bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 00079801 zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste OKI 00079801 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de meest populaire inktwebshops voor spotgoedkope toners. Artikel OKI 00079801 toner zwart met de kleur zwart (black) kun je gebruiken voor jouw zakelijke documenten. Populair zijn de “echte” toners van OKI. Velerlei inktwebshops zoals bijvoorbeeld Staples of bol.com verkopen ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs ligt een stuk lager, er zit meer inkt in en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€30,50
Huismerk verkoopprijs€15,25
FabrikantOKI
TypeOKI 00079801 toner zwart
Serienummer79801
Kleur omschrijvingzwart
Intensiteit1.875 prints
EAN5031713451839

Goedkoopste OKI 00079801 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 79801 toner is 1.875 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je koopt het veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Inkt.nl en Inktbaas.nl zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze bieden een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Gewoonlijk beschikken ze over een betrouwbaar huismerk.

  • Aantrekkelijke inkt is aan te schaffen bij leveranciers als Inktshop.nl & Staples.
  • Originele 79801 inkt toners haal je in huis vanaf €30,50.
  • OKI imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De afdrukkwaliteit is erg goed.
  • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk wordt dan lager.
  • Instructies om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (bijv. snel-modus) of probeer lettertypes zoals Ryman Eco en Calibri.
  • Via onze website klik je direct door naar erkende verkooppunten waar je moeiteloos 79801 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen OKI 00079801 toner zwart vergelijken
OKI toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €33,55. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €30,50. De meest betaalbare optie is alternatieve huismerk inkt. Reken op een bedrag van €15,25. Bekijk ook info over voordelen en gevaren van huismerk toners. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
OKI 00079801 toner zwart originele inkt€30,50
OKI 00079801 toner zwart multipack (merk toners)€61,00
OKI 00079801 toner zwart huismerk inkt * €15,25
OKI 00079801 toner zwart huismerk duopack * €30,50
Tabel met prijzen voor de 79801 tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van OKI aanschaffen?

Direkt OKI 00079801 inkt kopen? Deze toner of huismerk alternatieven zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online aanbieders als bij computerwinkels. Kooptip: ga naar een inkt-speciaalzaak op internet. Deze leveranciers bieden de beste service, kunnen snel thuisbezorgen en voeren tevens een prima huismerk.

  • Winkels in de regio: Bruna, Handyman, Action, Hema, Media Markt, Kruidvat, Jumbo, Primera.
  • Grote platformen als Fonq, Ebay, Coolblue, Amazon, Blokker, Bol.com breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
  • Toonaangevende inktwebwinkels als Inkt.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben vaak de scherpste prijs.
oki-00079801-zwart-black-toner

Originele zwarte 79801 inkt van OKI kopen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De OKI 00079801 toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden vervaardigd door OKI en bieden standaard een hoge kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je wilt printen in hoge kwaliteit en je geen zin hebt in foutmeldingen.

  • Originele tonercartridges van OKI zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen hinderlijke storingen of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
  • Het grootste nadeel van originele toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld kost het €30,50).

OKI 00079801 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Probeer dan eens imitatie inkt van derde partijen. Het 79801 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een scherpe stukprijs en omdat de patronen volledig worden gevuld. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Onze tip als je met name let op de prijs.

  • OKI 00079801 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat ze gevuld zijn met meer inkt vergeleken met originele inktpatronen.
  • De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
  • Het nadeel van namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je de zwart inkt van OKI geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In het schema hieronder vind je algemene printproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Gebeurt vaak bij huismerken. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Onderzoek of je het beschermmateriaal weg hebt gehaald en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printkop is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Een voordeliger alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
Lekkende tonercartridge.Zet de printer uit, verwijder snel alle toners en maak alles direct schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest voorkomende inktproblemen m.b.t. OKI 00079801 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Welke prijzen zijn bekend voor de OKI 00079801 toner zwart toner?
De kostprijs van een OKI 00079801 met kleurcode zwart (black) toner is gewoonlijk €25,21 excl. btw (dus €30,50 inclusief btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking neemt betaal je uiteindelijk zo’n €61,00. Door te printen met een huismerk toner met de fabrikantcode 79801 ben je doorgaans voordeliger uit. Het tarief voor huismerk-toners is voordeliger (+/- €15,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuwe toner niet wordt herkend. Je kunt het volgende proberen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer nog eens of je het ontluchtingslabel juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en start het reinigingsprogramma.

Is een OKI 00079801 toner zwart huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 79801 alternatief kopen is een veel gevallen een goed idee. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper dan originele producten. Het tarief is gunstiger en de patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de prints doet amper onder voor merkinkt. Een negatieve kant is dat er sprake kan zijn van foutmeldingen of storingen. Dergelijke problemen kan je meestal snel verhelpen.

Kan ik de OKI 00079801 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt raden we alleen aan voor gevorderden. Hiervoor gebruik je navulinkt set die ontwikkeld is voor het OKI inktpatroon. Op internet vind je precies hoe dit werkt: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Nu kun je alles weer in elkaar zetten. Aansluitend test je of de nieuwe OKI inkt correct functioneert door een testprint te draaien.

Plaats een reactie