bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44973535 cyaan / blauw toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste OKI 44973535 inkt toner? Op deze pagina vergelijk je de meest populaire winkels voor extra voordelige toners. Het artikel OKI 44973535 toner cyaan met kleur cyaan (blauw) komt van pas bij prachtige kleurrijke printjes. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met originele patronen van OKI. Velerlei aanbieders als bijv. Handyman.nl & Inktweb.nl hanteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€76,50
Huismerk prijzen€38,25
LeverancierOKI
ArtikelOKI 44973535 toner cyaan
Artikelcode44973535
Kleur beschrijvingcyaan
Intensiteit1.500 prints
EAN-code5031713055785

Goedkoopste OKI 44973535 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 44973535 toner is 1.500 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dit is qua prijs veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Coolblue.nl & Inkt-bestellen.nl zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele OKI toners. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Over het algemeen verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

  • Aanbiedingen met inkt koop je via internet bij webshops zoals printershop of Inktdiscount.nl.
  • Originele 44973535 inkt toners koop je vanaf €76,50.
  • OKI imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is gewoon erg goed.
  • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (o.a conceptmodus) of test het gebruik van lettertypes als Century Gothic en Times New Roman.
  • Via deze site vind je de betrouwbaarste verkopers waar je de beste 44973535 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen OKI 44973535 toner cyaan vergelijken
OKI toners zijn best prijzig. Dit type blauwe tonercartridge heeft een adviesprijs van €84,15. In de webshops is dat voordeliger en kost het zo’n €76,50. De beste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze zijn er al vanaf €38,25. Zie hiervoor ook het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
OKI 44973535 toner cyaan originele inkt€76,50
OKI 44973535 toner cyaan multipack (merk toners)€153,00
OKI 44973535 toner cyaan huismerk inkt * €38,25
OKI 44973535 toner cyaan huismerk duopack * €76,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 44973535 tonercartridge (blauw) in april 2024. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van OKI aanschaffen?

Gemakkelijk OKI 44973535 inkt bestellen? Deze specifieke toner (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via online shops als bij kantoorspeciaalzaken. Onze tip: bestel bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze winkels hebben betrouwbare service, hebben de snelste levertijd en bieden normaal gesproken een prima huismerk.

  • Winkels in de regio: Bruna, Albert Heijn, Handyman, Action, Jumbo, Media Markt, Expert, Kruidvat.
  • Landelijke winkels als Ebay, Bol.com, Coolblue, Wehkamp, Amazon, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
  • Echte inktwinkels als 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste service en hebben vaak de scherpste prijs.
oki-44973535-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 44973535 inkt van OKI kopen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De OKI 44973535 toner cyaan originele blauwe toner is dan wat je zoekt. De toners worden gefabriceerd door OKI en leveren een optimaal resultaat. Deze toners werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met hinderlijke storing en meldingen. De beste optie als je hoge kwaliteit prints wilt en niet van gepruts houdt.

  • Originele inktpatronen van OKI leveren de mooiste printjes.
  • Je behoudt garantie op jouw printer.
  • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
  • Een minpunt van originele toners is dat het nogal duur is (gemiddeld kost het €76,50).

OKI 44973535 toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kijk eens naar imitatie inkt van derde partijen. Het 44973535 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en de prijs is erg concurrerend. Dat komt door toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat de patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Een aanrader als je met name let op de prijs.

  • OKI 44973535 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
  • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten dan originele producten.
  • De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
  • Een minpunt van alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van printerstoringen.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je ondertussen de cyaan inkt van OKI geplaatst maar kan je nog niet printen? In de tabel hieronder vind je de meest bekende inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Klik op “doorgaan” want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Kijk of je het dopje / plastic helemaal hebt verwijderd en maak de metalen contactpunten goed schoon.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Loop de geplaatste toners even na en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt inkt.Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder snel alle toners en reinig de complete printer. Retourneer het product naar de leverancier.
Algemene inktproblemen met de OKI 44973535 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de OKI 44973535 toner cyaan toner?
De gemiddelde kostprijs van de OKI 44973535 bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) toner is ongeveer €63,22 excl. btw (dat is €76,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking of multipack bestelt betaal je ongeveer €153,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code 44973535 kan je nog meer besparen. De prijs van de deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €38,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer ml).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuwe toner niet wordt gedetecteerd. Je kunt het volgende proberen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het plakkertje weg hebt gehaald. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon en open het reinigingsprogramma.

Is het OKI 44973535 toner cyaan huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 44973535 alternatief nemen is over het algemeen een goed idee. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper ten opzichte van inkt van het merk zelf. De verkoopprijs is gunstiger en deze inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de prints doet nauwelijks onder. De schaduwkant is dat er sprake kan zijn van storingen of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je normaal gesproken zelf oplossen.

Op welke manier kan ik de OKI 44973535 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je eventueel ook zelf doen. In dat geval gebruik je een complete navulset met inkt voor het OKI inktpatroon. Op Youtube en diverse fora is een groot aantal tips te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarna spuit je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Nu kan je het product terugzetten in originele staat. Nadien probeer je of de gekloonde OKI inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie