bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44992401 zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste OKI 44992401 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl vergelijk je de meest populaire aanbieders voor extra voordelige toners. Artikel OKI 44992401 toner zwart met de kleur zwart (black) is te gebruiken voor al jouw basic zwart-wit printjes. Populair zijn de merkproducten van OKI. Meerdere verkooppunten zoals Inkt-bestellen.nl of Easy-ink bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is erg scherp, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€60,50
Huismerk vanafprijs€30,25
FabrikantOKI
ArtikelOKI 44992401 toner zwart
Artikelcode44992401
Officiële kleurzwart
Intensiteit1.500 prints
EAN-nummer5031713055365

Goedkoopste OKI 44992401 inkt bestellen maart 2024

De capaciteit van de 44992401 toner is 1.500 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. replacedirect & Goedkoopprinten.nl zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze hanteren een gigantisch aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Over het algemeen verkopen ze ook een goedkoop huismerk.

  • Inkt deals schaf jij aan via leveranciers zoals 112supplies & printerinktshop.nl.
  • Originele 44992401 inkt toners koop je online vanaf €60,50.
  • OKI imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
  • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Per printje is dat goedkoper.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (zoals printen in concept) en overweeg een lettertype als Ecofont Sans & Brush Script.
  • Via deze site vind je de betrouwbaarste shops waar je voordelig en snel 44992401 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen OKI 44992401 toner zwart vergelijken
OKI toners zijn niet goedkoop. Een dergelijke zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €66,55. In de webshops is dat voordeliger en betaal je gemiddeld €60,50. De voordeligste optie is het huismerk (klooninkt). Deze is er omgerekend al voor €30,25. Ook interessant: besparen dankzij huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
OKI 44992401 toner zwart originele inkt€60,50
OKI 44992401 toner zwart multipack (merk toners)€121,00
OKI 44992401 toner zwart huismerk inkt * €30,25
OKI 44992401 toner zwart huismerk duopack * €60,50
Geschatte prijzen van de 44992401 tonercartridge (black) in maart 2024. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van OKI bestellen?

Gemakkelijk OKI 44992401 inkt kopen? Deze toner of alternatieven van het huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel via online winkels als bij kantoorwinkels. Belangrijk: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Dergelijke aanbieders bieden de beste service, de meeste voorraad en bieden bovendien een uitmuntend huismerk.

  • Plaatselijke winkels: Albert Heijn, Action, Handyman, Bruna, Jumbo, Media Markt, Kruidvat, Primera.
  • Grote webwinkels als Fonq, Coolblue, Ebay, Amazon, Bol.com, Wehkamp bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • Toonaangevende inktwinkels als 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste hulp en hebben doorgaans de beste deals.
oki-44992401-zwart-black-toner

Originele zwarte 44992401 inkt van OKI kopen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De OKI 44992401 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste koop. Deze toners worden vervaardigd door OKI en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met storende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste keuze als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het gewoon plug&play moet zijn.

  • Originele inktpatronen van OKI bieden de beste kwaliteit prints.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
  • De negatieve kant van de “echte” merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €60,50).

OKI 44992401 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kies dan voor namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 44992401 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Je kunt zoveel besparen door een hele lage prijs per toner en omdat de patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Een aanrader als je de goedkoopste prints wilt maken.

  • OKI 44992401 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
  • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen merk-inkt.
  • De printkwaliteit is bijna net zo goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
  • Het grootste nadeel van budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door printerstoringen en foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de zwart inkt van OKI vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In het onderstaande overzicht zie je gangbare printproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerken. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Toner wordt niet herkend.Controleer nog eens of je het plakkertje goed verwijderd hebt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het is nog verstandiger om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop met printen, verwijder de verschillende toners en maak alles grondig schoon. Stuur het defecte product retour.
Alledaagse inktproblemen in relatie tot OKI 44992401 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is de OKI 44992401 toner zwart toner?
De adviesprijs van de OKI 44992401 met de kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €50,00 excl. de btw (dat betekent €60,50 inclusief btw). Zodra je een duopack of voordeelverpakking kiest betaal je ongeveer €121,00. Door te printen met een huismerk toner met de code 44992401 ben je doorgaans voordeliger uit. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is interessanter (+/- €30,25) en het aantal printjes ligt hoger (ze bevatten meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat nu?
Soms gebeurt het dat een nieuw patroon het niet doet. We bieden daarom een aantal oplossingen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en controleer nog eens of je het kapje helemaal hebt verwijderd. Download de juiste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is een OKI 44992401 toner zwart huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 44992401 alternatief gebruiken is een veel gevallen niet verkeerd. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper in verhouding tot originele inktpatronen. De prijs is voordeliger en de patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printjes is praktisch dezelfde. Waar je op moet letten is dat je te maken kunt krijgen met storingen en foutcodes. Dit soort storingen kan je vaak zelfstandig oplossen.

Op welke manier kan ik de OKI 44992401 toner navullen?
Een toner bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Voor deze handeling werk je met navulinkt sets die toepasbaar zijn op het OKI inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. Daarna spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Afsluitend mag je het product met elkaar verbinden. Aansluitend probeer je of de vernieuwde OKI inkt goed werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie