bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 46508715 cyaan / blauw toner

Op zoek naar de goedkoopste OKI 46508715 inkt toner? Via onze vergelijker tref je de populairste winkels voor spotgoedkope toners. De OKI 46508715 toner cyaan met kleur cyaan (blauw) is geschikt voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de merkproducten van OKI. Een groeiend aantal verkopers als bijv. inktknaller.nl of Inktwereld.nl verstrekken ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer ML inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€72,50
Huismerk prijzen€36,25
FabrikantOKI
ProductOKI 46508715 toner cyaan
Seriecode46508715
Kleurencyaan
Intensiteit1.500 prints
EAN-code5031713067382

Goedkoopste OKI 46508715 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 46508715 toner is 1.500 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat is stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. Go4inkt of Mediamarkt.nl zijn suggesties waar men terecht kan voor originele OKI toners. Ze faciliteren duizenden producten en geven extra ondersteuning. Gewoonlijk hanteren zij ook een goed huismerk.

  • De goedkoopste inkt schaf jij aan via leveranciers zoals 112supplies en Staples.
  • Originele 46508715 inkt toners haal je in huis vanaf €72,50.
  • OKI imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
  • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
  • Adviezen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk aan milieuvriendelijk) en test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans & Brush Script.
  • Via inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar toonaangevende aanbieders waar je snel en simpel 46508715 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen OKI 46508715 toner cyaan vergelijken
OKI toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze blauwe tonercartridge kost in de winkel al snel €79,75. Via internet is het goedkoper en kost het zo’n €72,50. De gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Deze koop je al vanaf €36,25. Ook interessant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
OKI 46508715 toner cyaan originele inkt€72,50
OKI 46508715 toner cyaan multipack (merk toners)€145,00
OKI 46508715 toner cyaan huismerk inkt * €36,25
OKI 46508715 toner cyaan huismerk duopack * €72,50
Prijslijst van de 46508715 tonercartridge (blauw) in april 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van OKI kopen?

Snel OKI 46508715 inkt kopen? Dit inktpatroon (en eigen-merk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via online shops als in de retail. Ons advies: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze leveranciers bieden altijd ondersteuning, een grote voorraad en bieden normaal gesproken een goed huismerk.

  • Retailers: Action, Handyman, Bruna, Albert Heijn, Kruidvat, Media Markt, Primera, Jumbo.
  • Landelijke winkels als Amazon, Bol.com, Ebay, Blokker, Wehkamp, Fonq bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • Echte inktwinkels als Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
oki-46508715-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 46508715 inkt van OKI kopen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De OKI 46508715 toner cyaan originele blauwe toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden geproduceerd door OKI en resulteren in de mooiste prints. Deze toners werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met lastige storingscodes en foutmeldingen. De beste koop als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet zit te wachten op storingen.

  • Originele inktpatronen van OKI leveren de mooiste printjes.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen lastige foutcodes en printerstoringen. Ze werken altijd.
  • Een minpunt van originele merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld betaal je €72,50).

OKI 46508715 toner cyaan huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens klooninkt van derde leveranciers. Het 46508715 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een hele lage prijs per toner en doordat deze producten tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt printen.

  • OKI 46508715 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • Dit komt vooral door het feit dat er meer inkt in zit als je het vergelijkt met originele producten.
  • De kwaliteit van de afdrukken is verrassend goed (zeker in zwart-wit).
  • Een minpunt van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van storingen of foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je toners

Heb je de cyaan inkt van OKI geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de volgende tabel tref je de meest gangbare printproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt vaak voor bij namaak-inkt. Sluit de pop-up en hervat de afdruktaak.
Printer herkent toner niet.Bekijk of je het stukje tape weg hebt gehaald en maak de toner schoon met een droge doek.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Controleer of de toners juist zijn geplaatst en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Probeer het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Een alternatief is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Annuleer de eventuele printopdracht, haal alle toner uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Veel voorkomende problemen m.b.t. OKI 46508715 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de verkoopprijs van de OKI 46508715 toner cyaan toner?
De huidige kostprijs van de OKI 46508715 bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) toner is gewoonlijk €59,92 excl. de btw (dat betekent €72,50 inclusief btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking kiest moet je denken aan €145,00. Met een huismerk toner met het serienummer 46508715 betaal je een veel lagere prijs. Het tarief voor huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €36,25) en het aantal printjes ligt hoger (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. We bieden daarom een aantal oplossingen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en loop nog eens na of je het plakkertje hebt weggedaan. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Controleer of de contactpunten schoon zijn en onderzoek de printkop.

Is het OKI 46508715 toner cyaan huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 46508715 alternatief selecteren is vaak erg aantrekkelijk. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper vergeleken met originele producten. De aanschafprijs is goedkoper en de inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is nagenoeg hetzelfde. Waar je op moet letten is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals errors of foutcodes. Dit soort storingen kan je veelal snel herstellen.

Kan ik vanuit huis de OKI 46508715 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor die werkzaamheden kan je aan de slag met een de navulinkt set die beschikbaar is voor het OKI inktpatroon. Op Youtube en diverse website kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Voorts injecteer je de blauwe inkt in het inktpatroon. Als dat gelukt is kan je het patroon opnieuw vastklikken. Als laatste test je of de bijgevulde OKI inkt juist op het papier gespoten wordt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie