bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44250719 cyaan / blauw toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste OKI 44250719 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met geschikte inktwebshops voor verrassend goedkope toners. Het product OKI 44250719 toner cyaan met kleuromschrijving cyaan (blauw) komt van pas bij scherpe kleurrijke afdrukken. Kies bijvoorbeeld voor echte merkartikelen van OKI. Steeds meer winkels zoals Vikingdirect.nl en Inktshop.nl bezorgen ook hele goede huismerk-patronen. Je betaalt een stuk minder, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€105,50
Huismerk tarief€52,75
LeverancierOKI
TypeOKI 44250719 toner cyaan
Productcode44250719
Kleurcyaan
Printcapaciteit1.500 prints
EAN-nummer5031713044550

Goedkoopste OKI 44250719 inkt kopen maart 2024

De capaciteit van de 44250719 toner is 1.500 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dit is een stuk goedkoper dan in een lokale shop. Easy-ink & Inktbaas.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze beschikken over over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Dikwijls leveren zij ook een betrouwbaar huismerk.

  • De beste inkt bestel je online bij leveranciers als inktcartridge store en Mediamarkt.nl.
  • Originele 44250719 inkt toners koop je vanaf €105,50.
  • OKI imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
  • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
  • Andere tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, test de diverse eco-printinstellingen (alsmilieuvriendelijk) en probeer lettertypes zoals Ecofont Sans of Garamond.
  • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar de beste verkopers waar je op een gebruiksvriendelijke manier 44250719 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen OKI 44250719 toner cyaan vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Een dergelijke blauwe tonercartridge heeft een adviesprijs van €116,05. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het om en nabij de €105,50. De beste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is te bestellen v.a. €52,75. Bekijk de details over voordelen en gevaren van huismerk toners. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
OKI 44250719 toner cyaan originele inkt€105,50
OKI 44250719 toner cyaan multipack (merk toners)€211,00
OKI 44250719 toner cyaan huismerk inkt * €52,75
OKI 44250719 toner cyaan huismerk duopack * €105,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 44250719 tonercartridge (blauw) in maart 2024. * N.b.: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van OKI inkopen?

Gelijk OKI 44250719 inkt kopen? Deze toner of alternatieven van het huismerk bieden veel winkels aan. Zowel bij online aanbieders als bij computerzaken. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze partijen helpen bij problemen, hebben de snelste levertijd en voeren vaak een prima huismerk.

  • Winkels in de regio: Albert Heijn, Bruna, Action, Handyman, Expert, Jumbo, Kruidvat, Media Markt.
  • Populaire internetwinkels als Blokker, Amazon, Fonq, Wehkamp, Coolblue, Bol.com bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • Echte inktspecialisten als Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste service en hebben de beste aanbiedingen.
oki-44250719-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 44250719 inkt van OKI bestellen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De OKI 44250719 toner cyaan originele blauwe toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden vervaardigd door OKI en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je vermijdt irritante storing en meldingen. Onze tip als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het gewoon plug&play moet zijn.

  • Originele patronen van OKI bieden de hoogste printkwaliteit.
  • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
  • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Printen werkt altijd.
  • Een minpunt van originele toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €105,50).

OKI 44250719 toner cyaan huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Koop dan eens klooninkt van derde partijen. Het 44250719 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dat komt door een lagere prijs van de toner en doordat deze toners tot de rand gevuld worden met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

  • OKI 44250719 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
  • Dit komt vooral door het feit dat er veel meer inkt in het patroon zit dan originele inktpatronen.
  • De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde (zeker in zwart-wit).
  • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storing en meldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je onderhand de cyaan inkt van OKI vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het schema hieronder tref je de meest gangbare issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Gebeurt vaak bij klooninkt. Klik de foutmelding weg en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: toner ontbreekt.Controleer of je de beschermingstape hebt weggedaan en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Voer een toners check uit en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De inkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een alternatief is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Breek de afdruktaak af, verwijder de lekkende toner en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Retourneer het product naar de leverancier.
Algemene toner-problemen in relatie tot OKI 44250719 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de OKI 44250719 toner cyaan toner?
De prijs van een OKI 44250719 bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) toner is doorgaans +/- €87,19 excl. de btw (€105,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking / duopack kiest liggen de kosten op zo’n €211,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de fabrikantcode 44250719 dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €52,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat is de oplossing?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuwe toner weigert. We bieden daarom een aantal oplossingen: loop de patronen in de printer na, en kijk of je de beschermingstape weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is het OKI 44250719 toner cyaan huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk 44250719 alternatief selecteren is een veel gevallen zeer interessant. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper vergeleken met originele inktpatronen. De aanbiedingsprijs is lager en de inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken doet amper onder voor merkinkt. Een minpunt is dat er sprake kan zijn van foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je normaal gesproken simpel verhelpen.

Hoe werkt de OKI 44250719 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor deze handeling kies je voor navulinkt set die ontwikkeld is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Daarop volgend spuit je de blauwe inkt in het reservoir. Afsluitend kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Nadien test je of de gekloonde OKI inkt correct functioneert door een testprint te draaien.

Plaats een reactie