bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44973533 geel / yellow toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste OKI 44973533 inkt toner? Via onze vergelijker vergelijk je de populairste inktaanbieders voor verrassend goedkope toners. Het artikel OKI 44973533 toner geel met de kleur geel (yellow) is uitermate geschikt voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Populair zijn de verschillende merkartikelen van OKI. Heel wat shops als bijv. Mediamarkt.nl en bol.com verkopen ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, de toners zijn gevuld met meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€76,50
Huismerk tarief€38,25
FabrikantOKI
SoortOKI 44973533 toner geel
Artikelcode44973533
Kleur beschrijvinggeel
Printcapaciteit1.500 prints
EAN-code5031713055730

Goedkoopste OKI 44973533 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 44973533 toner is 1.500 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat kan daar financieel interessanter dan in de winkel. Inktshop.nl of Mediamarkt.nl zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze hanteren een gigantisch aanbod en jij kan terecht voor service. Over het algemeen verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

  • Aantrekkelijke inkt schaf jij aan via verkooppunten zoals Officesavers en Staples.
  • Originele 44973533 inkt toners haal je in huis vanaf €76,50.
  • OKI imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
  • Adviezen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (alsconceptmodus) en overweeg een lettertype als Ecofont en Calibri.
  • Via deze site vind je de populairste shops waar je op een gebruiksvriendelijke manier 44973533 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen OKI 44973533 toner geel vergelijken
OKI toners zijn niet goedkoop. Deze specifieke gele tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €84,15. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €76,50. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze zijn er al vanaf €38,25. Bekijk de details over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
OKI 44973533 toner geel originele inkt€76,50
OKI 44973533 toner geel multipack (merk toners)€153,00
OKI 44973533 toner geel huismerk inkt * €38,25
OKI 44973533 toner geel huismerk duopack * €76,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 44973533 tonercartridge (yellow) in april 2024. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van OKI bestellen?

Gemakkelijk OKI 44973533 inkt kopen? Dit type toner of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internetshops als bij winkeliers. Kooptip: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Deze leveranciers bieden top-service, een grote voorraad en faciliteren meestal een kwalitatief huismerk.

  • Lokale winkels: Action, Hema, Handyman, Bruna, Media Markt, Kruidvat, Jumbo, Expert.
  • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Bol.com, Amazon, Fonq, Ebay, Coolblue verkopen de meest gangbare inktpatronen.
  • De grote inktwinkels als Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste hulp en hebben vaak de scherpste prijs.
oki-44973533-geel-yellow-toner

Originele gele 44973533 inkt van OKI kopen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De OKI 44973533 toner geel originele gele toner is dan de beste koop. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van OKI en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen werken altijd en je vermijdt storende foutmeldingen of storingen. De beste optie als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen zin in gedoe hebt.

  • Originele inktpatronen van OKI voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
  • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
  • Geen frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
  • De negatieve kant van originele merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €76,50).

OKI 44973533 toner geel huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor imitatie inkt van derde leveranciers. Het 44973533 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere verkoopprijs en doordat deze producten simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

  • OKI 44973533 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
  • Dit komt vooral door het feit dat imitatie producten meer inkt bevatten dan originele producten.
  • De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar (helemaal als je het meest in zwart print).
  • Het belangrijkste nadeel van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je toners

Heb je de geel inkt van OKI vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het schema hieronder zie je de meest bekende inktproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Achterhaal of je het plakkertje weg hebt gehaald en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het is ook een idee om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Zet de printer uit, haal de betreffende toner uit de printer en maak alles direct schoon. Stuur het defecte product retour.
De meest voorkomende afdrukproblemen aangaande OKI 44973533 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is prijs van de OKI 44973533 toner geel toner?
De gemiddelde kostprijs van de OKI 44973533 met kleuromschrijving geel (yellow) toner is ongeveer €63,22 excl. de btw (dat is €76,50 inclusief de btw). Indien je een multipack of voordeelverpakking wenst moet je denken aan €153,00. Met een huismerk toner met de code 44973533 ben je doorgaans voordeliger uit. Het tarief voor huismerk-toners is interessanter (+/- €38,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

De toner cartridge wordt niet herkend, hoe los ik dit op?
Soms gebeurt het dat een gloednieuwe toner het niet doet. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: loop de patronen in de printer na, en onderzoek of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het OKI 44973533 toner geel huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 44973533 alternatief inkopen is vaak een juiste beslissing. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. De aanbiedingsprijs is gunstiger en de inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printadrukken is praktisch dezelfde. Nadeel is dat je wordt geconfronteerd met storingen of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je doorgaans simpel herstellen.

Kan ik ook zelf de OKI 44973533 toner navullen?
Het bijvullen van een toner is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Daarvoor werk je met navulinkt sets die toepasbaar zijn op het OKI inktpatroon. Online is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Daarna injecteer je de gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als laatste kan je het product in elkaar zetten. Als afronding bekijk je of de budget OKI inkt goed op het papier komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie