bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 43459433 geel / yellow toner

Interesse in de goedkoopste OKI 43459433 inkt toner? Via onze vergelijk-tool vergelijk je erkende verkopers voor verrassend goedkope toners. Het patroon OKI 43459433 toner geel met kleurcode geel (yellow) is ideaal voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Er zijn diverse opties binnen de “echte” toners van OKI. Meerdere winkels als bijv. Alleeninkt.nl & Inkt.nl bezorgen ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is vele malen lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€77,50
Huismerk tarief€38,75
MerkOKI
TypeOKI 43459433 toner geel
Productnummer43459433
Kleur omschrijvinggeel
Capaciteit1.500 prints
EAN5031713040613

Goedkoopste OKI 43459433 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 43459433 toner is 1.500 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. 123inkt of Goedkoopprinten.nl zijn goede adressen voor het aanschaffen van originele OKI toners. Ze verkopen heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Vaak voeren ze ook een interessant huismerk.

  • Inkt deals is te koop bij bedrijven zoals Go4inkt of Totaalinkt.shop .
  • Originele 43459433 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €77,50.
  • OKI imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
  • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
  • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, loop alle eco-printinstellingen na (alslage- of gemiddelde kwaliteit) en kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans & Baskerville Old Face.
  • Via onze vergelijker check je populaire aanbieders waar je op een gebruiksvriendelijke manier 43459433 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen OKI 43459433 toner geel vergelijken
OKI toners zijn best prijzig. Een dergelijke gele tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €85,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het zo’n €77,50. De gunstige optie is huismerk-inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €38,75. Meer daarover lees je onder het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
OKI 43459433 toner geel originele inkt€77,50
OKI 43459433 toner geel multipack (merk toners)€155,00
OKI 43459433 toner geel huismerk inkt * €38,75
OKI 43459433 toner geel huismerk duopack * €77,50
Prijstabel voor de 43459433 tonercartridge (yellow) in april 2024. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van OKI bestellen?

Vandaag nog OKI 43459433 inkt bestellen? Dit type toner of huismerk alternatieven hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via online winkels als bij boekhandels. Ons advies: kies voor een online inktshop. Deze shops bieden de beste service, bezorgen supersnel aan huis en voeren doorgaans een kwalitatief huismerk.

  • Fysieke verkooppunten: Bruna, Albert Heijn, Action, Handyman, Jumbo, Primera, Kruidvat, Media Markt.
  • Grote nationale winkels als Ebay, Fonq, Bol.com, Coolblue, Amazon, Wehkamp bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • De grote inktspecialisten als Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden een top-service en bieden de hoogste kortingen.
oki-43459433-geel-yellow-toner

Originele gele 43459433 inkt van OKI bestellen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De OKI 43459433 toner geel originele gele toner is dan wat wij aanraden. De toners zijn afkomstig van OKI en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Een aanrader als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet zit te wachten op storingen.

  • Originele tonercartridges van OKI bieden de beste kwaliteit prints.
  • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
  • Geen hinderlijke foutcodes. Ze werken altijd.
  • De schaduwkant van de “echte” merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €77,50).

OKI 43459433 toner geel huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Bestel dan eens imitatie inkt van derde partijen. Het 43459433 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dat komt door toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze producten eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

  • OKI 43459433 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer volume inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
  • De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar (zeker bij gewone tekstdocumenten).
  • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de geel inkt van OKI geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de bijgaande tabel bekijk je gangbare issues inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Gebeurt vaak bij huismerk-toners. Negeer de melding en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: toner ontbreekt.Controleer of je de beschermingstape verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Check of je toners goed in de printer zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Als oplossing raden we aan om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt.Wacht met het afdrukken, haal de betreffende toner uit de printer en maak de houder schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Veel voorkomende afdrukproblemen in relatie tot OKI 43459433 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de adviesprijs van de OKI 43459433 toner geel toner?
De gemiddelde kostprijs van de OKI 43459433 bedoeld voor de kleur geel (yellow) toner is gemiddeld zo’n €64,05 excl. de btw (dat betekent €77,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking neemt betaal je uiteindelijk zo’n €155,00. Dankzij een huismerk toner met de code 43459433 kan je nog meer besparen. De adviesprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €38,75) en ze hebben meer printcapaciteit (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Soms gebeurt het dat een net nieuw inktpatroon niet wordt herkend. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en onderzoek of je het plasticje weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en kies voor het reinigingsprogramma.

Is een OKI 43459433 toner geel huismerk alternatief slim?
Het huismerk 43459433 alternatief gebruiken is in de regel lucratief. Namaak inkt is soms wel 65% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. De prijs is gunstiger en deze inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is nagenoeg hetzelfde. Nadeel is dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen. Zulke storingen kan je vaak snel herstellen.

Tegen lage kosten de OKI 43459433 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je thuis doen. Voor dit karwei kies je voor de navulinkt set die beschikbaar is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites vind je precies hoe dit werkt: Start met het verwijderen van het omhulsel. Vervolgens injecteer je de gele inkt in het aangegeven gaatje. Als laatste kun je alles weer met elkaar verbinden. Achteraf achterhaal je of de gekloonde OKI inkt goed werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie