikbaar is voor het OKI inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarop volgend injecteer je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als laatste mag je alles in elkaar zetten. Als check bekijk je of de nagevulde OKI inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie