bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 43034806 magenta / roze / rood toner

Interesse in de goedkoopste OKI 43034806 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl vind je de populairste webshops voor extra voordelige toners. Deze OKI 43034806 toner magenta met kleurcode magenta (roze / rood) is ideaal voor prachtige kleurrijke printjes. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van OKI. Diverse aanbieders als o.a. Printabout.nl & Inktshop.nl leveren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€63,50
Huismerk tarieven€31,75
MerkOKI
ModelOKI 43034806 toner magenta
Artikelcode43034806
Kleurmagenta
Printcapaciteit1.500 prints
EAN-code5031713027447

Goedkoopste OKI 43034806 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 43034806 toner is 1.500 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je bestelt het dan een stuk goedkoper dan bij een regionale speciaalzaak. Bol.com of Staples zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele OKI toners. Ze hebben een groot aanbod en geven extra ondersteuning. In de regel hanteren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

  • De goedkoopste inkt koop je via internet bij shops zoals Inkt.nl & Printabout.nl.
  • Originele 43034806 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €63,50.
  • OKI imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is gewoon erg goed.
  • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk dan aan beperkte kwaliteit) en kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic en Brush Script.
  • Via onze vergelijker check je de meest bekende verkopers waar je snel en simpel 43034806 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen OKI 43034806 toner magenta vergelijken
OKI toners zijn best prijzig. Een dergelijke rode tonercartridge heeft een prijs van zo’n €69,85. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €63,50. De gunstige optie is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €31,75. Klik verder naar: voordelen en gevaren van huismerk toners. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
OKI 43034806 toner magenta originele inkt€63,50
OKI 43034806 toner magenta multipack (merk toners)€127,00
OKI 43034806 toner magenta huismerk inkt * €31,75
OKI 43034806 toner magenta huismerk duopack * €63,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 43034806 tonercartridge (roze / rood) in april 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van OKI bestellen?

Gemakkelijk OKI 43034806 inkt bestellen? Dit type toner of alternatieven van het huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel bij online aanbieders als in de winkel in de buurt. Kooptip: koop altijd bij een internet printshop. Deze partijen bieden de beste service, een grote voorraad en hebben meestal een uitmuntend huismerk.

  • Retailers: Albert Heijn, Hema, Handyman, Bruna, Primera, Jumbo, Expert, Media Markt.
  • Bekende webshops als Ebay, Bol.com, Wehkamp, Amazon, Fonq, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
  • Erkende inktwebwinkels als Inktweb.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste hulp en stunten regelmatig met hoge kortingen.
oki-43034806-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 43034806 inkt van OKI kopen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De OKI 43034806 toner magenta originele rode toner stelt jou niet teleur. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van OKI en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van storende waarschuwingen of foutmeldingen. Ons advies als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en niet van gepruts houdt.

  • Originele inktpatronen van OKI zorgen voor het beste resultaat.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Ze werken altijd.
  • Het grootste nadeel van originele toners is dat het vrij duur is (gemiddeld €63,50).

OKI 43034806 toner magenta huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derde partijen. Het 43034806 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dat komt door een scherpe stukprijs en omdat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor minder geld. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

  • OKI 43034806 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat er meer inkt in zit als je het vergelijkt met originele inkt.
  • De printkwaliteit is prima (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
  • Een minpunt van budget inkt is dat je last hebt van storingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de magenta inkt van OKI geplaatst maar kan je nog niet printen? In de volgende tabel vind je de meest bekende inktproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Klik op “ok” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Achterhaal of je de beschermingstape goed verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Ik zie strepen op mijn printjes.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
De printerinkt droogt uit.Kies voor het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. De beste tips is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Zet de printer meteen stil, haal alle toner uit de printer en maak alles direct goed schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Bekende toner-problemen m.b.t. OKI 43034806 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat zijn de kosten van de OKI 43034806 toner magenta toner?
De prijs van een OKI 43034806 bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) toner is ongeveer €52,48 excl. de btw (wat neerkomt op €63,50 inclusief btw). Indien je een duopack of voordeelverpakking prefereert betaal je ongeveer €127,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het nummer 43034806 kan je fors besparen. Het tarief voor huismerk-toners is interessanter (+/- €31,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuwe toner niet wordt opgepakt. Loop eerst de volgende punten eens na: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het beschermkapje juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het OKI 43034806 toner magenta huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 43034806 alternatief kiezen is bijna altijd niet schadelijk. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. Het tarief is goedkoper en deze toners zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Een negatieve kant is dat je te maken kunt krijgen met waarschuwingen of foutmeldingen. Deze kan je meestal simpel oplossen.

Kan ik de OKI 43034806 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Daarvoor gebruik je een speciale set navulinkt voor het OKI inktpatroon. Op internet is een groot aantal tips te vinden: Verwijder de capsule. Hierna spuit je de rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Verder kun je alles weer terugzetten in originele staat. Tenslotte achterhaal je of de vernieuwde OKI inkt goed werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie