bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44059255 cyaan / blauw toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste OKI 44059255 inkt toner? Op deze pagina bieden wij de meest bekende printshops voor spotgoedkope toners. Het patroon OKI 44059255 toner cyaan hoge capaciteit met de kleur cyaan (blauw) is geschikt voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) toners van OKI. Een groeiend aantal shops zoals Handyman.nl en Easy-ink verstrekken ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€162,50
Huismerk verkoopprijs€81,25
MerkOKI
SoortOKI 44059255 toner cyaan hoge capaciteit
Serienummer44059255
Officiële kleurcyaan
Printcapaciteit10.000 prints
EAN-nummer5031713052609

Goedkoopste OKI 44059255 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 44059255 toner is 10.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je bestelt het dan veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktweb.nl & Office Centre zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. In de basis leveren zij ook een goed huismerk.

  • De voordeligste inkt schaf jij aan via verkopers als Easy-ink en inktknaller.nl.
  • Originele 44059255 inkt toners haal je in huis vanaf €162,50.
  • OKI imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is erg goed.
  • Ga voor een XL-toner met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
  • Andere tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, test de diverse eco-printinstellingen (alssnel printen) of probeer lettertypes zoals Courier & Brush Script.
  • Via onze website vind je de populairste winkels waar je probleemloos en snel 44059255 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen OKI 44059255 toner cyaan hoge capaciteit vergelijken
OKI toners zijn normaal gesproken vrji duur. Een dergelijke blauwe tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €178,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je circa €162,50. De beste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is te bestellen v.a. €81,25. Meer daarover lees je onder het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
OKI 44059255 toner cyaan hoge capaciteit originele inkt€162,50
OKI 44059255 toner cyaan hoge capaciteit multipack (merk toners)€325,00
OKI 44059255 toner cyaan hoge capaciteit huismerk inkt * €81,25
OKI 44059255 toner cyaan hoge capaciteit huismerk duopack * €162,50
Overzicht met prijzen van de 44059255 tonercartridge (blauw) in april 2024. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van OKI aanvragen?

Gelijk OKI 44059255 inkt kopen? Deze toner of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online winkels als in de winkel in de buurt. Onze tip: bezoek een een internet printshop. Dergelijke aanbieders hebben betrouwbare service, bezorgen supersnel aan huis en faciliteren normaal gesproken een voortreffelijk huismerk.

  • Winkels in de omgeving: Action, Bruna, Hema, Handyman, Media Markt, Kruidvat, Jumbo, Primera.
  • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Ebay, Fonq, Coolblue, Blokker, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
  • De bekende inktshops als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en bieden de hoogste kortingen.
oki-44059255-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 44059255 inkt van OKI kopen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De OKI 44059255 toner cyaan hoge capaciteit originele blauwe toner is dan de beste keuze. Deze toners worden gemaakt door OKI en resulteren in de mooiste prints. Deze doen wat ze moeten doen en je krijgt geen lastige storingscodes en foutmeldingen. De beste optie als je hoge kwaliteit prints wilt en niet van gepruts houdt.

  • Originele tonercartridges van OKI hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
  • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
  • Geen lastige storingen en foutcodes. Ze werken altijd.
  • Een belangrijk nadeel van merk toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €162,50).

OKI 44059255 toner cyaan hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kies dan voor namaak-inkt van derde leveranciers. Het 44059255 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is fors goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en omdat de inktpatronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor minder geld. Een aanrader als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

  • OKI 44059255 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
  • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt ten opzichte van originele inktpatronen.
  • De kwaliteit is vrijwel hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
  • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van storingen en foutcodes.

Issues bij het vervangen van jouw toners

Heb je ondertussen de cyaan inkt van OKI geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de tabel hieronder vind je gangbare printproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Komt vaak voor bij klooninkt. Klik op “ok” en ga door met afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Controleer nog eens of je het plakkertje hebt weggedaan en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en begin met het standaard onderhoud.
De printkop is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om op die manier de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder de lekkende toner en reinig de complete printer. Plaats altijd een nieuw product.
De meest voorkomende problemen aangaande OKI 44059255 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de OKI 44059255 toner cyaan hoge capaciteit toner?
De huidige kostprijs van de OKI 44059255 bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) toner is doorgaans +/- €134,30 excl. btw (dat is €162,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack bestelt liggen de kosten op zo’n €325,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het serienummer 44059255 kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €81,25) en het aantal printjes ligt hoger (gevuld met meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Dit los je als volgt op: achterhaal de status van de patronen in de printer, en loop nog eens na of je het beschermkapje weg hebt gehaald. Download de juiste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het OKI 44059255 toner cyaan hoge capaciteit huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk 44059255 alternatief inkopen is in de regel een goed idee. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper in vergelijking met originele producten. Het tarief is gunstiger en deze inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit is praktisch dezelfde. Een minpunt is dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je doorgaans zelfstandig oplossen.

Voor een voordelige prijs de OKI 44059255 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor deze handeling werk je met een unieke navul inkt set die past bij het OKI inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder de capsule. Voorts plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het inktpatroon. Verder kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Nadien test je uit of de budget OKI inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie