bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 46490403 cyaan / blauw toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste OKI 46490403 inkt toner? Via onze vergelijk-tool helpen wij jou aan een overzicht met de populairste printshops voor voordelige toners. Het artikel OKI 46490403 toner cyaan met de kleur cyaan (blauw) is te gebruiken voor mooie levendige kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van OKI. Verschillende inktwebshops zoals inktknaller.nl of Inkclub bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. Je betaalt een stuk minder, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€58,50
Huismerk vanafprijs€29,25
MerkOKI
ArtikelOKI 46490403 toner cyaan
Productnummer46490403
Kleurcodecyaan
Effectiviteit1.500 prints
EAN-nummer5031713067672

Goedkoopste OKI 46490403 inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 46490403 toner is 1.500 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het stukken voordeliger dan in een lokale shop. 112supplies en inktknaller.nl zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze beschikken over over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Vaak beschikken ze over een goedkoop huismerk.

  • Aanbiedingen met inkt is te koop bij verkooppunten zoals replacedirect & Handyman.nl.
  • Originele 46490403 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €58,50.
  • OKI imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
  • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
  • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk dan aan beperkte kwaliteit) & selecteer een zuinig lettertype als Courier of Times New Roman.
  • Via dit portaal klik je direct door naar erkende inktwebshops waar je goedkoop en eenvoudig 46490403 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen OKI 46490403 toner cyaan vergelijken
OKI toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit type blauwe tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €64,35. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het zo’n €58,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (klooninkt). Daarvoor moet je denken aan €29,25. Bekijk de details over besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
OKI 46490403 toner cyaan originele inkt€58,50
OKI 46490403 toner cyaan multipack (merk toners)€117,00
OKI 46490403 toner cyaan huismerk inkt * €29,25
OKI 46490403 toner cyaan huismerk duopack * €58,50
Geschatte prijzen van de 46490403 tonercartridge (blauw) in mei 2024. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van OKI verkrijgen?

Meteen OKI 46490403 inkt kopen? Deze toner (en huismerk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via webshops als bij boekenwinkels. Onze tip: bezoek een een online inktspeciaalzaak. Zij helpen bij problemen, hebben de snelste levertijd en leveren normaal gesproken een voortreffelijk huismerk.

  • Winkels in de buurt: Bruna, Albert Heijn, Action, Handyman, Jumbo, Expert, Kruidvat, Media Markt.
  • Grote platformen als Amazon, Coolblue, Wehkamp, Ebay, Bol.com, Fonq bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • Populaire inktaanbieders als Sneltoner.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een handige zoektool en communiceren dikwijls fikse kortingen.
oki-46490403-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 46490403 inkt van OKI kopen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De OKI 46490403 toner cyaan originele blauwe toner is dan de beste koop. Deze toners worden vervaardigd door OKI en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke foutmeldingen of storingen. De beste koop als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het gewoon plug&play moet zijn.

  • Originele toners van OKI zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen frustrerende printerstoringen en foutmeldingen. Printen werkt altijd.
  • Een minpunt van merktoners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €58,50).

OKI 46490403 toner cyaan huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan imitatie inkt van goedkope merken. Het 46490403 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de toner en omdat deze toners simpelweg meer ML inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

  • OKI 46490403 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
  • De kwaliteit van de afdrukken is verrassend goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
  • Het grootste nadeel van huismerk inkt is dat je last hebt van foutmeldingen of storingen.

Issues bij het vervangen van de toners

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van OKI geplaatst maar kan je nog niet printen? In de volgende tabel bieden we een overzicht met de meest bekende afdrukproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent toner niet.Controleer nog eens of je het kapje helemaal hebt verwijderd en maak de contactpunten schoon.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De toners zijn uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het is nog verstandiger om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Een lekkende tonercartridge.Stop het printen meteen, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak alles direct schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Relevante printproblemen met de OKI 46490403 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de OKI 46490403 toner cyaan toner?
De prijs van een OKI 46490403 met kleurcode cyaan (blauw) toner is ongeveer €48,35 excl. de btw (dat maakt €58,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking / duopack koopt kost het ongeveer €117,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het nummer 46490403 kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €29,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer volume).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, hoe los ik dit op?
Soms gebeurt het dat een net nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Loopt dan de volgende checklist na: Controleer of de patronen goed vast zitten, en controleer nog eens of je het plakkertje los hebt gemaakt. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de toner schoon en start het reinigingsprogramma.

Is een OKI 46490403 toner cyaan huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 46490403 alternatief proberen is een veel gevallen lucratief. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper vergeleken met originele inkt. De aanbiedingsprijs is lager en de toners bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken doet nauwelijks onder. Een minpunt is dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaal gesproken snel herstellen.

Op welke manier kan ik de OKI 46490403 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. Voor die werkzaamheden koop je een speciale set navulinkt voor het OKI inktpatroon. Op Youtube en diverse fora zijn hiervoor handleidingen te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Voorts injecteer je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Afsluitend kan je het product opnieuw assembleren. Ter controle achterhaal je of de bijgevulde OKI inkt op de juiste manier werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie