bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 43459435 cyaan / blauw toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste OKI 43459435 inkt toner? Op deze pagina vergelijk je de populairste webshops voor spotgoedkope toners. Het product OKI 43459435 toner cyaan met de kleur cyaan (blauw) is geschikt voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Kies bijvoorbeeld voor “echte” toners van OKI. Steeds meer printwinkels als Totaalinkt.shop & coolblue.nl bezorgen ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€77,50
Huismerk prijzen€38,75
MerkOKI
TypeOKI 43459435 toner cyaan
Serienummer43459435
Kleur omschrijvingcyaan
Printomvang1.500 prints
EANonbekend

Goedkoopste OKI 43459435 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 43459435 toner is 1.500 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. Inkclub of Totaalinkt.shop zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze beschikken over over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. Gewoonlijk bieden ze ook een goed huismerk.

  • Aantrekkelijke inkt is te bestellen via bedrijven zoals Inktwereld.nl & printerinktshop.nl.
  • Originele 43459435 inkt toners koop je vanaf €77,50.
  • OKI imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is erg goed.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (onder ander snel-modus) en overweeg een lettertype als Ryman Eco & Brush Script.
  • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar erkende verkopers waar je snel en simpel 43459435 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen OKI 43459435 toner cyaan vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Dit model blauwe tonercartridge heeft een adviesprijs van €85,25. Via internet is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €77,50. De meest gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is te bestellen v.a. €38,75. Zie hiervoor ook het kopje voordelen en gevaren van huismerk toners. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
OKI 43459435 toner cyaan originele inkt€77,50
OKI 43459435 toner cyaan multipack (merk toners)€155,00
OKI 43459435 toner cyaan huismerk inkt * €38,75
OKI 43459435 toner cyaan huismerk duopack * €77,50
Geschatte prijzen van de 43459435 tonercartridge (blauw) in april 2024. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van OKI aanvragen?

Meteen OKI 43459435 inkt kopen? Deze toner of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij internet-leveranciers als bij gespecialiseerde winkels. Kooptip: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, de meeste voorraad en voeren bovendien een heel behoorlijk huismerk.

  • Lokale winkels: Handyman, Albert Heijn, Hema, Bruna, Expert, Primera, Media Markt, Kruidvat.
  • Grote webwinkels als Coolblue, Amazon, Bol.com, Ebay, Fonq, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • Online inktaanbieders als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en hebben vaak de scherpste prijs.
oki-43459435-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 43459435 inkt van OKI bestellen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De OKI 43459435 toner cyaan originele blauwe toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden vervaardigd door OKI en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met lastige foutmeldingen of storingen. Een aanrader als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen irritaties wilt.

  • Originele toners van OKI zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen irritante errors of foutcodes. Na plaatsing direct printen.
  • Een minpunt van originele merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €77,50).

OKI 43459435 toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derde leveranciers. Het 43459435 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een scherpe stukprijs en omdat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Ons advies als je vooral goedkoop wilt printen.

  • OKI 43459435 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
  • De belangrijkste reden hiervan is dat huismerkproducten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele merkinkt.
  • De kwaliteit van de printjes is uitstekend (zeker in zwart-wit).
  • Het belangrijkste nadeel van namaak inkt is dat je te maken krijgt met storingscodes en foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van OKI vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht check je de meest gangbare toner-problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Dit zien we vaak bij imitatie inkt. Negeer de melding en ga door met afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende toner.Bekijk of je het ontluchtingslabel los hebt gemaakt en maak de contactpunten schoon.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Voer een toners check uit en start het onderhoudsprogramma op.
Printerinkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het advies van experts is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Lekkende tonercartridge.Stop het printen meteen, verwijder de verschillende toners en maak alles grondig schoon. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Algemene problemen aangaande OKI 43459435 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe duur is de OKI 43459435 toner cyaan toner?
De prijs van een OKI 43459435 met kleurcode cyaan (blauw) toner is om en nabij de €64,05 excl. btw (dus €77,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking of multipack bestelt betaal je ongeveer €155,00. Dankzij een huismerk toner met het serienummer 43459435 kan je fors besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €38,75) en maximale aantal afdrukken is beter (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Soms gebeurt het dat een vol inktpatroon het niet doet. Je kunt het volgende proberen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en onderzoek of je de beschermingstape weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en kies voor het reinigingsprogramma.

Is een OKI 43459435 toner cyaan huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 43459435 alternatief selecteren is vaak niet verkeerd. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper in vergelijking met originele inktpatronen. Het tarief is interessanter en deze toners hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde. Vervelend is wel dat je eventueel last kan krijgen van storingscodes en foutmeldingen. Zulke storingen kan je normaliter eenvoudig verhelpen.

Hoe werkt de OKI 43459435 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Om dat te doen werk je met een unieke navul inkt set die past bij het OKI inktpatroon. Online lees je daarvoor veel tips: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Hierna plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Dan kun je alles weer in elkaar klikken. Als laatste test je uit of de vernieuwde OKI inkt correct functioneert door een testprintje te maken.

Plaats een reactie