bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 43034808 zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste OKI 43034808 inkt toner? Op deze pagina vergelijk je erkende winkels voor goedkope toners. De OKI 43034808 toner zwart met kleurcode zwart (black) kun je gebruiken voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Je kunt kiezen uit originele patronen van OKI. Diverse printshops als Handyman.nl & printershop faciliteren ook hele goede huismerk-patronen. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€47,50
Huismerk vanafprijs€23,75
MerkOKI
TypeOKI 43034808 toner zwart
Seriecode43034808
Kleurzwart
Capaciteit1.500 prints
EAN5031713027461

Goedkoopste OKI 43034808 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 43034808 toner is 1.500 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je krijgt het dan financieel interessanter dan in een lokale shop. Sneltoner.nl en printerinktshop.nl zijn suggesties voor het aanschaffen van originele OKI toners. Ze hanteren een gigantisch aanbod en geven advies / service. Over het algemeen voeren ze ook een betrouwbaar huismerk.

  • De voordeligste inkt is te koop bij webshops zoals Inkt.nl & inktknaller.nl.
  • Originele 43034808 inkt toners haal je in huis vanaf €47,50.
  • OKI imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
  • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
  • Adviezen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (alsdraft mode) of selecteer een zuinig lettertype als Ecofont en Calibri.
  • Via dit portaal vind je de meest populaire bedrijven waar je voordelig en snel 43034808 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen OKI 43034808 toner zwart vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Dit type zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €52,25. Via internet is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €47,50. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt. Deze zijn er al vanaf €23,75. Ook relevant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
OKI 43034808 toner zwart originele inkt€47,50
OKI 43034808 toner zwart multipack (merk toners)€95,00
OKI 43034808 toner zwart huismerk inkt * €23,75
OKI 43034808 toner zwart huismerk duopack * €47,50
Prijsoverzicht van de 43034808 tonercartridge (black) in april 2024. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van OKI aanschaffen?

Snel OKI 43034808 inkt kopen? Deze specifieke toner (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel online als bij winkeliers. Ons advies: bezoek een een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en voeren normaal gesproken een prima huismerk.

  • Winkels in de omgeving: Handyman, Action, Bruna, Hema, Kruidvat, Media Markt, Expert, Primera.
  • Populaire internetwinkels als Fonq, Blokker, Ebay, Wehkamp, Bol.com, Amazon bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • Populaire inktaanbieders als Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden een top-service en hebben doorgaans de beste deals.
oki-43034808-zwart-black-toner

Originele zwarte 43034808 inkt van OKI kopen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De OKI 43034808 toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden vervaardigd door OKI en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je voorkomt vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je geen zin hebt in foutmeldingen.

  • Originele patronen van OKI zorgen voor het beste resultaat.
  • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
  • Geen frustrerende printerstoringen en foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
  • Een minpunt van originele merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €47,50).

OKI 43034808 toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derden. Het 43034808 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en doordat deze producten simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

  • OKI 43034808 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • Dit komt vooral door het feit dat ze meer volume inkt bevatten dan originele inktpatronen.
  • De kwaliteit van de prints is vergelijkbaar (zeker als je vaak in zwart-wit print).
  • Het nadeel van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen.

Issues bij het vervangen van de toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van OKI geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de bijgaande tabel check je de meest gangbare toner-problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Komt soms voor bij imitatie inkt. Sluit de melding want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gedetecteerd.Controleer of je het beschermmateriaal hebt weggedaan en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en start het onderhoudsprogramma op.
De inkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een goede oplossing is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Een lekkende tonercartridge.Zet de printer meteen stil, onttrek de toner en maak alles grondig schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Relevante issues in relatie tot OKI 43034808 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de OKI 43034808 toner zwart toner?
De verkoopprijs van de OKI 43034808 met de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €39,26 excl. btw (dat is €47,50 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking neemt betaal je ongeveer €95,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het OEM-nummer 43034808 kan je fors besparen. De verkoopprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €23,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, hoe los ik dit op?
Soms komt het voor dat een vol inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Loopt dan de volgende checklist na: controleer of het patroon juist geplaatst is, en achterhaal of je het kapje verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en open het reinigingsprogramma.

Is het OKI 43034808 toner zwart huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 43034808 alternatief gebruiken is een veel gevallen een goed idee. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper vergeleken met merk-inkt. Het tarief is goedkoper en de inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printjes is praktisch dezelfde. Het belangrijkste nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storing en meldingen. Dergelijke problemen kan je veelal zelfstandig herstellen.

Op welke manier kan ik de OKI 43034808 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon raden we alleen aan voor gevorderden. Om dat te doen gebruik je navulinkt set die ontwikkeld is voor het OKI inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder de capsule. In de volgende stap spuit je de zwarte inkt in het reservoir. Verder kan je het patroon opnieuw assembleren. Achteraf bekijk je of de nagevulde OKI inkt juist op het papier gespoten wordt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie