bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 46490401 geel / yellow toner

Op zoek naar de goedkoopste OKI 46490401 inkt toner? Via onze vergelijk-tool vind je goede printwinkels voor extra voordelige toners. Het artikel OKI 46490401 toner geel met kleur geel (yellow) is uitermate geschikt voor scherpe kleurrijke afdrukken. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van OKI. Diverse printwinkels zoals bijvoorbeeld Totaalinkt.shop & Inkclub verkopen ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is vele malen lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€58,50
Huismerk verkoopprijs€29,25
LeverancierOKI
TypeOKI 46490401 toner geel
Serienummer46490401
Kleurgeel
Capaciteit1.500 prints
EAN-nummer5031713067658

Goedkoopste OKI 46490401 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 46490401 toner is 1.500 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je krijgt het dan financieel interessanter dan in een lokale shop. Inktshop.nl of Paradigit zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele OKI toners. Ze hebben duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. In de regel hanteren zij ook een goed huismerk.

  • Inkt aanbiedingen koop je via internet bij leveranciers zoals 112supplies of inktknaller.nl.
  • Originele 46490401 inkt toners koop je vanaf €58,50.
  • OKI imitatie inkt kost vaak maar de helft. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). Per printje is dat goedkoper.
  • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijv. milieuvriendelijk) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont of Baskerville Old Face.
  • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar betrouwbare inktwebshops waar je voordelig en snel 46490401 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen OKI 46490401 toner geel vergelijken
OKI toners kunnen best duur zijn. Een dergelijke gele tonercartridge kost in de winkel al snel €64,35. In de webshops is dat voordeliger en kost het zo’n €58,50. De goedkoopste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is te bestellen v.a. €29,25. Klik verder naar: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
OKI 46490401 toner geel originele inkt€58,50
OKI 46490401 toner geel multipack (merk toners)€117,00
OKI 46490401 toner geel huismerk inkt * €29,25
OKI 46490401 toner geel huismerk duopack * €58,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 46490401 tonercartridge (yellow) in april 2024. * Disclaimer: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van OKI aanschaffen?

Vandaag nog OKI 46490401 inkt kopen? Dit type toner (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel online als bij computerzaken. Ons advies: bestel sowieso bij een online inktspeciaalzaak. Deze bedrijven hebben betrouwbare service, hebben de snelste levertijd en hanteren tevens een voortreffelijk huismerk.

  • Winkels in de omgeving: Bruna, Action, Albert Heijn, Handyman, Primera, Expert, Jumbo, Media Markt.
  • Landelijke winkels als Wehkamp, Ebay, Amazon, Coolblue, Blokker, Bol.com hebben ook een uitstekend aanbod.
  • Online inktspecialisten als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en bieden de hoogste kortingen.
oki-46490401-geel-yellow-toner

Originele gele 46490401 inkt van OKI bestellen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De OKI 46490401 toner geel originele gele toner voorziet hierin. De toners worden gefabriceerd door OKI en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met vervelende foutmeldingen. Onze aanbeveling als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet zit te wachten op storingen.

  • Originele inktpatronen van OKI zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
  • Geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Je kunt altijd printen.
  • Een minpunt van originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld betaal je €58,50).

OKI 46490401 toner geel huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kijk eens naar namaak-inkt van derde partijen. Het 46490401 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere prijs van de toner en doordat deze inktpatronen meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Een aanrader als je met name let op de prijs.

  • OKI 46490401 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
  • Dit komt vooral door het feit dat er meer inkt in zit vergeleken met originele inkt.
  • De kwaliteit van de prints is verrassend goed (zeker in zwart-wit).
  • De schaduwkant van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met printerstoringen en foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je toners

Heb je de geel inkt van OKI vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de volgende tabel bekijk je bekende problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt soms voor bij klooninkt. Klik de foutmelding weg en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: toner ontbreekt.Onderzoek of je het beschermkapje weg hebt gehaald en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
De printer laat strepen achter op op het papier.Voer een toners check uit en start het onderhoudsprogramma op.
De inkt is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop schoon te maken. Een goede oplossing is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Wacht met het afdrukken, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en reinig de printer grondig. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Alledaagse problemen met de OKI 46490401 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de OKI 46490401 toner geel toner?
De huidige kostprijs van de OKI 46490401 met kleuromschrijving geel (yellow) toner is doorgaans +/- €48,35 excl. btw (dus €58,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack selecteert betaal je ongeveer €117,00. Door te printen met een huismerk toner met de code 46490401 betaal je een veel lagere prijs. De adviesprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €29,25) en maximale aantal afdrukken is beter (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, hoe los ik dit op?
Soms komt het voor dat een nieuw inktpatroon weigert. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en check of je het dopje / plastic verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon en start het interne reinigingsprogramma.

Is een OKI 46490401 toner geel huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 46490401 alternatief kopen is een veel gevallen een juiste beslissing. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper ten opzichte van merkinkt. De prijs is lager en de inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde. Nadeel is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je meestal eenvoudig verhelpen.

Kan ik ook zelf de OKI 46490401 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Daarvoor neem je een speciale set navulinkt voor het OKI inktpatroon. Op internet kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarna injecteer je de gele inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Nu mag je het product in elkaar klikken. Aansluitend test je of de nagevulde OKI inkt goed op het papier komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie