bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44973534 magenta / roze / rood toner

Interesse in de goedkoopste OKI 44973534 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl vergelijk je de meest bekende shops voor goedkope toners. Artikel OKI 44973534 toner magenta met de kleur magenta (roze / rood) is relevant voor al jouw kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor echte merkartikelen van OKI. Diverse verkooppunten zoals bijvoorbeeld Totaalinkt.shop en Easy-ink bieden ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is erg scherp, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€76,50
Huismerk vanafprijs€38,25
FabrikantOKI
TypeOKI 44973534 toner magenta
Artikelcode44973534
Kleurenmagenta
Intensiteit1.500 prints
EAN-nummer5031713055754

Goedkoopste OKI 44973534 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 44973534 toner is 1.500 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je koopt het qua prijs veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Inktcartridge store of Inktdiscount.nl zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele OKI toners. Ze verkopen heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Standaard beschikken ze over een goed huismerk.

  • De goedkoopste inkt bestel je online bij aanbieders zoals 123inkt & Goedkoopprinten.nl.
  • Originele 44973534 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €76,50.
  • OKI imitatie inkt heeft erg veel voordelen. Je levert maar weinig kwaliteit in.
  • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
  • Andere tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijvoorbeeld milieuvriendelijk) en overweeg een lettertype als Courier en Calibri.
  • Via onze website vergelijk je geschikte verkooppunten waar je voordelig en snel 44973534 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen OKI 44973534 toner magenta vergelijken
OKI toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort rode tonercartridge heeft een prijs van zo’n €84,15. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €76,50. De goedkoopste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze zijn er al vanaf €38,25. Ook interessant: besparen dankzij huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
OKI 44973534 toner magenta originele inkt€76,50
OKI 44973534 toner magenta multipack (merk toners)€153,00
OKI 44973534 toner magenta huismerk inkt * €38,25
OKI 44973534 toner magenta huismerk duopack * €76,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 44973534 tonercartridge (roze / rood) in april 2024. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van OKI verkrijgen?

Snel OKI 44973534 inkt bestellen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel bij internet-aanbieders als bij boekhandels. Onze tip: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze winkels bieden altijd ondersteuning, kunnen uit eigen magazijn leveren en bieden vaak een heel behoorlijk huismerk.

  • Plaatselijke winkels: Bruna, Hema, Action, Albert Heijn, Media Markt, Primera, Expert, Kruidvat.
  • Grote webwinkels als Fonq, Bol.com, Amazon, Ebay, Blokker, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • Toonaangevende inktwebshops als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste zoekfunctie en zijn het scherpst qua prijs.
oki-44973534-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 44973534 inkt van OKI bestellen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De OKI 44973534 toner magenta originele rode toner stelt jou niet teleur. De toners zijn afkomstig van OKI en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze toners werken altijd na plaatsing en je krijgt geen frustrerende foutmeldingen. Onze tip als je wilt printen in hoge kwaliteit en het vooral simpel moet zijn.

  • Originele inktpatronen van OKI bieden de hoogste printkwaliteit.
  • Je garantie blijft gewoon behouden.
  • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Na plaatsing direct printen.
  • Het grootste nadeel van originele toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €76,50).

OKI 44973534 toner magenta huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan klooninkt van derden. Het 44973534 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en omdat de inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Onze tip als je met name let op de prijs.

  • OKI 44973534 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
  • De belangrijkste reden hiervan is dat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van inkt van het merk zelf.
  • De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde (zeker in zwart-wit).
  • Een minpunt van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van je toners

Heb je de (huismerk) magenta inkt van OKI vervangen maar kan je nog niet printen? In de onderstaande tabel bekijk je de meest voorkomende printproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Komt vaak voor bij huismerk-toners. Sluit de melding en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Achterhaal of je het beschermkapje goed verwijderd hebt en maak de toner schoon met een droge doek.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en voer het onderhoudsproces uit.
De printkop is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het is ook een idee om even elke week een testafdrukje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Zet de printer meteen stil, onttrek de toner en zorg dat je alles grondig reinigt. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
De meest bekende toner-problemen met betrekking tot OKI 44973534 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een OKI 44973534 toner magenta toner?
De kostprijs van een OKI 44973534 met de kleur magenta (roze / rood) toner is standaard zo’n €63,22 excl. de btw (dat maakt €76,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking / duopack koopt kost het ongeveer €153,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de code 44973534 kan je fors besparen. De adviesprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €38,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een gloednieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Er zijn een aantal easy fixes bekend: achterhaal de status van de patronen in de printer, en check of je het beschermkapje hebt losgemaakt. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een OKI 44973534 toner magenta huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 44973534 alternatief gebruiken is bijna altijd niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper in verhouding tot merkinkt. De aanschafprijs is gunstiger en deze inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De printkwaliteit gaat er amper op achteruit. Een aandachtspunt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je veelal eenvoudig oplossen.

Voor een voordelige prijs de OKI 44973534 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Hiervoor koop je een unieke navul inkt set die past bij het OKI inktpatroon. Op internet is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Hierna spuit je de rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Later mag je het product opnieuw vastklikken. Achteraf test je uit of de nieuwe OKI inkt goed op het papier komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie